Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyken ağrı kesici kullandım bi sorun olur mu?
Kızlar hamileliğimin 5. Haftasındayım yanlışlıkla dexofen kullandım , bişey olur mu sadece bir tane içtim hamileyken ağrı kesici kullananlar var mı yardım edin çok endişeliyim
Bi seferden bir şey olacağını sanmıyorum doktorunuza danışın tabii o ayrı.
Parol içebilirsiniz ben arada içmek zorunda kalıyorum çok ciddi baş ağrım tutuyor bazen.
Parol içebilirsiniz ben arada içmek zorunda kalıyorum çok ciddi baş ağrım tutuyor bazen.
Burnum tıkalı sinüsler tıkalı o da baş ağrısı yapıyor doktor alerji ilacı yazdı B kategorisi ama korktum ve içmiyorum mecbur kalmadıkça içmek de istemiyorum
Burnum tıkalı sinüsler tıkalı o da baş ağrısı yapıyor doktor alerji ilacı yazdı B kategorisi ama korktum ve içmiyorum mecbur kalmadıkça içmek de istemiyorum