Gerçekten çok hassas bir zaman boşan diyemem boşanma da diyemem. Bu süreçte kafanızı rahat tutun yoksayın. Bir düre evden gitsin ya da. Çocuk düşünce mutlu mu olacaksın tek suçlusu olacaksın diye manipüle edin. Pek baba olma duygusu yok sanırım. Şuan sadece bebeğine odaklan. Onu yok say sağlığın oturunca dğşünürsünüz.Konuştum, ablası konuştu ama birileri konuşunca kimse benim nasıl davranacağıma karışamaz diyor. İnsanlara dünyanın en kötü adamıymışım gibi anlatıyorsun diyor. Terapi işe yarıyordu ama hamilelik sürecinde ben hep yatıyorum, terapist de riskli süreç geçene kadar ara vermek istedi
Doğumdan sonra daha çok hassas olacaksanız iyi düşünüp karar vermek gerekir eşinizi karşınıza alın konuşunNe derse desin ben genelde dinlenmeye çalışıyorum. Doğumdan sonra boşanmayı düşünüyordum aslında ama zaten stresli süreçteyken beni o kadar kötü etkiliyor ki hamileyken boşanmayı düşünmeye başladım
Baba olma duygusu hiç yok, muayenelerde ya da kalp atışını ilk duyduğunda bile 1 kere bile duygulandığını görmedim. Yanımda biri olması gerek, annemin gelme şansı yok biri gelebilse ben de evden gitmesini istiyorum. Bebeğim için en doğrusunu yapmaya çalışıyorumGerçekten çok hassas bir zaman boşan diyemem boşanma da diyemem. Bu süreçte kafanızı rahat tutun yoksayın. Bir düre evden gitsin ya da. Çocuk düşünce mutlu mu olacaksın tek suçlusu olacaksın diye manipüle edin. Pek baba olma duygusu yok sanırım. Şuan sadece bebeğine odaklan. Onu yok say sağlığın oturunca dğşünürsünüz.
Çok konuştum ama etkisi olmuyor, dediğiniz gibi riskli dönemi atlattıktan sonra karar sürecine geçerim belkiDoğumdan sonra daha çok hassas olacaksanız iyi düşünüp karar vermek gerekir eşinizi karşınıza alın konuşun
Hamileliğinizin riskli dönemini atlattıktan sonra boşanmak istiyorsanız ona göre konuşup karar verin
Ama ne olur ne olmaz stresten uzak tutun kendinizi sizi mutlu eden şeylere odaklanın sağ Salim kucağınıza alın inşallah
Rica ederimÇok konuştum ama etkisi olmuyor, dediğiniz gibi riskli dönemi atlattıktan sonra karar sürecine geçerim belki
Çok teşekkür ederim, inşallah siz de sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Bu arada siz de derdinizi paylaşmak ister misinizNasıl bir sorun var aranızda bilmiyorum anlatmak isterseniz dinlerim. Benim derdim de 1 aydır var. Afettim ama buz gibiyim kinim geçmiyor
Çok buyuk sorunlar yoksa boşanmayın bence en azından hamilelik donemini atlatın karın burunda tek başınıza ne yapacaksınız en azından hastaneye götürür getirir. Tabi ona bile yardım etmiyorsa "yok artık yani" aileniz varsa sahip çıkacak orada barınmanız daha faydalıdır. Hamilelikte tum sağlığımız herşeyimiz değişiyor ve tehlikesi fazladır Allah korusun. Bakıma ihtiyacımız oluyor malesef ama çok ta buyuk sorunlar yoksa tavsiyem idare ediverin sonuçta kimse dört dörtlük değil hayatta lohusalık psikolojisi de bazen çok yuksek duygular yaratabiliyor o yuzden aklınızı mantığınızı dinleyin her zamanHamileyken boşanan ya da boşanmayı düşünen var mı? Süreç hakkında bilgi almak istiyorum
Çok büyük sorunlar var aslında ama dediğiniz gibi hamilelik dönemini atlatmak en doğrusu sanırım. Doğuma kadar bi şekilde idare etmeye çalışıcam ama sonra zaten bebekle çok ilgileneceğini de düşünmüyorum yine sorunlar olacak şimdi sadece bebeği düşünmeye çalışıyorumÇok buyuk sorunlar yoksa boşanmayın bence en azından hamilelik donemini atlatın karın burunda tek başınıza ne yapacaksınız en azından hastaneye götürür getirir. Tabi ona bile yardım etmiyorsa "yok artık yani" aileniz varsa sahip çıkacak orada barınmanız daha faydalıdır. Hamilelikte tum sağlığımız herşeyimiz değişiyor ve tehlikesi fazladır Allah korusun. Bakıma ihtiyacımız oluyor malesef ama çok ta buyuk sorunlar yoksa tavsiyem idare ediverin sonuçta kimse dört dörtlük değil hayatta lohusalık psikolojisi de bazen çok yuksek duygular yaratabiliyor o yuzden aklınızı mantığınızı dinleyin her zaman
Sana gerek yok ben bosaniyorum de . Zaten kocadan umudu kesmissin kendine ve çocuğuna yetebilecegin de ortada varlığı seni hasta edeceğine uzakta havlasin çocuğun ihtiyaçlarını ödesin yeter.Biz boşanmak üzereydik, bi süre ayrı yaşadık sonra çift terapisine başladık. Planladığımız bi hamilelik değildi, sorunlarımız çözülmeden hamile olduğumu öğrendim. Eşim öğrendiğinde hiç sevinmesi zaten farkındaydım, birkaç gün sonra aldırsak mı dedi hatta. Ben aldırmayı hiç düşünmedim, düşünmüyorum da. 2 kere kanamam oldu rahimde kanama alanım var 3 haftadır sadece yatıyorum. İşlerin tamamı eşime kaldı, sürekli laf söylüyor. Gün içerisinde yanımda 1 saat anca duruyor, sürekli bilgisayarda oyun oynuyor. Sevgi ve ilgi görmeyi geçtim artık her konuştuğunda bebek olmasa çoktan boşanırdım diyip duruyor. Her günüm üzülerek geçiyor
Böyle bi adamı neden baba yapasınız ki ?Baba olma duygusu hiç yok, muayenelerde ya da kalp atışını ilk duyduğunda bile 1 kere bile duygulandığını görmedim. Yanımda biri olması gerek, annemin gelme şansı yok biri gelebilse ben de evden gitmesini istiyorum. Bebeğim için en doğrusunu yapmaya çalışıyorum
Aynen canım en mantıklısı zaten zaman su gibi gecer 9 ay yalnız basına cok zorlanırsın kendine gel toparlan tum saglıgını geri al ondan sonra icinden cıkamayacagın kadar buyuk sorunlar varsa sonlandırırsın.. ama benim dilegim tabi ki de toparlayabilmeniz olur her cocuk anne ve babayı hak eder ama saglıklı bir birlikteligi tabi kiÇok büyük sorunlar var aslında ama dediğiniz gibi hamilelik dönemini atlatmak en doğrusu sanırım. Doğuma kadar bi şekilde idare etmeye çalışıcam ama sonra zaten bebekle çok ilgileneceğini de düşünmüyorum yine sorunlar olacak şimdi sadece bebeği düşünmeye çalışıyorum
Kuzum sen bu adamla nasıl evlendin ona şaşıyorum üzüldüm sana ve bebeğineBiz boşanmak üzereydik, bi süre ayrı yaşadık sonra çift terapisine başladık. Planladığımız bi hamilelik değildi, sorunlarımız çözülmeden hamile olduğumu öğrendim. Eşim öğrendiğinde hiç sevinmesi zaten farkındaydım, birkaç gün sonra aldırsak mı dedi hatta. Ben aldırmayı hiç düşünmedim, düşünmüyorum da. 2 kere kanamam oldu rahimde kanama alanım var 3 haftadır sadece yatıyorum. İşlerin tamamı eşime kaldı, sürekli laf söylüyor. Gün içerisinde yanımda 1 saat anca duruyor, sürekli bilgisayarda oyun oynuyor. Sevgi ve ilgi görmeyi geçtim artık her konuştuğunda bebek olmasa çoktan boşanırdım diyip duruyor. Her günüm üzülerek geçiyor
Sana gerek yok ben bosaniyorum de . Zaten kocadan umudu kesmissin kendine ve çocuğuna yetebilecegin de ortada varlığı seni hasta edeceğine uzakta havlasin çocuğun ihtiyaçlarını ödesin yeter.
Ailemin yanına şu an gidemem çünkü farklı bi şehirde çalışıyorum tayin istesem de birkaç ayı bulur doğru zamanı bekliyorum aileme de açıkladım yaşadıklarımıBöyle bi adamı neden baba yapasınız ki ?
Adam istemıyormus baba olmayıda bebegı de muhtemelen sizi de istemıyor .
Gücüm var diyorsunuz niye kendınıze böyle bi dönemde boylesıne sevgisizliği reva görüyorsunuz şimdiden gidin madem ailenizin yanına nie çekiyorsunuz
Öyle yapıcam sanırım çünkü dediğiniz gibi hamileliğim biraz sıkıntılı geçecek gibi ve yalnız kalamam en azından doktora götürüp getiriyor. Söyledikleri çok kırıcı kulak tıkamaya çalışıyorum bebeği de üzmemek içinHamilelikte yaninizda kimse kalamayacaksa ya da ailenizin yanina falan gitmeyecekseniz simdilik erteleyin bence cunku ilk 3 ay sikinti yasadim sizin gibi, esim her seyi yapti. 2.trimester iyiydi, 3.de yine sorunlar yasamayaa basladim son gunlerde esim tutmadan lavaboya gidemedigim zamanlar oldu. Ne olur ne olmaz evde biri olsun hamilelik psikolojisiyle bir de adamin soylenmelerini cekmek cok zordur ama yalniz kalmayin bence su an icin.
Toparlayabileceğimize dair hiç umudum yok bi mucize olması lazım, sadece bebek için toparlamak isterdim ama o kadar ilgisiz bi baba olacağına eminim ki. Bebeğimi sağlıkla kucağıma alıyım tek isteğim buAynen canım en mantıklısı zaten zaman su gibi gecer 9 ay yalnız basına cok zorlanırsın kendine gel toparlan tum saglıgını geri al ondan sonra icinden cıkamayacagın kadar buyuk sorunlar varsa sonlandırırsın.. ama benim dilegim tabi ki de toparlayabilmeniz olur her cocuk anne ve babayı hak eder ama saglıklı bir birlikteligi tabi ki
Evlendiğimizin ilk yılı böyle değildi, yıpranmışlık birikmişlik evlendikten 1 yıl sonra bu hale geldi. Tabiki her şey tek taraflı değil ama hamileyken bu kadar merhametsiz olabileceğini hiç tahmin etmezdimKuzum sen bu adamla nasıl evlendin ona şaşıyorum üzüldüm sana ve bebeğine
Sizin adınıza çok üzüldüm umarım en doğru kararı verirsinizBiz boşanmak üzereydik, bi süre ayrı yaşadık sonra çift terapisine başladık. Planladığımız bi hamilelik değildi, sorunlarımız çözülmeden hamile olduğumu öğrendim. Eşim öğrendiğinde hiç sevinmesi zaten farkındaydım, birkaç gün sonra aldırsak mı dedi hatta. Ben aldırmayı hiç düşünmedim, düşünmüyorum da. 2 kere kanamam oldu rahimde kanama alanım var 3 haftadır sadece yatıyorum. İşlerin tamamı eşime kaldı, sürekli laf söylüyor. Gün içerisinde yanımda 1 saat anca duruyor, sürekli bilgisayarda oyun oynuyor. Sevgi ve ilgi görmeyi geçtim artık her konuştuğunda bebek olmasa çoktan boşanırdım diyip duruyor. Her günüm üzülerek geçiyor
Teşekkür ederim umarımSizin adınıza çok üzüldüm umarım en doğru kararı verirsinizgebelik haberine insan nasıl sevinmez benim asla aklım almıyor kaç yıllık evlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?