• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken ciğer yemek bebekte leke yapar mi

zeynoluuu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
20
3
1
27
Hamileyken çok az ciğer yedim ve bebeğimde siyah dev ben var sizce bunun sebebi ciğer yemem mi doktorlar alakası yok diyor ama herkes bundan dolayı diyor
Ciğer yiyip bebeğinde leke olamayan var mi

Çok mu fazla yediniz hani durmadan yersiniz tamam vicdan azabı cekersınız belki
Siz yedin
Ya kuzum kurban olayım nasıl böyle büyük bi vicdan azabı ıcınde bıraktılar seni cidden bu vıcdansızlık 2 lokma ile bişey olacağını asla sanmıyorum evet ciğerde a vit var ama gerçekten 2 lokmayla o hale getırmez bahsettıgın gibi tüm sırtı kaplıysa vallahi yedim nerden bilecektık o yenir mi bu yenırmı 13 sene önce ne bulduysak yedik bide ben kurban geldi mi ciğeri çiğ yerim 🤣🙈🙈 şimdi önümüzde kurban var yine yicem Allah o güne ulaştırırsa babamdan kaldı bana bu alıskanlık. Tam tersi görürse yemezse hamile kadın leke olur yesin iki lokma denmesi lazım

Ya kuzum kurban olayım nasıl böyle büyük bi vicdan azabı ıcınde bıraktılar seni cidden bu vıcdansızlık 2 lokma ile bişey olacağını asla sanmıyorum evet ciğerde a vit var ama gerçekten 2 lokmayla o hale getırmez bahsettıgın gibi tüm sırtı kaplıysa vallahi yedim nerden bilecektık o yenir mi bu yenırmı 13 sene önce ne bulduysak yedik bide ben kurban geldi mi ciğeri çiğ yerim 🤣🙈🙈 şimdi önümüzde kurban var yine yicem Allah o güne ulaştırırsa babamdan kaldı bana bu alıskanlık. Tam tersi görürse yemezse hamile kadın leke olur yesin iki lokma denmesi lazım
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim eğer doğumdan sonra buraya yazarsanız çok mutlu olurum inşallah sağlıkla kucağınıza alirsiniz

İnşallah benimki gibi bir durum olmaz zaten çok nadir görülen bir durum benim bebeğim deki

Hamileyken çok az ciğer yedim ve bebeğimde siyah dev ben var sizce bunun sebebi ciğer yemem mi doktorlar alakası yok diyor ama herkes bundan dolayı diyor
Ciğer yiyip bebeğinde leke olamayan var mi
Bana kayınvalidem elime sürmezdı ztn sürmem de o hazırlardı yerdim öyle birşey de olmadı batıl şeylere inanmayın ya

Back