Hamileyken antidepresan kullanıp sağlıklı bebekler dünyaya getirenler...

Ben 20 yillik panik atak ve anksiyete sonradanda depresyon teshisi konmus bir anneyim 19 yasimda lustral kullanirken ogluma hamile kaldim biraktim ilaci zor oldu ama mecbur sabrettim.oglum 3 ay anca emzirrbildim sonra paxil kullandim 5 yil sonrada kizima hamile kaldim yine biraktim ilaci dogumda o kadar cok sıkintim vardi kendimi camdan atacaktim kizimda ezirince basladim ama hep kusuyodu dayanamadim mama verdim simdi yine dusunuyom ama cesaretim yok bence biraz sabredin ilaca takilmayin rabbim sabrini veriyor psikoterapi alin yada tms filan yaptirin izzet gullu hocayi dinleyin 9 ay gelip gecer

ilqcin yari ömru cok onemlidir yari omru dusuk ilaclar gec temizlenir en agiri efexordur bence 40 gunde temizlenmistir 15 gunde yoksunluk belirtileri bitiyo ilacin

Merhaba ben de 20.yıllık.anksiyete we depresyon hastasiyim efexor kullanıyorum Suan 1 kızım.war 3.5 yaşında fakat çok.zor bi hamilelik geçirdim 4.ayda tekrar lustral başlattılar cokhafif geldi bana intihar düşünceleri depresyon herşey wardi Suan.tekrar hamilelik.istiorum fakat aşırı korkuyorum eaynı.seyleri yaşamaktan siz nasıl atlattınız 2.gebeliği ilaç kullandinizmi hamileyken

Merhaba yeni.okudum.mesajinizi sizinle aynı.durumdayim nasıl.atlattiniz doğum yaptınızmı bebek nasil ve ilaç kullandinizmi.hamilelikte

Merhaba ben de 20.yıllık.anksiyete we depresyon hastasiyim efexor kullanıyorum Suan 1 kızım.war 3.5 yaşında fakat çok.zor bi hamilelik geçirdim 4.ayda tekrar lustral başlattılar cokhafif geldi bana intihar düşünceleri depresyon herşey wardi Suan.tekrar hamilelik.istiorum fakat aşırı korkuyorum eaynı.seyleri yaşamaktan siz nasıl atlattınız 2.gebeliği ilaç kullandinizmi hamileyken
Canım panik atak hamileler kadınlar kulübüne bak orda kullanan çok ben hamile kalana kadar selektra 25 mg başladım öğrenince bıraktım orda sürekli içenler var bı Daniş

Mrb çok uzun bir zamn olmuş ama umarım görürsünüz bnde hamile kalmak istiyorum fakat remoronsuz uyumak imkaniz nasıl yaptınız kullanabildinz mi o dönem

Merhaba sizinle aynı durumdayım, 1 kızım var sulinex 150 kullanıyorum 4 yıldır iki kere bırakmaya çalıştım ağır ataklarla geri döndü hastalığım. Siz ne yaptınız bırakabilirsiniz mi?

çocupunuz sağlıklı mı lustral verdiler korkuyorum

ben kullandım cnm. bebeğimçok şükür sağlıklı. etrafımda da çok var kullanan .seni çok iyi anlıyorum bendede aynı rahatsızlık var. ilaçkullanmamak içi çok direndim ama emin ol o şekilde daha zarar veriyoruz bebeğe. doktoruna danış hafif dozda verir.
Hangi ilaç kullandınız acaba çocuğunuz nasıl

X