• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyken bebeğiniz hakkında sizi endişelendiren insanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
333
38
arkadaşlar çok yıprandım gerçekten. zaten geçmişte anksiyete hastalığım vardı, şimdi hamileyim. ablam da hamile benden 2 ay geride o. sürekli bana karışıyor. saçımı kestirdim bebeğin ömrü kısalır dedi. progestan kullandım başta doktor ona da vermiş zaten herkese veriyorlar, erkek bebeklerde bir rahatsızlık çıkıyormuş dedi. en son bugün dedim ki cuma kediyi kısırlaştırcam. çünkü bebekle aynı evde yaşıyacak, sürekli kızgınlığa giriyor bağırıyor. hamileyken yapma dedi. dedim ki bak Allah rızası için ya bana bebeğimle ilgili endişelerini söyleme, sen onu benden çok düşünemezsin. Ama günahsa istemem hamileyken yaptırmanı diyor, ozaman sende faiz yeme hamileyken. ben sana diyormuyum bebeğine bişi olursa ya diye ??????????? sus diyorum susmuyor sonra ben takıntılıyım diyor o benimde kuzum diyor. Ya arkadaşlar delirdim ya. napıcam bilmiyorum zaten normalde endişeli biriyim. şimdi kedimi kısırlaştırmak zorundayım ve kafama taktı bu durumu hiç aklımda yokken :(((

Herkes hep birşeyler söyler... Usanmadan bıkmadan. Ablanızın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama söylediği bazı şeyler hurafeden ibaret. Saç kestirmek gibi ... Kendi bildiğiniz doğruları yapmaktan çekinmeyin bence. Bazı şeyleri kulak ardı etmekte her zaman yarar vardır. Gebeliğinizi böyle şeylerle yıpratmayın

Yapı olarak bende evhamlı bırıyım
Kaldıkı gebelık baslı basına alınganlık depresyon kaygı evham butunu bence
Yada su an benım ıcın oyle
Ne yapın bılıyormusunuz
Tamam deyıp gecın
Cunku ne kadr cvp versek zor bu kayınvalıde de olur kardeste olue ablada olur
Epey zaman gecmıs masallah
Hafıf bır ılac destegı alabılırsınız bence
Bugun aynı konuda yorum yapmıstık ordan hatırladım
En ıyısı kulak arkası etmek ve bazı seylerı paylasmamak kedınızı kısırlastırdıgınızı sonrada soyleyebılırsınız sımdı bebegınızı dusunun

Yapı olarak bende evhamlı bırıyım
Kaldıkı gebelık baslı basına alınganlık depresyon kaygı evham butunu bence
Yada su an benım ıcın oyle
Ne yapın bılıyormusunuz
Tamam deyıp gecın
Cunku ne kadr cvp versek zor bu kayınvalıde de olur kardeste olue ablada olur
Epey zaman gecmıs masallah
Hafıf bır ılac destegı alabılırsınız bence
Bugun aynı konuda yorum yapmıstık ordan hatırladım
En ıyısı kulak arkası etmek ve bazı seylerı paylasmamak kedınızı kısırlastırdıgınızı sonrada soyleyebılırsınız sımdı bebegınızı dusunun
çok haklısınız, teşekkür ederim.

Bugun daha ıyımısınız
Yazmak paylasmak ıyı gelıyor bana sızede ıyı gelmıstır umarım
aynen çok daha iyyiim çok teşekkür ederim :)) bazen tepkilerimi abartabiliyorum :( inş bundan sonra daha kontrollü hareket ederim ve kulak ardı edebilirim söylenenleri zira bundan sonra herkes sürekli konuşacak:)) yeni annelerin işi zor

Hic takmayın... bana da milyon tane sey soyluyorlar. herkese hı diyip kulagımı tıkıyorum ne yapayım ne karsımdaki kırılıyor ne de benim canım sıkılıyor...

aynen çok daha iyyiim çok teşekkür ederim :)) bazen tepkilerimi abartabiliyorum :KK43: inş bundan sonra daha kontrollü hareket ederim ve kulak ardı edebilirim söylenenleri zira bundan sonra herkes sürekli konuşacak:)) yeni annelerin işi zor
Sanırım bazılarımızın yapısı cok farklı
Mesela benım oyle
Daha cok kafaya takan, soylenen sozlerden cabuk etkılenen bırıyım
Bıde ustune hamılelık
Iyıce tepkılerım doruga cıkıyor
Sonrada uzulıyorum ıste
Ondan daha sonrada daaa neden su cevabı vermedım dıye kızıyorum kendı kendıme :))

Sanırım bazılarımızın yapısı cok farklı
Mesela benım oyle
Daha cok kafaya takan, soylenen sozlerden cabuk etkılenen bırıyım
Bıde ustune hamılelık
Iyıce tepkılerım doruga cıkıyor
Sonrada uzulıyorum ıste
Ondan daha sonrada daaa neden su cevabı vermedım dıye kızıyorum kendı kendıme :))
aynen bende dorukta yaşıyorum duygularımı :/ herkes neden bukdr tepkilisin ki diyor yani ama bebekle ilgili ima edilen şeylerde kendimi tutamuyrum. birde mudahale edilmesine çok sıkılıyorum ben. daha şimdiden bir mevlüt konusudur gidiyor. yapmam belki dedim aaa yapman lazımlar bilmemneler.. durumuma göre bakarım dedim bende susturdum artık :)

aynen bende dorukta yaşıyorum duygularımı :/ herkes neden bukdr tepkilisin ki diyor yani ama bebekle ilgili ima edilen şeylerde kendimi tutamuyrum. birde mudahale edilmesine çok sıkılıyorum ben. daha şimdiden bir mevlüt konusudur gidiyor. yapmam belki dedim aaa yapman lazımlar bilmemneler.. durumuma göre bakarım dedim bende susturdum artık :)
En ıyısı bence. Hele bı dogsun saglıkla dıyın
Atın ılerıye
Bende ıctıgım sıgaraya konusulmasına tahammul edemıyorum
Ya bende bılıyorım dogruları
Ama olmuyor ıste
yok 7 tame ıcıyosun
3 yap
Ya soyle olur ya boyle olursa
Ya ben bılıyorum ama ıcmedıgımde yasadıgım stresı ben bılıyorum nasıl bır carpıntı

En ıyısı bence. Hele bı dogsun saglıkla dıyın
Atın ılerıye
Bende ıctıgım sıgaraya konusulmasına tahammul edemıyorum
Ya bende bılıyorım dogruları
Ama olmuyor ıste
yok 7 tame ıcıyosun
3 yap
Ya soyle olur ya boyle olursa
Ya ben bılıyorum ama ıcmedıgımde yasadıgım stresı ben bılıyorum nasıl bır carpıntı
Bence doktorunla konuş o ne diyorsa onu yap, muhakkak sende içme istemiyorsundur ama ne bileyim, içtikten sonra yenilen bişi falan belki etkilenme seviyesini azaltır yada nette vardır birşeyler.. malesef herkes sürekli konuşacak :(

Bence doktorunla konuş o ne diyorsa onu yap, muhakkak sende içme istemiyorsundur ama ne bileyim, içtikten sonra yenilen bişi falan belki etkilenme seviyesini azaltır yada nette vardır birşeyler.. malesef herkes sürekli konuşacak :KK43:
Doktorumla konusulmuyor kı
Yanı özele gıdıyoruz verdıgım paralar
Ama 15 sn ancak konusuyolar
Su ıcmenın ıyı oldugu yazıyor
Yanı dolasımla atılıyor anlamında

Doktorumla konusulmuyor kı
Yanı özele gıdıyoruz verdıgım paralar
Ama 15 sn ancak konusuyolar
Su ıcmenın ıyı oldugu yazıyor
Yanı dolasımla atılıyor anlamında
öyle şey mi olur, bence doktorunu değiştir canım. para veriyorsun ve tüm sorularını yanıtlamak zorunda. böyle biriyle gebelik süreci geççirmemelisin kesinlikle. nerede yaşıyorsun ?

öyle şey mi olur, bence doktorunu değiştir canım. para veriyorsun ve tüm sorularını yanıtlamak zorunda. böyle biriyle gebelik süreci geççirmemelisin kesinlikle. nerede yaşıyorsun ?
Ankarada yasıyorum liv hospıtal var oraya gıdıyorum
Saglık sıgorta paketım var
Aslında o yuzden gıdıyorum oraya

Back