• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken adet olan varmı kızlar ???

Savınızı çürütecek bir tv yapımı izliyorum tlc de.
9 ay adet gören kadınlar var dolayısıyla gebeliklerinden haberleri olmadan bir bebek sahibi oluyorlar.
Geçenlerde ilk defa yakın arkadaşımda duydum, adet dönemleri aşırı sancılı geçtiği için doktora gittiğinde hamileliğini öğreniyor.
Tabi ki düşük olasılıklar ama öyle milyonda bir falan değil...
9 ay adet gördüğü için hamilelik aklına gelmez tamam da karnında kıpır kıpır hiç mi hareket etmiyor bu bebekler de bu kadınlar doğumda öğreniyor hamile olduğunu hep şaşırmışımdır 😂 benimki dört dönüyor valla sıkıysa anlama 😂😂

Merhaba kızlar ben ilk gebeligimde hamileyken adet oldum ilk ay iki aylikkende düşük yaptım 2 Nisan'da sonrasinda hiç hamile kalamadim bu ay ilk defa gunumden 3 gün önce adet oldum şüpheleniyorum ama korkuyorum da varsa tekrar dusermi diye hamileyken adet olupta sağlıkla bebeğini doğuran var mı cevaplarınizi bekliyorum
Benim teyzemin kızı var 9 ay boyunca oldu gayette sağlıklı bir bebeği oldu şimdi 4 yaşında kızı yani olabiliyor

Back