Hamileyimmmmm

belirtim yokdu hatta oylebi konu acmistim fark etmissindir belki o yuzden uzuluyodum zaten sadece kasiklarimda agri vardi oda herkeste olur sanirim iki gundur midem bulaniyodu yemek yiyemiyodum onuda stresten,heyecendan,psikolojik falan diye dusunuyodum bugun doktorlada konustum belirti olmasi icin daha cok erken dedi en az 15 gundaha gecmesi gerekiyomus ama kendine cok dikkat et ben 5 gun yattim sonrada agir birsey kaldirmadim kendimi yormadan isimi yaptim swetlananin dedigi dogru senin suan yatman gerek ins hepiniz icin hersey yolunda ve guzel gecer benim gibi guzel sonuclar alirsinizzz

canım tebrikler.sağ salilim doğar inşallah böyle güzel haberler aldıkça bizler de umutlanıyoruz. hatta inşallah aramızdan biri hamiledir. allah bize de nasip etsin diye dua ediyorum valla

Kizlar Hamileyim Simdi Ogrendim Cok Mutluyum Suan Hala Goz Yaslarimi Durduramiyorum Rabbim Isteyen Herkese Bu Duyguyu Yasatsin Inssssssssssss Allahim Sana Binlerce Kere Sukurler Olsunnnnnnnnn

tebrikler canımm..:teytey::teytey:
darısı bizlerin başına işallah

ne güzel! umutlar yeşerdi.Rabbim tamamına erdirsin canım

Kizlar Hamileyim Simdi Ogrendim Cok Mutluyum Suan Hala Goz Yaslarimi Durduramiyorum Rabbim Isteyen Herkese Bu Duyguyu Yasatsin Inssssssssssss Allahim Sana Binlerce Kere Sukurler Olsunnnnnnnnn

Tebrik ederim canım. Yüce Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sizlerden böyle güzel haberler almak, beni çok mutlu ediyor. Allah'ım, isteyen herkese o güzelim annelik duygusunu, hayırlısıyla bir an önce yaşatsın. AMİN.

allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına alırsın inş

canim cok cok tebrik ederim insallah anli babali buyur.canim bende iki defa yaptim olmadi bi sorum olacakti beha degerlrin kacti?

sorunsuz bir gebelik ve nurtopu gibi bir bebek diliyorum sana. benimkide yarın belli olucak...

çok çok sevindim bende :1hug: inşallah bizimde ilk denemde tutarda bende paylaşırım allah hepimize nasip etsin bu güzel haberi mutluluğu paylaşmayı a.s.

hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar .bha degerim 61 mis iki gun sonra tekrar yapacagiz

canım hadi gözünüzaydın.. tebriklerra.s.
Allah tamamına erdirsin...

hafsaa;adetime 2 gun var ama zaten duzensizligim oldugu icin tamda belli olmuyo 1,5 yillik evliyim

canım tebrik ederim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib eder inşallah Darısı bizlerinde başına

Tebrik ederim hayırlı sağlıklı bi bebeğin olur inşallah, darısı hepimize

tebrikler canım...Allahım inşallah kucağına almayıda nasip eder...

canım birde tüp bebek merkezin hakkında bizleri bilgilendirirmisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…