Hamileyken antidepresan kullanıp sağlıklı bebekler dünyaya getirenler...

Canim merhaba bene araniza yeni katildim bende hamile oldugumu bilmeden kullandim cok sukur oglum simdi 7 yasinda ama pasiflora ağır bi ilac yinede doktoruna danis derim :)

Merhaba kızlar, başka bir konuda daha açtım ama kimseden cevap gelmediği için burda yine yazmak istedim. Ben de remeron kullanıyorum ve o olmadan okb ve uykusuzluğum artıyor, hatta remeron almadan asla uyuyamıyorum. Hamileliğinde remeron kullanan oldu mu hiç? En iyisi tabi ki kullanmamak ama ilaçsız da asla uyuyamadığım için buna mecburum...:KK61:

Merhaba ben de şimdi katıldım aranıza 6 aylık evliyim ama bi bebeğimin olmasını o kadar çok istiyorum ki ben abizol 5 mg ve prozac 40 mg kullanıyorum 6 senedir öncesinde başka ilaçlar kullandım ama çok istiyorum benim de bi bebeğim olsun nasıl geçti hamileliğiniz cerennsu hanım bebeğiniz sağlıklı doğmuş ve büyümüştür inşallah Rabbim hayırlısıyla bana da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

ben de sırf bebek istediğim için 1 yıldır süren tedavimi sonlandırmak üzereyim. ilacı bırakma işini 3 aya yaydık dr. ile birlikte konuşarak. tabi dozu azaltarak gidiyoruz çünkü benim ilacım bırakması en zor olanlardan biri, efexor. 300 mg'dan iniyorum bakalım.. şimdi tamamen bırakmama 1,5 ay kaldı. dr. her ne kadar daha tedavin bitmedi bırakmanı önermiyorum dese de tabi ki kararıma saygı duydu. umarım doğru karar vermişimdir. :110:gebelikte ilaç kullanma konusunu da sordum kesinlikle ben vermem dedi. ancak çok daha hafif ilaçlar olabilir ama onlar da sende işe yaramaz dedi.

Merhaba bende citoles içiyordum bende sizin gibi 3 ayda bıraktım şimdi bebek istiyorum bende bebek için bıraktım ama doktorun dediği süre kadar içtim okb hastasıyım bırakalı 40 gün oluyo şu an iyiyim inş bi bebeğim olur her isteyeninde 3 ayda bıraktığım için şu an çok iyiyim. İnş bi sorun çıkmaz sizinde Allahın izniyle

Tabi benimde korkularım yok değil hamile kalınca tekrarlar mı yok işte acaba bebeğim olur mu ya olmazsa bunlarda hep okb den ama çokta fazla takmamaya özen gösteriyorum bizde böyleyiz işte napalım hamileykende ilaç içemem bebeğime bişey olur mu diye takarım o zamanda

aynen ben de bir yandan onu düşünüyorum acaba bebeğim olacak mı? sağlıklı olacak mı? ya olmazsa....vs. benimki okb değil, yaygın anksiyete bozukluğu. Amin inşallah herkes için süreç olumlu olur. Bebek düşüncesi insana güç veriyor artı olarak ama doktorun söyledikleri de aklımdan çıkmıyor. tedavin bitmedi, en az 1 yıl daha kullanman gerekiyor dedi. bizim için önemli olan başta annenin sağlığıdır dedi. ama kararlıyım, sırf bu yüzden bebeği erteleyemem. tabi Allah bebek verecek mi bakalım o da ayrı bir konu

İşimiz çok zor ya peki doktor ne kadar sürede vücuttan atılır dedi ilaç ben 40 gün oldu bırakalı vücuttan atıldı mı acaba her doktor başka konuşuyor

İşimiz çok zor ya peki doktor ne kadar sürede vücuttan atılır dedi ilaç ben 40 gün oldu bırakalı vücuttan atıldı mı acaba her doktor başka konuşuyor
24 saat :) ilacı ne kadarda bir alıyordun? ben 24 saatte bir alıyorum. bu da ilacın etkisinin 24 saat sonra bittiği anlamına geliyor. zaten bir kaç saat almasam hemen başım dönüyor,elim ayağım titremeye gözlerim kararmaya başlıyor. ama tabi ki ben 24 saat sonra hemen hamile kalmaya çalışmayacağım :KK70:doktorun verdiği cevap buydu, 24 saat. ben ilacı bıraktıktan sonra bir kaç ay beklemeyi düşünüyorum kısmetse.

Kizlar bendede panik atak ve anksiyete bkzuklugu var surekli kalp krizi gecircem kotu seyler olcak korkusu var 29 yasinda evliyim.5 ayda 2 kere idrar yolu enfeksiyonu gecirdim panik atagim cok artti cok kafaya taktim sonunda psikiyatra gittim lustral 50mg ve atarax 25mg verdi cok korkuorum ilaci birakamamakdan daha yeni basladim ama simdiden birakamama korkusu basladi seneye gebelikde istiorum dusunmekten cildircam :KK43: bu ilaci kullanip birakan oldumu yada gebelikde kullandinizmi :KK43:

Kizlar bendede panik atak ve anksiyete bkzuklugu var surekli kalp krizi gecircem kotu seyler olcak korkusu var 29 yasinda evliyim.5 ayda 2 kere idrar yolu enfeksiyonu gecirdim panik atagim cok artti cok kafaya taktim sonunda psikiyatra gittim lustral 50mg ve atarax 25mg verdi cok korkuorum ilaci birakamamakdan daha yeni basladim ama simdiden birakamama korkusu basladi seneye gebelikde istiorum dusunmekten cildircam :KK43: bu ilaci kullanip birakan oldumu yada gebelikde kullandinizmi :KK43:

İlaci kafana takip surekli dusunursen kendine eziyet edersin bu ilaclar bagimlilik yapan birakilmicak ilaclar degil her hastalik gibi bununda bi tedavi suresi var tedavini olduktan sonra bikac gun icinde rahatlikla birakabilirsin gonlunu ferah tut :) gebelige gelince hic bi doktor bunu onermiyo ama mecburi durumlarda icilebiliyo bknz ben :KK43:

Arkadaslar ben hamile kalmadan once lustral kullaniyodum aniden kestim hamile kaldigimi ogrenince.Simdi 4 aylik oldum yine basladi panik ataklar doktor hafif baslariz ilaca dedi ama ilacin yan etkilerinden korkuyorum hamileyen baslayanlar soyleyebilir mi yan etki olarak cok kotu oldunuz mu ilk basta kaygilar artiyor cunku alisana kadar sizce ceyregin yarisiyla mi baslasam

Felak nas ayetel kürsü oku inşrah süresini Allah'ın izniyle ilaca gerek kalmaz sürekli oku salavat çek

Felak nas ayetel kürsü oku inşrah süresini Allah'ın izniyle ilaca gerek kalmaz sürekli oku salavat çek

Paxil 20 mg 10 yıl boyunca kullandm ve hamile olduğumu öğrendm doktor kademeli olark kesti bu arada paxili 5 mg alırken 1 bçk hafta 5 mg cipralex kullandm kendimi kötü hissettiğim için geri çekilme ve elektrik çarpması bi türlü bitmedi geçmedi beynimde şu an çok kötü durumdayım dünya başıma yıkılmış gibi dua namaz tevekkül kar etmio kendimi bi yerlerden atmak istiyorum bunu doktorumada söyledim sabr etmen lazm ilaç veremem dedi 3 ay tamamlandığında lustrala başlarız belki dedi eşimde benle hergün kavgaediyor sen iradesiz anne olmayı hak etmeyen bir insansın diyerek ilaç içemezsin hiç bir şekilde diyor sizler nasıl atlattınız lustral kullanan varmı 3 aydan Sonra şu an ben 10 haftadayım

X