- Konu Sahibi papatyasevilir
-
- #1.541
ben de bir umut içeim bakim dedim. ilaç içmeyi hiç istemiyorum. enfeksiyon ve kist için içtim mahvetti bütün düzenimi. bu kürler forumda çok yazılıp konuşulmuş, kullanıp o ay hamile kalanlar anlatmış. sonuçta doğal meyve sebze dedim, ilaçtan bin kat iyidir dimi ama. ağrım sızım kalmadı çok şükür artık iyiyim. zaten kürü içmeye geç başladım ben. adet bitince 5. gün başlanması gerek ben 10. gün başladım, 4 gün içtim, pek bi faydası olduğunu sanmıyorum.
Mrb arkadaşlar.ben 3 yıllık evkiyim ve tam bir yıl önce myom ameliyatı oldum.çocuk hala olmayınca yasli ebelerin bi tekniği varmış
Karnını kovalayıp kasik veya göbek düşüklüğü varsa anlayıp yukarıya kaldırp tuzla falan sariyorlarmis.bugün ben gittim bana kasık düşüklüğü var sende dedi.sezaryan seklinde ameliyat olduğum için yukarı kaldırma işini ben yapamam dikislerine zarar veririm dedi.yani anlayacağınız bunu kaldiadan çocuğun olmaz anca dikişlerin iyileşince 1sene sonra falan sararim dedi. Çok moralm bozuk.bunu doktorlar bilmiyormuş eski bir teknikmis..doktorlar hiçbirşey yok dediler ama bugün duyduklarimdan sonra mahvoldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar birde ben yakı duydum cira diyor eskiler adet bittikten 3 gün sonra takmaya başlıyorlar bunu eczanelerde satılıyormuş bel için geniş bant şeklinde 3 gün belde kalıyor bunu tekrarlıyabiliyorsun ovülasyon gününde üstünde olabilirmiş.Kimisi banyo yapıp iyice kurulanıp tekrar takıyor.Baya yakıyormuş ama bu yöntemle baya bi hamile kalan olmuş.Bende pko var soğan kürü incir havuç kürü herşeyi denedim bıktım artık şu an ilaç tedavisi oluyorum ama şu yakıyı bi denicem inş.bi işe yarar.Daha yeni hastalandım zaten yarında testlerim yapılacak gelişmeleri bildiririm.Hepimize tez zamanda sağlıklı bebişler diliyorum 🙏🙏🙏
eline sağlık güzel bir hikayeydi
Ben de duymuştum böyle bişey adı da kız eğrisi mi ne heralde. Sanırım aynı şeyden bahsediyoruz. Bi tanıdığıma yapmışlar da ordan duydum yani. Canım illa ki o değildir yani sorun mutlaka başka bi care bulunur.bemce bunlara takma kafanı doktoruna gitmeyi ihmal etme . Umarım en kisa zamanda bebeğine kavuşursun canim
Saol canım.ama ne bileyim dünden beri içime karamsarlık oturdu.hsni bi de birşey yapamıyor ya kadın ondan kotu oldum..inşallah hic birşey gerek kalmadan bebeklerimuz bizimle olur
Canım benim sıkma bu kadar kendini lütfen her şeyi oluruna bırak. Dedigim gibi sorunu sadece o kadın çözecek değil yani. Illaki vardır yapacak bişey Tıb bu kadar ilerlemisken. Ya bişey diyim mi inanki bunların hepsi bahane. Olacağı varsa zaten olur canım. Nasıl ki kaderimizde şu an evli olduğumuz eşlerimiz var ve zamanı gelince evlenmişiz bebeklerimiz de öyle olacak. Haksız miyim kismetinde olmasaydı kocan istediğin kadar Sevin birbirinizi yine de evlenemezdiniz. Ben inanıyorum ki ya bugün ya da 10 sene sonra benim çocuğum olacak. Allah yeter ki bu gücümüzü sabrimizi elimizden almasin
Canım benim ne güzel yazmissin çok haklisin.yüzümü güldürdün.Allah da seni güldürsun.aynen olacaksa yaradanin ol demeseli yeterli olmayacaksa hepsi birer bahane.bu hayattaki sinavimiz inşallah bu değildir buysa da artik bitecek olur inşallah..yarin doktorla randevum var bakalım bu eski usulü ona da sorucam..iyiki varsın saol tekrar
Evet bak bu aralar bunu da çok duyuyorum aklıma yapmak geliyo ama nasıl ne zaman yapıldığını bilmediğimden başına geçemedim hiç. Tam biliyosan anlatır misin canım yarın adetimin 3. Günü tam zamanı sanırım senin dediğine göre.
forumda birçok yerde okumuştum canım adet ağrısı gibi oluyormuş pekçok kişide. bikaç örnek kopyaladım:Adet ağrısi gibi ağrı cekip de sonra hamile olduğunu ogrenen varmidr acabaa kii ??
Kızlar meraba sizden bi konuda fikirlerinizi istiyorum 28 temmuz adet tarihim ama bi haftadır göğüslerimde aşırı bi ağrı var ama sürekli değil sanki iğne batiyomus gibi bi ağrı saplanip geciyo ara ara. Hamileliğin ilk belirtisi göğüs hassasiyeti dediğiniz böyle bişiy başka şeye mi yormaliyim 😕😕
forumda birçok yerde okumuştum canım adet ağrısı gibi oluyormuş pekçok kişide. bikaç örnek kopyaladım:
guno8484 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Papatya
Giriş tarihi
Sep 2012
kızlar kesinlikle hamilelik belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı.kasık agrısı bacak agrısı bunlar hamilelikte de mevcut.ayrıca benim belirtilerim arasında sarımtrak akıntı halsizlik ve uyku hali vardı.
Nesemcim isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Rabbime Emanetsin Oğlum
Giriş tarihi
Jul 2009
benim sol kasığım dan bacağıma kadar vuran
ağrılarım olmuştu canım bide adet ağrısına benziyo
ama ondan biraz farklı bi ağrıydı
Farkli diyo işte kuzum. Benm karnim hafif agriyo .( bir de 3 gün varken sari akntm oldu. Ardndan gelcek galibaa ((
Peki hic belirtisiz hamile kalan var mi ???
Bende adet doneminde de karnimin sismesi ve asiri yeme istegimden baska belirtim olmazdi. Simdi de ayniyim. 5-6gun kasikta hafif batmalar oldu. Bugun gelen giden yok. Acaba bisi yok da kuruyo muyum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?