Hamileyimmmmm

tup bebek merkezim ist-umraniyede hospitalium tup bebek merkezi gercekten gerek doktorlar olsun gerek calisanlar cok ilgililer tup bebek merkezi arayanlara tavsiye ederim

canım benım bende yatıyorum laptop bilg. da yazıyorum zaten öyle olmasa kalkmam zaten dikkat edıyorum ama inşallah Allahım nasip eder sadece wc ye kalkıyom bide ilaçlarımı içmek için ama devamlı yatmakta olmuyo evde yanlızım iş falan yapmıyom ama kalkıp kendime bişeyler hazırlıyorum yemek için hareketlerime dikkat ediyorum inşallah bebişlerim tutunurlar bana sıkı sıkı senın adına çok sevindim transferden sonra bir kaç gün ağrı oldumu kasıklarda benim ara ara oluyo da merak ettim
inşallh burdan doğum haberınıde alırız öptm cnm kendine ve bebişine dikkat et

cok sevindimmmmmmmmmm allahin cok büyüksün bu sevinci herkese tatdirmak nasip et

canım yeni açtım interneti inan şu an ben de sevinçten ağlıyorum çok sevindim hayırlı olsun allah hepimize nasip etsin Şeniz

neslihancim benimde transferden beri kasiklarimda adet sancisi gibi agrilarim hep oluyo bu normalmis umudunu hic kaybetme bende hic belirti yok dye uzuluyodum hep olumsuz sonuc bekliyodum ama bugun doktorlada konustum belirti bu donemde olmamasi normal mis dedigim gibi umudunu yitirme olumlu dusun hersey olumlu olsun rabbim hakkimizda hayirli olan ne ise bize onlari versinnn

canım tebrik ederim hayırlısı olsun rabbim saglıkla kucagına almayı da nasip etsin

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah,analı babalı büyüsün,hayırlı evlat olsun inşallah tebrik ederima.s. banada dua edin kızlar çok istiyorum :çok üzgünüm:

gözün aydın arkadaşım, allah her ikinizede sağlık versin...darısı başımıza..

tebrikler canım:1hug:
rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.
allaha emanet ol.

canımmmmmmmmmmmmmm benım ınan cok sevındım anlatamam hadı bakalım anne adyalarının içine gırdın allhım sana hayırlı saglıklı evlatlar versin aminnnnnnnnn

canımmmmmmmmmmmmmm benım ınan cok sevındım anlatamam hadı bakalım anne adyalarının içine gırdın allhım sana hayırlı saglıklı evlatlar versin aminnnnnnnnn

allah herkese iyi ve saglıklı uzun ömürlü evlatlar versinnn

tebrikler canım:1hug:
rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.
allaha emanet ol.

allahım hepimize güzel yarınlar hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar versinnn öptümmm

i.ben şimdi çok şükür kasıklarımda agrı yok sadece belim agrıyo birde kilo aldım gögüslerim çok şiş benim sormak istedigim hamileligi en başında belirtiler önemlidir herhalde..kalp atışı kaç haftada başlar

hayirli olsun manolyacim rabbim ins guzel bir hailelik gecirmeni nasip eder saglikla evladini kucagina alirsin ins.bebisimizin kalp atisini 6.haaftada duyabiliriz diye biliyorum bide nette okumustum beta hcg dgeri 1000 e ulastiginda kalp atisi dinlenebiliyormus .benim kasiklarimdaki agrim devam ediyo hala evet beinmde goguslerim hala sis ve hassas

canim benim tesekkur ederim rabbim isteyen herkese yasatsin bu duygu insss

tebrikler ALLAH kucağına almayıda nasip etsin bana moral oldun bende cumartesi test yaptırıcam bendede adet sancısı gibi ağrılar var inşallah bende cumartesi güzel haber verririm

inşallah kızlar hepinizden pozitif sonuçlar beliyoruz

rabbim sağlık sıhatle kucağına almanı nasip etsin inşallaha.s.
:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…