Bende tam bir kola ve kahve delisiydim sabah gözümü açar açmaz nescafe içer sonra da günde 2 litreden fazla kola tüketirdim günde en az 5 fincan kahve içerdim nescafelerde cabası günlerim hep böyle geçerdi artık yemek yemeyi unutur hale gelmiştim ama hamile olduğumu öğrendiğim günden sonra bir yudum bile sürmedim ağzıma tek sıkıntım
Sigara ha bugün ha yarın derken 7. Aya geldik ve ben hala bırakamadım bu sigarayı ilk zamanlar günde 3-4 tane içerdim şimdi ise azaltmak şöyle dursun 7-8 oldu ve inanın kendimden nefret ediyorum artık Allah biliyor çoğu zaman ağlıyorum içmek istemiyorum kuzuma bi şey olacak diye çoookk korkuyorum

çok kez doktora gitmek istedim ama randevu verdikleri tarihe ben çoktaaann doğum yapmış olucam bu öyle iğrenç bir duygu ki anlatamam kızım için sevmediğim ne varsa hepsini yer içer oldum sırf o iyi olsun diye geceleri bile ya üstüne yatarda yavruma bir zarar verirsem diye diken üstünde yatıyorum o benim her şeyim ama yok ne yaparsam yapayım bırakamıyorum bu sigarayı gebelikten önce günde bir buçuk paket içerdim şimdi 7-8 offf çok mutsuzum Allah aşkına benim durumumda olan anneler bana yardım edin sigara içipte sağ salim doğuran var mı??