• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken aldatılmak ve ayrılık kararı

evrim023

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
101
320
23
34
Merhaba, ablam 6 aylık hamileyken aldatıldığını öğrendi. Daha önce de nişanlıyken aldatılmıştı. Biz bu durumda hiç müdahil olmadık babam da ben de annem de arkandayız ne karar alırsan al dedik. Ablam çok arada kaldı çocuk dolayısıyla bir şans daha verdi ama yapamadağını güveninin sarsıldığını söyledi.

Bir yandanda insanlar ortada çocuk var bir daha yapmaz gibi şeyler söylüyorlar aldatma dışında bir kusuru yoktu vs gibi şeylerle kafa bulandırıyorlar.. ablam geçen hafta kesin ayrılmaya karar verdi eşi de evden ayrıldı, ben de kararında destek verdim arkandayım dedim ama onu hala hüzünlü görüyorum acaba pozitif yönde affetmesi için mi motive etseydim diyorum. Lütfen linç etmeyin asla böyle birşeye karşı tavizim yoktur normalde ama ortada çocuk olunca bildiğimi sandığım herşey yokoldu. Eşinin ailesi de ablamı suçluyor erkektir yapar affet vs.. bu durumda ablanız/kardeşiniz olsa ne yapardınız? Ona nasıl destek olurdunuz? Acaba ben herşeye rağmen dene mi demeliydim ama bu şekilde de onu gözgöre göre ateşe atmış gibi hissedecektim.

3 gündür uyumuyorum üzüntüden lütfen fikir verin. Ablam iyi olacak mı? Aldatan bir daha aldatır mı? Herhangi bişeyi saçma yazdıysam kusura bakmayın aklım yerinde değil resmen.

Merhaba, ablam 6 aylık hamileyken aldatıldığını öğrendi. Daha önce de nişanlıyken aldatılmıştı. Biz bu durumda hiç müdahil olmadık babam da ben de annem de arkandayız ne karar alırsan al dedik. Ablam çok arada kaldı çocuk dolayısıyla bir şans daha verdi ama yapamadağını güveninin sarsıldığını söyledi.

Bir yandanda insanlar ortada çocuk var bir daha yapmaz gibi şeyler söylüyorlar aldatma dışında bir kusuru yoktu vs gibi şeylerle kafa bulandırıyorlar.. ablam geçen hafta kesin ayrılmaya karar verdi eşi de evden ayrıldı, ama onu hala hüzünlü görüyorum acaba pozitif yönde affetmesi için mi motive etseydim diyorum. Lütfen linç etmeyin asla böyle birşeye karşı tavizim yoktur normalde ama ortada çocuk olunca bildiğimi sandığım herşey yokoldu. Eşinin ailesi de ablamı suçluyor erkektir yapar affet vs.. bu durumda ablanız/kardeşiniz olsa ne yapardınız? Ona nasıl destek olurdunuz? Acaba ben herşeye rağmen dene mi demeliydim ama bu şekilde de onu gözgöre göre ateşe atmış gibi hissedecektim.

3 gündür uyumuyorum üzüntüden lütfen fikir verin. Ablam iyi olacak mı? Aldatan bir daha aldatır mı? Herhangi bişeyi saçma yazdıysam kusura bakmayın aklım yerinde değil resmen.
Eşinin ailesi halt yesin pislikler
Bizim bir akraba da aldatan oğlu yüzünden evi terk eden gelini için bize aynısını söylemişti
O adama en büyük ceza bebeğinin büyüdüğünü görememek olur
Eğer ablanız kararlıysa insanları susturun
Herkes her şeyi çok biliyor

Bir yandanda insanlar ortada çocuk var bir daha yapmaz gibi şeyler söylüyorlar aldatma dışında bir kusuru yoktu vs gibi şeylerle kafa bulandırıyorlar.. ablam geçen hafta kesin ayrılmaya karar verdi eşi de evden ayrıldı, ben de kararında destek verdim arkandayım dedim ama onu hala hüzünlü görüyorum acaba pozitif yönde affetmesi için mi motive etseydim diyorum. Lütfen linç etmeyin asla böyle birşeye karşı tavizim yoktur normalde ama ortada çocuk olunca bildiğimi sandığım herşey yokoldu. Eşinin ailesi de ablamı suçluyor erkektir yapar affet vs.. bu durumda ablanız/kardeşiniz olsa ne yapardınız? Ona nasıl destek olurdunuz? Acaba ben herşeye rağmen dene mi demeliydim ama bu şekilde de onu gözgöre göre ateşe atmış gibi hissedecektim.

Cocukda olsa dahi ihanet kabul edilir mi ya ablanizn arkasinda durun ikna olmasina izn vermeyin sonradan daha cok uzulur affetmesin asla yazik ya

Nişanlıyken aldatan adamı affetmiş. Çocuk olunca düzelir demiş , hamile kalmış bi daha aldatılmış ablanız. Şimdi siz üzülüyor acaba affet mi desem diyorsunuz doğru mu anladım??

Yapmayın Allah aşkına. Her kararında arkandayız demesi ailenizin güzel bir şey ama ablanızın doğru kararlar alamadığı ortada bence. Nişanlıyken aldatılmış, şimdi yine aldatılmış, bu adamdan olmaz. Affedilme arsızı olmuş. Artık her kararında arkandayız demeyin, o pis adamdan kurtulması için destek olun.

Yoksa evliliği boyunca aldatılmaya devam edecek ablanız maalesef 😔

Yani ablamı bir daha aldatsın diye motive edip barıştırayım mı diye soruyorsunuz aldatan bir daha aldatırmı olan son sorunuzun cevabını baştan vermişsiniz adam zaten aldattıktan sonra çocuk varken aldatmış
Haklısınız bunu yazdığım için bile kendimden utanıyorum yani kafamda aldatmayı ben de hafifleştirdim bu süreçte sanırım beynim gitti ama ablam o kadar arada kaldı ki hala seviyorum aslında ama affedemem bunu diyor

Daha önce de nişanlıyken aldatılmıştı.
Aldatan bir daha aldatır mı?
Cevabı burada zaten.

E göz göre göre devam etmiş ne diyelim? Sanki ilk kez mi yaşıyor aynı ilişki içinde?
O zamanki bahanesi neydi acaba, çocuk yok, evli değil, ayrılmak çok daha kolay iken neden devam etmiş?

Genelde böyle olur ama burada çok okuduk; adamın kumaşı bellidir, affeder. Üzerine çocuk yaparlar ve sonra da "Çocuğum için affetmeli miyim? Çocuğum için bir şans daha vermeli miyim?" diye sorarlar. Aynı hesap işte.

Adamın ailesi normalleştirmiş zaten, kim bilir aynı aile içinde kimler kimlerin boynuzlarını parlata parlata gezmesine alışıktır da bu adam da böyle olmuştur. Ablanız da, çocuğu böyle şeyleri normalleştirsin istiyorsa devam etsin. Kız çocuksa annesi gibi katlanmayı, erkek çocuksa babası gibi boynuzlamayı öğrensin.

Esas çocuğunu düşünen insan böyle bir olayda ayrılır.
Sizin yapacağınız şey de ayrılıkta ablanızın arkasında olmanız, yeni yaşantısına başlarken yardımcı olmanızdır.

Nişanlıyken aldatmış devam etmiş, evlenmiş çocuk olmuş yine aldatmış. Adamı çocuk bile durduramamış siz hala ablamı desteklesem mi diyorsunuz belli ki aileniz ablanızın boşanmasını istemiyor.
Ve evet aldatan bir daha aldatır. Bu arada ablanız dikkatli olsun hastalık bile kapmış olabilir.

Aldatmanın affı olmaz bana göre . Ben bile çok isteyerek ayrıldım eşimden ama boşanma ayrılma psikolojisi farklı olduğu için ablanızın da üzülmesi yada kendini iyi hissetmemesi normal ama geçecek bu günler . Bir kere yapan bidaha yapar . Ablanızın arkasında ve destek olun ama barışması için değil tabiki.

Keşke nişanlıyken de müdahil olsaydınız bu duruma.
Yol gösterseydiniz.
Gördügünüz üzere affedilmiş ve tekrar aldatmış adamın mayası bozuk
Oldum ben, maalesef dinlemedi maalesef :( gerçekten maddi manevi herşekilde sonsuza kadar desteğim ona ama böyle üzülmesi arada kalması beni mahvediyo çok abartıyo herşeyi. Affederse bir daha mahfolacak ama biliyorum

Aldatmanın affı olmaz bana göre . Ben bile çok isteyerek ayrıldım eşimden ama boşanma ayrılma psikolojisi farklı olduğu için ablanızın da üzülmesi yada kendini iyi hissetmemesi normal ama geçecek bu günler . Bir kere yapan bidaha yapar . Ablanızın arkasında ve destek olun ama barışması için değil tabiki.
Gerçekten geçer dimi :( ben çok tecrübesizim bu konularda hep böyle mutsuz hep böyle hasta olacak diye korkuyorum

nişanlıyken yapmış affetmiş evlenmiş. hamileyken aldatmış hemde hiç utanmadan... yine affederse yine yapar %1500 yapar adam alışmış çünkü

Oldum ben, maalesef dinlemedi maalesef :KK43: gerçekten maddi manevi herşekilde sonsuza kadar desteğim ona ama böyle üzülmesi arada kalması beni mahvediyo çok abartıyo herşeyi. Affederse bir daha mahfolacak ama biliyorum
Ablanız saçmalamış.
Hatayı he karşı tarafta degil biraz da kendinde arasın neden affettim diye.
Anladıgım kadarıyla da affetmek istiyor.

Haklısınız bunu yazdığım için bile kendimden utanıyorum yani kafamda aldatmayı ben de hafifleştirdim bu süreçte sanırım beynim gitti ama ablam o kadar arada kaldı ki hala seviyorum aslında ama affedemem bunu diyor
Bu berbat bir kısır döngü konu sahibi artık çıksın nişanlıyken hangi akılla devam etmiş birde aldatan adam nasıl seviliyor bilmiyorum ya benim konuyu okurken bile midem bulandı nasıl evli kalacak ki

Bir yandanda insanlar ortada çocuk var bir daha yapmaz gibi şeyler söylüyorlar aldatma dışında bir kusuru yoktu vs
Daha büyük kusur olur mu ?
Alışmış kudurmuştan beterdir, tekrar tekrar yapar..
Kardeşinize sahip çıkın, kardeşiniz böyle bir adamı affedip , çocuk yaparak zaten hata yapmış, bir daha hata yapmasına izin vermeyin.

Back