"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Arkadaşlar bu progesteron testini yaptıran var mi ben yaptırdım sonucum 5.45 doktor normal yumurtlaman var dedi.ama kendi doktorumuz aradım şehir dışında olduğum için başka doktora yaptırmıştır testi o biraz düşük dedi kafam çok karisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben daha önce yaptırdığımda 19 çıkmıştı canım. Seninki biraz düşük ama bence aşırı bi düşüklüğü yok

Valla canım seninkine gore baya a ama doktor yumurtluyorsun sıkıntı yok dedi ama diğeri de biraz az dedi.peki bu neye yarıyor yüksek olunca kaliteli mi oluyor

of yaaaa yine adet ağrılarım başladı allahım görmek istemiyorum neden bi tür lü olmuyor bıktım artıkkkkk

Sanirim kalitesi canım. O kolay zaten ona göre ilaç verir

Sari aknti derken hani adetten once koyu renk gelir ya ondan oldu gitti. Daha 3 gün var sol kasigim batiyo. Senin akintin yumurta akintisi sanrm canm. Adet geçince baslar bence de belirtiler. Biz kuruyo olblrz canm. Ben bu sabah test yaptm ama negatif :)

Yumurtlamam geçeli 6 gün oluyor canım. Bu akıntı başka türlü. Yumurta akı gibi yoğun uzayan türde değil. Bazen losyon gibi bazen su gibi sarı renk. Üşütmüş olabilirim. Neyse bekleyelim bakalım. Senin az kalmış canım adet günğnde de tekrarla testi, haber ver ok

Ayy rahmimn içinde bi kasinti gibi bisey var ama bulemiyom. Yazcam tabikii. 😊😊 cikmamasi normal suan dimii

Yaa kizlaaaaar. Benm pembemsi akintim oluyo iki gundr ama gelen yokk. Böyle bi belirti olablrmi acaba ???? Olcksam da olayim diyrm adet yaa

Merhaba yakiyi bende kullandim ama adetimi 13 gun kala uyguladim banyo yaparken cikartmana gerek yok yaki ikide bir cikmaz yara bandini dusun cikartip tekrar takabilirmisin neyse banyo yaptikdan hemen sonra iyice havluyla kurula benim yaptigim yaki 5 gun kaldi etkisi hala surmustu gerci bende bi işe yaramadi ya 6 senedir ayni seylerden biktim esimle bosanmak icin konusmayi deniyorum olmuyor cunku birkeresinde soyledim kotu oldu kizdi bagirdi olsun olmasin yinede sensin dedi ama her ay adet oldugumda esiminde yuzunden dusen bin parca piskolojim bozuldu artik her adet oldugumda geceleri gizli gizli agliyorum neden olmuyor nedenn 😭😭😭😭

Son düzenleme:

Canım peki çıkarmazsan o yakının altına su gitmediği için abdestin nasıl kabul oluyor acaba ? Çocuk yüzünden boşanmayı düşünüyorsan bence yuvanı dağıtma benim arkadaşımın 10 sene sonra oldu kendiliğinden.Tabiki zor bir psikoloji ama sabret derim ben senin neden olmuyor bebeğin

Yaa kizlaaaaar. Benm pembemsi akintim oluyo iki gundr ama gelen yokk. Böyle bi belirti olablrmi acaba ???? Olcksam da olayim diyrm adet yaa

Nasıl bir akıntı canım. Şeffaf akıntının içinde kan mı var? Yoksa açık pembe kan mı tamamen? Yerleşme kanaması olmasın 😃 inşallah öyledir. Kuzum yarın adet olmazsan özelde kan tahlili yaptırsana. Sen de hamilelik sezinliyorum.

Şeffaf sumuksu aknti degl bu. Lapa seklnde pembe. Icinde kirmizi noktacklr var. Ne güzel tarif ettm ama 😁😁😜😜 oyle istee. Ayy kuzum Allh mi.soletiyo senii. Zaten pazartesi gidicem saglk ocağına gelmezse. Sezgilerin kuvvetlimidr 😊😊

Bie sürü surat yapmıştım yavc yok hicbirii :))))))

Sezgilerim çoğunlukla kuvvetlidir. Kendime gelince her ay hamileim die hissediyorum ama boşa çıkıyor. 😔 Lakin senin belirtiler gebeliğe işaret ediyor canım. Ayy p.tesiye kadar çatlarım benn😁

Coffeylight 010712 neler oluyor :))

Sezgilerim çoğunlukla kuvvetlidir. Kendime gelince her ay hamileim die hissediyorum ama boşa çıkıyor. 😔 Lakin senin belirtiler gebeliğe işaret ediyor canım. Ayy p.tesiye kadar çatlarım benn😁

Ben de catlicam ama napalm 😀😀😀😄

Acikcasi ilk zamanlarda doktora gidip hsg cektirmemistim bilmiyordum doktor bile soylemiyordu 2 sene once hsg cektirdim tuplerim dogustan tikali denildi ameliyat oldum birini acabildim diyerek tedavi etti baktim olmadi baska doktora yöneldim oda dedi hsg cekelim cekerkende her iki tupumu iyice acti ilacla suan uzerinde tedavi goruyorum 4-5 aydir bir sorun yok diyor ilac yazip gonderiyor gitmedigim yerler yapmadigim kürler kalmadi yuvami bozmak degil amacim bazen bu yuzden piskolojim bozuluyor o an aklima geliyor esim destek olmasina oluyor onunda piskolojisi bozuluyor bi sebeb sorun yok neden olmuyor diye uzuluyor yakinin altina su geciyor denedim o zamanlar insallah Allah isteyen herkese verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…