Hamileyken Aldatıldım

Beurre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2018
6
0
1
28
Merhaba 1 buçuk yıllık evliyim çok zor şartlar içinde çok severek evlendik nişanlılık dönemine kadar her anını benimle geçirmek isteyen adam evlendikten sonra eve gece geç saatlerde gelmeye başladı hiç bir sosyal hayatımız kalmadı sürekli olarak tartışmalar çıkarırdı ne evliliğimin tadını alabildim nede hamileliğimin hamileyken bile benimle sürekli kavga eder hiç saygı duymazdı geceleri korkacağımı veya Doğum anımın yaklaştığını bişe düşünmeden gece 2 de eve gelirdi doğumuma bir hafta kala telefonunu kurcalarken tek gecelik bir ilişki yaşadığını öğrendim yanlışlıkla ses kaydına almış farkına varmamıştı birlikte olduğu kadına kendisini memnun ederse sürekli gideceğini kendisinde paranın çok olduğunu söylüyordu onu duyunca başımdan aşagı kaynar sular döküldü sanki yer yarıldı dibine girdim gibi hissettim akıl almayacak bir kavga çıkardım hiç birşey söylemedi çıktı gitti o hafta Doğum yaptım sabahına tutuklanıp cezaevine girdi 5 aydır yatıyor şimdi kendisine para yatıracağım zaman o kadına söylediği söz aklıma geliyor affedemiyorum gün geçtikçe bir soğukluk giriyor araya ısınamıyorum yüzüne baktıkça aklıma geliyor akıl verin ne yapayım ?

Ne diye para gönderiyorsunuz? Bırakın kendi haline, ne halt ederse etsin. Neden cezaevinde bu arada? Bence direkt yasal işlemleri başlat yolunu ayır. Ne eş ne de baba olabilecek bir statü yok adamda.

Senin çocuğunu doğuracak kadını niçin aldatırsın be ..haysiyet yoksunu şahıs .. böylelerine müstehaktır .. !!

Ne diye para gönderiyorsunuz? Bırakın kendi haline, ne halt ederse etsin. Neden cezaevinde bu arada? Bence direkt yasal işlemleri başlat yolunu ayır. Ne eş ne de baba olabilecek bir statü yok adamda.

Evrakta sahtecilikten yatıyor

Hiç bir güvencem Yok şimdi ayrılmaya kalksam ailem başıma kalkıp duracak kendi elinle yaptın diye zaten 5 aydır ailemin yanında kalıyorum ve sığıntı gibiyim

şuan itten pişman ama iş işten geçti kendisine dair hiçbir duygu bırakmadı her defasındada yüzüne vuruyorum zaten

Evrakta sahtecilikten yatıyor

Hiç bir güvencem Yok şimdi ayrılmaya kalksam ailem başıma kalkıp duracak kendi elinle yaptın diye zaten 5 aydır ailemin yanında kalıyorum ve sığıntı gibiyim
Ne aileler var ya böyle ailelere sinir oluyorum yardım edecekleri halde yaptıklarına bak..!! Bir şekilde idare et , bebeğin icin yardım isteyebilirsin belediyeden felan ... O şahısa da kendi ailesi yardım etsin sen nerden bulcan ona para hayret birşey..!!

şuan itten pişman ama iş işten geçti kendisine dair hiçbir duygu bırakmadı her defasındada yüzüne vuruyorum zaten
Emin ol çıksın affet gene aynısını yapcak sana ALLAH insanı şaşırtmasın sende para falan gönderme hiç aç dava ses kaydını delil göster boşan

Para filan gönderme niye gönderiyorsun bırak ne yapıyorsa yapsın bir gelirin var mı affetsen çıktığında yine yapmayacağının garantisi yok allah evladını sana bağışlasın inşallah en doğru kararı verirsin

Emin ol çıksın affet gene aynısını yapcak sana ALLAH insanı şaşırtmasın sende para falan gönderme hiç aç dava ses kaydını delil göster boşan

Kendisi şuan cezaevinde birde ben açarsam kafayı yer kıyamıyorumda ama her baktığımda da aklıma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…