- Konu Sahibi ebrudenizz
ya kızlar peki ben ilk kızımda rüyamda erkek çocugu görmüştüm kızım oldu şimdi rüyamda 2kere ayrı ayrı hem kedi em çeyrek altın gördüm 2gündürde üst üste dr a gidiomuşum yüzde yüz kızın olcak diyolar :)fikriniz var mı:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha önceleri hep rüyamda kızın olacak diyorlardı bu gece ise rüyamda senin oğun olacak dedi birisi :))) yiterr yaaa yiterrrr deli gönül diyor git kıy parayaa öğren cinsiyetiniiii
:))
canim sende kiy paraya git doktora bugün beraber ögrenelim neyimiz olucakmis :)))
bugün bende altin bilezikler gördüm rüyamda takmiyordum kommodenin üstünde duruyordu ve bi oglan yigenim var onu cok seviyordum rüyamda bakalim bugün ikili testim var doktor dicekmi cinsiyetini :)
cok merak ettim rabia belli oldumu bebegin cinsiyeti bende hep erkek görüyorum rüyamda...kiz kardesimde beni düsünüp yatiyor kendi oglunu görüyor...![]()
ben rüyamda altın görmüştüm.
altın görünce erkek derler.
doğru çıktı:)
slm kızlar. rüyada erik ve elma gömek ne demek.aradm bulamadım.sonra gidip pembe düğmeli yeşil bir bebek pijaması aldım. yorumlarsanız çok sevinirim :) 7 haftalık hamileyim daha. merak ediyorum çok içimde ki bıdık nedir acaba
Yok söylememiş doktoru daha cinsiyetini :)) sitedeki haberleri sen benden al abeauty![]()
bende senin haftlarinda yesil erik yedimi görmüstüm ama henüz ögrenemedim cinsiyetini
bende ruyamda oğlumolduğunu görmüştüm amabebeklığını değil 1.5 yasındakı hallerını falan ruyanda görduğun çocuk senın cocuğun derler oğlum oldu:))
canım ya :) senin bebeğinin yakında belli olur cinsiyeti . bana söyler misin. daha benim çok var. içimdeki kimmiş bilmek istiyorum :)))))