- 28 Kasım 2017
- 7
- 13
- 88
- Konu Sahibi Lalivaveyla
33 haftalık hamileyim ev aldık çok masraf oldu haliyle boya badana yapmak zorundayım Ankara’da yardım edecek kimsem yok mecburum bebeğe zarar verir mi sizler hiç böyle birşey yaptınız mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 haftalık hamileyim ev aldık çok masraf oldu haliyle boya badana yapmak zorundayım Ankara’da yardım edecek kimsem yok mecburum bebeğe zarar verir mi sizler hiç böyle birşey yaptınız mı ?
Doktorunuza sorun bence.Ben kendi doktoruma sormuştum içine su katılan boyalardan almıştık bebek odası için normal bi insana ne kadar zarar verirse sanada okadar zarar verir çok bulunmamaya çalış o odada dedi.Cam kapı hep açıktı ruloyla boyaya bildiğim yerleri boyadım kalanını eşim yapmıştı.33 haftalık hamileyim ev aldık çok masraf oldu haliyle boya badana yapmak zorundayım Ankara’da yardım edecek kimsem yok mecburum bebeğe zarar verir mi sizler hiç böyle birşey yaptınız mı ?
Birde şu var siz boyayacaksaniz yukarı uzanmaniz gerekir..yukari uzanmak hamilelikte tehlikeli,bebeğinizin kordonunun dolanma riski var,doktorlar yukarı uzanmayin derler.sizi çok bilinçsiz buldum ben.ilk ve kolay elde edilen gebelik sanırım.