- 16 Mart 2015
- 18
- 2
- 28
-
- Konu Sahibi minik meleyim
Kac haftalik hamilesin benimde kramplarim oluyo sabaha kadar sanki bacaklai ayirmislar gibi bir agri var dayanamiyorum daha simdiden boyle sabah aglaysrak kalkiyorm o yoegunlukla bide ise geliyormHamileyim bacagimda kasılma oluyor sanciyor geceleri uyuyamiyorum bu durumu yaşayan varmi ?
16 haftalık hamileyim günlerdir bacaklarim sanciyor yuruyemiyorum ama geceleri daha şiddetli oluyor masaj yapıyorum ama yinede geçmiyor sag bacagimdaydi ayrilar bugun ikinsede varKac haftalik hamilesin benimde kramplarim oluyo sabaha kadar sanki bacaklai ayirmislar gibi bir agri var dayanamiyorum daha simdiden boyle sabah aglaysrak kalkiyorm o yoegunlukla bide ise geliyorm
Ahh sorma nedense gece ortaya cikiyor sabah o kadar agrimiyor özellikle bacak aralarim doktora sormustum rahim genisledigi icinmis bana magnezyum ilaci verdi16 haftalık hamileyim günlerdir bacaklarim sanciyor yuruyemiyorum ama geceleri daha şiddetli oluyor masaj yapıyorum ama yinede geçmiyor sag bacagimdaydi ayrilar bugun ikinsede var
Amin insallahAllah'im hepimizin yardımcısı olur inşallah hayırlısıyla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip eder. Amin
Arayacagim bugun doktorumu. Doktor bana vermisti magvital diye bir ilac suda eritip ic dedi ama ben kullanmadim bu kadar cok ilacin zarar verecegini düşündüm agrilarim baslayinca ictim bir gun faydası olmayinca bıraktım düzenli bir şekilde kullanmam gerekiyo heraldemagnezyum eksiğin vardır muhtemelen. druna bir ddanış istersen, benim ilk gebeliğimde inanılmaz bacak ve kuyruk sokumu ağrılarım olmuştu, doktorum magnezyum verdi, çok iyi gelmişti. bırakınca aynen başlıyordu hatta ağrılar. aynı şekilde sendeki gibi kasılmalar..
dediğim gibi druna bir danışmanı tavsiye ederim magnezyum konusunu.
evet düzenli kullanmalısınız, magnezyumu ilaç değil destek gibi düşünün bence. keşke doktorunuza hangi ilacı ne için verdiğini sorsaydınız.Arayacagim bugun doktorumu. Doktor bana vermisti magvital diye bir ilac suda eritip ic dedi ama ben kullanmadim bu kadar cok ilacin zarar verecegini düşündüm agrilarim baslayinca ictim bir gun faydası olmayinca bıraktım düzenli bir şekilde kullanmam gerekiyo heralde
Evet sabahları o kadar siddetli olmuyor ama geceleri neler yapiyorum iki gündür bacagimin arasina yastık koyuyorum biraz rahatlatiyo banda verdi magnezyum verdiginde agrilarim yoktu kullanmadim 1 ve 2 defa ictim agrim olduğundaAhh sorma nedense gece ortaya cikiyor sabah o kadar agrimiyor özellikle bacak aralarim doktora sormustum rahim genisledigi icinmis bana magnezyum ilaci verdi
Sordum bana 5 tane ilac yazdi bende hepsi zararlı olur diye sadece ferrum fort ve elevit içiyorum magnezyumada baslicam cevremdeki hamile kadinlara soruyorum siz kullanyormsnz diye hayr diyorlarevet düzenli kullanmalısınız, magnezyumu ilaç değil destek gibi düşünün bence. keşke doktorunuza hangi ilacı ne için verdiğini sorsaydınız.
Sordum bana 5 tane ilac yazdi bende hepsi zararlı olur diye sadece ferrum fort ve elevit içiyorum magnezyumada baslicam cevremdeki hamile kadinlara soruyorum siz kullanyormsnz diye hayr diyorlar
Bana ilk gittigimde verdi 3 aylikken o zaman kasilmalarim yoktu. Ferrum fort, elevit,magvital balik yagi gida takviyesi oluyo ama sonsta hap birde benim ilk bebegim dusuk olmustu dusuk hapi verdi yan etkisi oldugu icin igne vuruluyorherkese vermiyorlar bildiğim kadarıyla, bu şekilde bir şikayeetle gidince vermişti bana da.
5 tane ne verdi o kadar ya
anladım geçmiş olsun..Siz hangi ilaclari kullanıyor sunuz
Bana ilk gittigimde verdi 3 aylikken o zaman kasilmalarim yoktu. Ferrum fort, elevit,magvital balik yagi gida takviyesi oluyo ama sonsta hap birde benim ilk bebegim dusuk olmustu dusuk hapi verdi yan etkisi oldugu icin igne vuruluyor
Sogol cnm. Allah bagislasin bir tane cocugunuz var heralde. Eskiden hic ilac yokmuş dogal simdi ilacla ben haftada bir vuruluyorum 6 tne vruldu simdi 3 tne kaldi son olck herlde ultrason da dsuk tehlikesi grlmdi ama nolur olmz dye vuruluyor siz nedn yaptrdnz igne dusk tehlksmi varanladım geçmiş olsun..
ben 8. hafta sonuna kadar folic trio kullandım, bu hafta da decavite başlayacağım. sanırım 15-16. haftada da demire başlatacak. ilk gebeliğimdeki gibi ağrılarım olursa yine, muhtemelen magnezyum da verir.
hımm 10 gün önce de proluton iğne olmuştum 1 kere.
Sagol cnm. Kullanmamstm ama baslarim ben agrm oldgnda ictm 1 iki defa faydsi olmdi braktm ama hic duznli kullnmdmBacak krampları ağrınız için doktorunuzun verdgi magnezyumu mutlaka kullanın. Bende kullanıyorum. Ağrılarınıza iyi gelecektir.. Geçmiş olsun
Bugun baslicm Allah izin verrseben de çok çektim o kramplardan 2 hamileliğimde, magnezyum kullanın iyi geliyor
Sogol cnm. Allah bagislasin bir tane cocugunuz var heralde. Eskiden hic ilac yokmuş dogal simdi ilacla ben haftada bir vuruluyorum 6 tne vruldu simdi 3 tne kaldi son olck herlde ultrason da dsuk tehlikesi grlmdi ama nolur olmz dye vuruluyor siz nedn yaptrdnz igne dusk tehlksmi var