hamileyken bacak kasılmasi yaşayanlar

Benim kanma gorulmedi ama ilk bebegim dusdgu icin sorun cikmsn dye vurulyo bnm bde akintda hafif lekelnme oluyo bn cok korkuyorm Allah korsun bse olr dye bn 4 yllk evlym ilk 6 ay krndm snra olmdi esim askre gtti gldi fln olmck dydm dktro gdcktm Allah tarfndn oldu braz gc olunca korkyrm o yuzden cok hassasm : ) Butun yediklermz hormanli artk inşallah bebislermz saglikli olur

geçmiş olsun canım doktor 16. hafta itibariyle bacak ağrısı var mı diye sormuştu bana ve kalsiyum-d vitamini eritme hapı vermişti. Birkaç günde bir içiyorum

geçmiş olsun canım doktor 16. hafta itibariyle bacak ağrısı var mı diye sormuştu bana ve kalsiyum-d vitamini eritme hapı vermişti. Birkaç günde bir içiyorum
Sagol canim. Bana naslsn dye srdu doktor ama o zaman agrm olmadigi icin iyiym dmsdm bna 3 aylkkn magvital dye toz vrdi ama ben kullnmk istemdim agrlm olnca ictm bgn basldm bi faydsi olmdi dha aksam olnca agrlrm siddtlnyor

Günaydın benim de ilk zamanlar çok kötüydü bacaklarım ilaç içmemek için direnmiştim sürmediğim yağ kalmamıştı bi tek at kestanesi iyi geldi. Bu ayak sancıları normal sanırım genelde olmuş benim hamileliğin başında ve sonunda oldu arasında rahattım

Bende aynı sorunu yaşıyorum.. İlaç kullanmamak için diretiyorum bakalım nereye kadar.. Neyseki çok sık olmuyor haftada bir iki kere kramp giriyor ama ağrısı ağlatıyor insanı :KK43:

Bacağını za kramp girdiğini hissettiğiniz an ayağınızı ileri doğru gererseniz hafif geçiyor kızlar hani şu ebru şallı nın yaptığı ayak hareketi varya işte o ...

X