çok haklısınız, teşekkür ederim.Yapı olarak bende evhamlı bırıyım
Kaldıkı gebelık baslı basına alınganlık depresyon kaygı evham butunu bence
Yada su an benım ıcın oyle
Ne yapın bılıyormusunuz
Tamam deyıp gecın
Cunku ne kadr cvp versek zor bu kayınvalıde de olur kardeste olue ablada olur
Epey zaman gecmıs masallah
Hafıf bır ılac destegı alabılırsınız bence
Bugun aynı konuda yorum yapmıstık ordan hatırladım
En ıyısı kulak arkası etmek ve bazı seylerı paylasmamak kedınızı kısırlastırdıgınızı sonrada soyleyebılırsınız sımdı bebegınızı dusunun
Bugun daha ıyımısınızçok haklısınız, teşekkür ederim.
aynen çok daha iyyiim çok teşekkür ederim :)) bazen tepkilerimi abartabiliyorumBugun daha ıyımısınız
Yazmak paylasmak ıyı gelıyor bana sızede ıyı gelmıstır umarım
Sanırım bazılarımızın yapısı cok farklıaynen çok daha iyyiim çok teşekkür ederim :)) bazen tepkilerimi abartabiliyoruminş bundan sonra daha kontrollü hareket ederim ve kulak ardı edebilirim söylenenleri zira bundan sonra herkes sürekli konuşacak:)) yeni annelerin işi zor
valla en iyisi galiba hıhı deyip bildiğini okumak gerçekten.Hic takmayın... bana da milyon tane sey soyluyorlar. herkese hı diyip kulagımı tıkıyorum ne yapayım ne karsımdaki kırılıyor ne de benim canım sıkılıyor...
aynen bende dorukta yaşıyorum duygularımı :/ herkes neden bukdr tepkilisin ki diyor yani ama bebekle ilgili ima edilen şeylerde kendimi tutamuyrum. birde mudahale edilmesine çok sıkılıyorum ben. daha şimdiden bir mevlüt konusudur gidiyor. yapmam belki dedim aaa yapman lazımlar bilmemneler.. durumuma göre bakarım dedim bende susturdum artık :)Sanırım bazılarımızın yapısı cok farklı
Mesela benım oyle
Daha cok kafaya takan, soylenen sozlerden cabuk etkılenen bırıyım
Bıde ustune hamılelık
Iyıce tepkılerım doruga cıkıyor
Sonrada uzulıyorum ıste
Ondan daha sonrada daaa neden su cevabı vermedım dıye kızıyorum kendı kendıme :))
Kesinlikle, yani ne karsındaki uzulur sıkılır ne de sen..valla en iyisi galiba hıhı deyip bildiğini okumak gerçekten.
En ıyısı bence. Hele bı dogsun saglıkla dıyınaynen bende dorukta yaşıyorum duygularımı :/ herkes neden bukdr tepkilisin ki diyor yani ama bebekle ilgili ima edilen şeylerde kendimi tutamuyrum. birde mudahale edilmesine çok sıkılıyorum ben. daha şimdiden bir mevlüt konusudur gidiyor. yapmam belki dedim aaa yapman lazımlar bilmemneler.. durumuma göre bakarım dedim bende susturdum artık :)
ay cnm inşallah, Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallahKesinlikle, yani ne karsındaki uzulur sıkılır ne de sen..
sonucta herkesin dogrusu egrisi kendine o yuzden hı de gec takma kafana... canını sıkma minik bebegini dusun yeter :)
Bence doktorunla konuş o ne diyorsa onu yap, muhakkak sende içme istemiyorsundur ama ne bileyim, içtikten sonra yenilen bişi falan belki etkilenme seviyesini azaltır yada nette vardır birşeyler.. malesef herkes sürekli konuşacakEn ıyısı bence. Hele bı dogsun saglıkla dıyın
Atın ılerıye
Bende ıctıgım sıgaraya konusulmasına tahammul edemıyorum
Ya bende bılıyorım dogruları
Ama olmuyor ıste
yok 7 tame ıcıyosun
3 yap
Ya soyle olur ya boyle olursa
Ya ben bılıyorum ama ıcmedıgımde yasadıgım stresı ben bılıyorum nasıl bır carpıntı
Amin canım insallah hepimize :)ay cnm inşallah, Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah
Doktorumla konusulmuyor kıBence doktorunla konuş o ne diyorsa onu yap, muhakkak sende içme istemiyorsundur ama ne bileyim, içtikten sonra yenilen bişi falan belki etkilenme seviyesini azaltır yada nette vardır birşeyler.. malesef herkes sürekli konuşacak
öyle şey mi olur, bence doktorunu değiştir canım. para veriyorsun ve tüm sorularını yanıtlamak zorunda. böyle biriyle gebelik süreci geççirmemelisin kesinlikle. nerede yaşıyorsun ?Doktorumla konusulmuyor kı
Yanı özele gıdıyoruz verdıgım paralar
Ama 15 sn ancak konusuyolar
Su ıcmenın ıyı oldugu yazıyor
Yanı dolasımla atılıyor anlamında
Ankarada yasıyorum liv hospıtal var oraya gıdıyorumöyle şey mi olur, bence doktorunu değiştir canım. para veriyorsun ve tüm sorularını yanıtlamak zorunda. böyle biriyle gebelik süreci geççirmemelisin kesinlikle. nerede yaşıyorsun ?
peki tek 1 kadın doğum doktoru mu var ?Ankarada yasıyorum liv hospıtal var oraya gıdıyorum
Saglık sıgorta paketım var
Aslında o yuzden gıdıyorum oraya
Yok tek degılpeki tek 1 kadın doğum doktoru mu var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?