Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyken ciğer yemek bebekte leke yapar mi
- Konu Sahibi zeynoluuu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.425
- 48
- 17 Haziran 2024
- 1.524
- 7.855
- 73
- 33
Vallaha o zaman Kürtlerin çocukları ben(leke) olarak doğardı adamlar tamamen etsiz yemek yemiyorlar. O bebeğinizin nazarlığı olsun çok takmayın sağlığına sıkıntısı yoksa . Taş verseler taşıda yerdim hıc bısey yok oğlumda vücudunda
- 17 Haziran 2024
- 1.524
- 7.855
- 73
- 33
Et değil ciğerden oluşuyo etden olmuyor zatenVallaha o zaman Kürtlerin çocukları ben(leke) olarak doğardı adamlar tamamen etsiz yemek yemiyorlar. O bebeğinizin nazarlığı olsun çok takmayın sağlığına sıkıntısı yoksa . Taş verseler taşıda yerdim hıc bısey yok oğlumda vücudunda
- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.425
- 48
Örnek verdim onu . Ben fazlaca sevıyorum da Kürt yemeklerını etli etli . ciğeride yedik ben zaten çok severim ciğeri normalde de ayda 2-3 ozellıkle yerim .Et değil ciğerden oluşuyo etden olmuyor zaten
- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.425
- 48
Ben inanmıyorum ya cunki şimdi de hamişim yiyorum yemeye de devam ederim kendımı biliyorumEt değil ciğerden oluşuyo etden olmuyor zaten
Diğer hamileliklerinizde yemişmiydinizBen inanmıyorum ya cunki şimdi de hamişim yiyorum yemeye de devam ederim kendımı biliyorum
Doktorlar alakası yok diyorlar ama benim yinede kafam karişiyorYa hurafe diyen olur belki ama doğru
O yüzden hamilelere ciğer yemeyin derler leke oluyor çünkü nasıl ayva güzelleştirir gamzesi olur derler onun gibi düşün
- 17 Haziran 2024
- 1.524
- 7.855
- 73
- 33
Sen bilirsin bacım ister ye ister yeme yani daha ne diyimDoktorlar alakası yok diyorlar ama benim yinede kafam karişiyor
Ben fotokopi makinalarını ofisler iş yerlerinde ve bazı evlerde var sanıyordum, kadınların içinde de olabilir mi cidden ? Yahu bırakın bunlara inanmayı ben yedim çevremde yiyen çok ne alakası var.
- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.425
- 48
Oğlumda da yedim . Şimdi de yiyorum valla 6+4 olduk ilk defa sizden duydum cocugumda leke olsa nazarlık vermiş Rabbim der lekesinden öper koklar severdim oda kendınde lekelerını sevsin özgüvenli olsun dieDiğer hamileliklerinizde yemişmiydiniz
Yani bende inanmadım ama bebeğimde böyle bir durum olunca aceba dedim o yüzden yiyen ve bebeğinde bir şey olmayan var mı diye merak ettimBen fotokopi makinalarını ofisler iş yerlerinde ve bazı evlerde var sanıyordum, kadınların içinde de olabilir mi cidden ? Yahu bırakın bunlara inanmayı ben yedim çevremde yiyen çok ne alakası var.
Oğlumda da yedim . Şimdi de yiyorum valla 6+4 olduk ilk defa sizden duydum cocugumda leke olsa nazarlık vermiş Rabbim der lekesinden öper koklar severdim oda kendınde lekelerını sevsin özgüvenli olsun die
- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.425
- 48
Çok mu fazla yediniz hani durmadan yersiniz tamam vicdan azabı cekersınız belkiBen zaten çocuğumu o şekilde kabul ediyorum ve leke sırtının neredeyse tamamını kapliyor bu yüzden sebebi ben miyim aceba diye vicdan azabı duyuyorum bir anne olarak
Yo
Yok sadece bir kere yedim iki lokma oda ama beni suçluyorlar o yüzden yiyen annelere sormak istedimÇok mu fazla yediniz hani durmadan yersiniz tamam vicdan azabı cekersınız belki
- 6 Mart 2024
- 2.498
- 2.425
- 48
Ya kuzum kurban olayım nasıl böyle büyük bi vicdan azabı ıcınde bıraktılar seni cidden bu vıcdansızlık 2 lokma ile bişey olacağını asla sanmıyorum evet ciğerde a vit var ama gerçekten 2 lokmayla o hale getırmez bahsettıgın gibi tüm sırtı kaplıysa vallahi yedim nerden bilecektık o yenir mi bu yenırmı 13 sene önce ne bulduysak yedik bide ben kurban geldi mi ciğeri çiğ yerim şimdi önümüzde kurban var yine yicem Allah o güne ulaştırırsa babamdan kaldı bana bu alıskanlık. Tam tersi görürse yemezse hamile kadın leke olur yesin iki lokma denmesi lazımYo
Yok sadece bir kere yedim iki lokma oda ama beni suçluyorlar o yüzden yiyen annelere sormak istedim