Merhaba 1 buçuk yıllık evliyim çok zor şartlar içinde çok severek evlendik nişanlılık dönemine kadar her anını benimle geçirmek isteyen adam evlendikten sonra eve gece geç saatlerde gelmeye başladı hiç bir sosyal hayatımız kalmadı sürekli olarak tartışmalar çıkarırdı ne evliliğimin tadını alabildim nede hamileliğimin hamileyken bile benimle sürekli kavga eder hiç saygı duymazdı geceleri korkacağımı veya Doğum anımın yaklaştığını bişe düşünmeden gece 2 de eve gelirdi doğumuma bir hafta kala telefonunu kurcalarken tek gecelik bir ilişki yaşadığını öğrendim yanlışlıkla ses kaydına almış farkına varmamıştı birlikte olduğu kadına kendisini memnun ederse sürekli gideceğini kendisinde paranın çok olduğunu söylüyordu onu duyunca başımdan aşagı kaynar sular döküldü sanki yer yarıldı dibine girdim gibi hissettim akıl almayacak bir kavga çıkardım hiç birşey söylemedi çıktı gitti o hafta Doğum yaptım sabahına tutuklanıp cezaevine girdi 5 aydır yatıyor şimdi kendisine para yatıracağım zaman o kadına söylediği söz aklıma geliyor affedemiyorum gün geçtikçe bir soğukluk giriyor araya ısınamıyorum yüzüne baktıkça aklıma geliyor akıl verin ne yapayım ?