hamileyken boğaz ağrısı nasıl geçirebiliriz

reykolog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
57
31
88
istanbul
merhaba hanımlar çok yeni hamileliğim 7 hafta bile değil boğazım yutkunurken ağrıyor burun tıkalı. herşey ilk3 Ay riskli diyor doktorlar da. bildiklerim sadece ıhlamur var ne yapabilirim?

tuzlu su gargara yapmaya çalıştım ama bulantıya sebep oldu
ılık su içine limon bal kullanıyorum
pastil doktorum içinde adaçayı yoksa kullanabilirsin dedi ancak elimdeki pastil adaçayı içermemesine rağmen içimde hamileler için uygun olmadığı yazıyor elim kolum bağlı kaldı nasıl geçirebilirim bu durumu

adaçayı hiç içmeyin dedi doktor ama düşük tehlikesi olabiliyormuş bilginiz olsun sizinde
Aa öylemi.kardeşimde sık sık boğaz ağrısı çeker de.ondan biliyorum.o zaman içmeden gergara yapabilirsin canım.yukarıda da yazmıştım.çok geçmiş olsun.

merhaba hanımlar çok yeni hamileliğim 7 hafta bile değil boğazım yutkunurken ağrıyor burun tıkalı. herşey ilk3 Ay riskli diyor doktorlar da. bildiklerim sadece ıhlamur var ne yapabilirim?

pastil doktorum içinde adaçayı yoksa kullanabilirsin dedi ancak elimdeki pastil adaçayı içermemesine rağmen içimde hamileler için uygun olmadığı yazıyor elim kolum bağlı kaldı nasıl geçirebilirim bu durumu

Merhaba,

öncelikle geçmiş olsun.

ben gebeliğimde hiç yaşamadım fakat olsa bunu yapardım. 1 tatlı kaşığı bal içine yarım limon ve bir çay kaşığı karabiber. iyice karıştırıp için. üzerine bir 5- 10 dakika birşey içmeyin, çok iyi gelecektir. bana hep iyi geldi, umarım sizde de işe yarar.

bu arada bildiğim kadarıyla hamilelikte bitki çayı yasak.

çok geçmiş olsun.

Merhaba,

öncelikle geçmiş olsun.

ben gebeliğimde hiç yaşamadım fakat olsa bunu yapardım. 1 tatlı kaşığı bal içine yarım limon ve bir çay kaşığı karabiber. iyice karıştırıp için. üzerine bir 5- 10 dakika birşey içmeyin, çok iyi gelecektir. bana hep iyi geldi, umarım sizde de işe yarar.

bu arada bildiğim kadarıyla hamilelikte bitki çayı yasak.

çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim bak limon kullandım ama karabiber yapmamıştım deneyeceğim çok sağolun 😊

Bende stresten 7haftalik hamileyken bogazim şişmişti ama bayağı zorluyordu mecburen antibiyotik kullanmıştım.
Bol bol gargara yapın ve dinlenin bir de varsa bulabilirseniz harnup alıp icin içine biraz limon sıkıp.
Cok sık bogaz enfeksiyonu geciren biriyim emzirdigim icin annem alip getirdi bana da insallah gerek kalmaz ama olurda enfeksiyon olursa kullanmak icin.
Cok geçmiş olsun, sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.

Ev yapımı sikre boğaz ağrısına çok iyi geliyor eğer o yoksa hazır elma sirkesi de deneyebilirsiniz

Zencefil bal limondan pastik yapın. Ağzınızd tutabildiğiniz kadar tutun. Baya yakıyor bu arada. Sonra tutun. Ama zencefili doktorunuza sorun belki iyi gelmez.

Zencefil bal limondan pastik yapın. Ağzınızd tutabildiğiniz kadar tutun. Baya yakıyor bu arada. Sonra tutun. Ama zencefili doktorunuza sorun belki iyi gelmez.
teşekkürler zencefil az miktar öneriyorlar aslında sabah bulantıları için de. benim toz zencefil bal ile bi macunu var aslında ama toz zencefil den emin olamıyorum işte

Back
X