- 1 Haziran 2018
- 5.294
- 15.885
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım panik atak hamileler kadınlar kulübüne bak orda kullanan çok ben hamile kalana kadar selektra 25 mg başladım öğrenince bıraktım orda sürekli içenler var bı DanişMerhaba ben de 20.yıllık.anksiyete we depresyon hastasiyim efexor kullanıyorum Suan 1 kızım.war 3.5 yaşında fakat çok.zor bi hamilelik geçirdim 4.ayda tekrar lustral başlattılar cokhafif geldi bana intihar düşünceleri depresyon herşey wardi Suan.tekrar hamilelik.istiorum fakat aşırı korkuyorum eaynı.seyleri yaşamaktan siz nasıl atlattınız 2.gebeliği ilaç kullandinizmi hamileyken
Merhaba sizinle aynı durumdayım, 1 kızım var sulinex 150 kullanıyorum 4 yıldır iki kere bırakmaya çalıştım ağır ataklarla geri döndü hastalığım. Siz ne yaptınız bırakabilirsiniz mi?Merhaba ben de 20.yıllık.anksiyete we depresyon hastasiyim efexor kullanıyorum Suan 1 kızım.war 3.5 yaşında fakat çok.zor bi hamilelik geçirdim 4.ayda tekrar lustral başlattılar cokhafif geldi bana intihar düşünceleri depresyon herşey wardi Suan.tekrar hamilelik.istiorum fakat aşırı korkuyorum eaynı.seyleri yaşamaktan siz nasıl atlattınız 2.gebeliği ilaç kullandinizmi hamileyken
çocupunuz sağlıklı mı lustral verdiler korkuyorumMerhaba ben de 20.yıllık.anksiyete we depresyon hastasiyim efexor kullanıyorum Suan 1 kızım.war 3.5 yaşında fakat çok.zor bi hamilelik geçirdim 4.ayda tekrar lustral başlattılar cokhafif geldi bana intihar düşünceleri depresyon herşey wardi Suan.tekrar hamilelik.istiorum fakat aşırı korkuyorum eaynı.seyleri yaşamaktan siz nasıl atlattınız 2.gebeliği ilaç kullandinizmi hamileyken
Hangi ilaç kullandınız acaba çocuğunuz nasılben kullandım cnm. bebeğimçok şükür sağlıklı. etrafımda da çok var kullanan .seni çok iyi anlıyorum bendede aynı rahatsızlık var. ilaçkullanmamak içi çok direndim ama emin ol o şekilde daha zarar veriyoruz bebeğe. doktoruna danış hafif dozda verir.
Size nasil ulasabilirim telfnda konussak keske canli canliben kullandım cnm. bebeğimçok şükür sağlıklı. etrafımda da çok var kullanan .seni çok iyi anlıyorum bendede aynı rahatsızlık var. ilaçkullanmamak içi çok direndim ama emin ol o şekilde daha zarar veriyoruz bebeğe. doktoruna danış hafif dozda verir.