Hamileyken boşanan ya da boşanmayı düşünen var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Psknd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Psknd

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2022
48
19
18
28
Hamileyken boşanan ya da boşanmayı düşünen var mı? Süreç hakkında bilgi almak istiyorum

Beni ara ara yokluyor bu düşünce. Kolay bi karar değil.

Hamileyken boşanan ya da boşanmayı düşünen var mı? Süreç hakkında bilgi almak istiyorum
Lohusalık da tavan yapıyor. Ben hâlâ lohusayım 4. Aydan sesleniyorum, mental sağlık kesinlikle gidiyor hamilelik ve lohusalık da kim ne derse desin... Ama bu düşüncelerin saçmalık olduğunu biliyorum çünkü kendi adıma kocam bana çok değer veriyor bende onu çok seviyorum

Nasıl bir sorun var aranızda bilmiyorum anlatmak isterseniz dinlerim. Benim derdim de 1 aydır var. Afettim ama buz gibiyim kinim geçmiyor

Ne gibi bir sıkıntı yaşıyorsunuz
Biz boşanmak üzereydik, bi süre ayrı yaşadık sonra çift terapisine başladık. Planladığımız bi hamilelik değildi, sorunlarımız çözülmeden hamile olduğumu öğrendim. Eşim öğrendiğinde hiç sevinmesi zaten farkındaydım, birkaç gün sonra aldırsak mı dedi hatta. Ben aldırmayı hiç düşünmedim, düşünmüyorum da. 2 kere kanamam oldu rahimde kanama alanım var 3 haftadır sadece yatıyorum. İşlerin tamamı eşime kaldı, sürekli laf söylüyor. Gün içerisinde yanımda 1 saat anca duruyor, sürekli bilgisayarda oyun oynuyor. Sevgi ve ilgi görmeyi geçtim artık her konuştuğunda bebek olmasa çoktan boşanırdım diyip duruyor. Her günüm üzülerek geçiyor

Korkunç bi adammış. Hamilelik sizin suçunuz değil. Boşansanız geçinebilir misiniz

Sevip değer gördüğünüz için sizin adınıza çok sevindim

Lohusalık da tavan yapıyor. Ben hâlâ lohusayım 4. Aydan sesleniyorum, mental sağlık kesinlikle gidiyor hamilelik ve lohusalık da kim ne derse desin... Ama bu düşüncelerin saçmalık olduğunu biliyorum çünkü kendi adıma kocam bana çok değer veriyor bende onu çok seviyorum
Sevip değer gördüğünüz için sizin adınıza çok sevindim
Bebeğiniz size ugur ve şans getirsin. Lütfen stres yapmayın , bebisler her şeyi hissediyor.
Bir kadın için en önemli şey ilgi ve sevgi biliyorum ve bazen erkekler gerçekten bu konuda tabiri caiz ise kıt olabiliyor. Mubarek cuma günü ve ramazan ayında size mutluluk, huzur ve sağlık için dualarımı sunuyorum, Allah mutluluğunuzu ve sağlığınızı daim etsin

Geçinebilirim memurum, ailem de destek olur
Karşı taraftan çaba yok mu? Açık açık konuşun olmadı ailesi konuşsun. Bunu yapan çok kadın var. Ama direkt vah çocuğun ah bebeğin diye moral bozacaklar. Neden yaptın diyecekler. Kaybetme korkusu yaşamıyor. Terapi hiç mi işe yaramadı

Aileniz arkanızdaysa ve destek olacaklarsa durmayın boşuna kendinize yazık ediyorsunuz bu adamla ömür geçmez
Bosverin ev işini bol bol dinlenin eğer ayaklarınızın üstünde durabilecekseniz bu adamı hiç çekmeyin

Çok teşekkür ederim, umarım hepimiz mutlu oluruz

Konuştum, ablası konuştu ama birileri konuşunca kimse benim nasıl davranacağıma karışamaz diyor. İnsanlara dünyanın en kötü adamıymışım gibi anlatıyorsun diyor. Terapi işe yarıyordu ama hamilelik sürecinde ben hep yatıyorum, terapist de riskli süreç geçene kadar ara vermek istedi

Ne derse desin ben genelde dinlenmeye çalışıyorum. Doğumdan sonra boşanmayı düşünüyordum aslında ama zaten stresli süreçteyken beni o kadar kötü etkiliyor ki hamileyken boşanmayı düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…