- Konu Sahibi papatyasevilir
-
- #1.321
selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza haziranda evlendim 20 sinde bir yıl olacak nasip olursa bebek düşünüyoruz ama olmuyor geçen ay kontrol altına aldı doktorum horman teslerim iyi çıktı eşimde de bir şey yok muş o da test yaptırdı şimdi yumurta takibi için gün verdi 17 sine açıkcası endişe ediyorum kanallarım tıkalı olabilir mi diye
hoşgeldin canım. türplerin tıkalı olup olmadığını öğrenmek için rahim filmi çekiliyor. benden de bu ay istedi doktorum bakalım adet olduktan sonra gidicem yaptırmaya. benim adetlerim düzenli olduğu için hormon testi istemedi. direk rahim filmi çekelim dedi. senin doktorunda isticektir. yada sen söyle çektirmek istediğini. en kısa zamanda bebişine kavuşmanı dilerim.
eylemcim. epeydir konuşmadık. benim kist tedavim bitti ve az önce doktordan geldim, çook şükür Allah'a tamamen yok olmuş ve hatta akıntı sorunumda tamamen geçmiş. tertemizsin dedi doktorum.
adet olduğumda adetimin son günü gelmemi söyledi. rahim filmi çekelim dedi. hormon testi de yapalım istedim ama senin adetin çok düzenli ki hormonlarında bişey yoktur, gereksiz dedi.
sen rahim filmi çektirmişmiydin canım? ben epey korkuyordum bunu ister die ama istedi işte. napıcam bilmiyorum:18:
Ohh çok sevindim canım rahatlamisindir artık. Umarım başka bişey çıkmaz artık. Ben dr gitsem belki isteyecek de gitmediğim için bişey yapamıyoruz. Mecbur yaptırcan artik biraz acı cekiyomuşun ama hemen geciyomus. Üstelik bu filmden sonra hamile kalan da cokmus inşallah sana da bi etkisi olur cnm benim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hem de nasıl rahatladım anlatamam canım çok üzülüyordum.
ben rahim filminden ürküyorum canım yaa. acaba bu ay çektirmeden denesemiydik bi kez daha. hazır kist yok enfeksiyon yok akıntı yok. belki tutar bu ay. film çektirdikten sonra bi süre korunmak gerekiyormuş. bu ay da boşa geçmesin die düşündüm ama kararsızım. sen ne dersin, çektireim mi son deneyim mi?
bir de bu hafta spermiogram da istedi eşimden. sen de çok oyalandın ama canımcım bak elini çabuk tut, eşini de yolla testini yaptırsın sen de git kontrolüne
canim o zaman Diğer ay yaptir ya. Ne bileyim çok aciyomus ya kiyamadim şimdi. bişey kaybetmezsin beklemeye de alıştık zaten. Bizim de bu ay yine hüsrana ugrarsak artık kıyameti koparirim evde bakalım gidiyo mu gitmiyo mu :))
yaptırmak istemezsem doktorum kızar kesin. hem ben istedim aslında, gebe kalmak için tedaviye başlamak istiyorum dedim, o da gel adetinden sonra rahim filmi çekices dedi. direk rahim filmi isticeni düşünmemiştim, hormon testi falan yapar sanmıştım ama öyle olmadı işte şimdi de korkuyorum
senin adet günün ne zaman canım? ben ilacı dün son kez içtim. ilacı bıraktıktan bikaç gün sonra adet olunuyormuş, bakalım benim ki ne zaman gelicek
geçen ay 2 gün erken oldum ya yani 26.gun. o yüzden bu ayin 18inden sonra bekliyorum. Eğer olursam biter bitmez doktora gidecem hemen. Bugün zaten rüyamda adet olduğumu gördüm rüyamda. Kesin bu ay da gelmeyecek
Canım kritik günleri değerlendirdin mi? Yumurtlama döneminin sonlarındasın sanırım. Hani hep aksilik oluyodu o günlerde ilişki denk gelmiodu ya bu ay oldu mu? Hemen ümidini kesme. Rüyamızda bebekte görüoz ama gelmio, adet oldunu görünce nie gelsin ki😘
Her zamanki gibi canım o günden öncesi oldu ama o gün yine olmadi. Bide dedim ya bu ay erken adet oldum diye. Eğer 26.gun adet olursam degerlendirdim sayılır. yok 28. Gün adet olursam yine kaçırdım demektir. Aman benim rüyalarım çıkar. Bide ne zaman adet olduğumu gorsem kesin oluyorum. :))
Eylem canım ya benim planlar değişti. dün eşim spermigram yaptırmayacağını söyledi. en azından 1 senemiz dolsun, oluruna bırakalım diyor.
Amaaan gördün mü bak o da ayni bizimkiyle aynı kafada. Tüh ya keşke yaptırsaydi. Ee sen napcan peki film çektircen mi
bilmiyorum ki, doktorla bi konusucam bakalım illa çektir derse çektiricem. şöyle de bi durum var aslında ben doktora nie bebeğim olmuyor dediğimde o hep 1 senen dolmadı daha dur bakalım olur diyordu. acele eden benim yani kocam da doktor da 1 senenin geçmesinden yana. ama bana göre 9 aydır olmaması yeterince tedirgin edici:18: şurda 3 ay kalmış 1 sene olmasına. off ben mi çok aceleciyim anlamadım ki:26:
bilmiyorum ki, doktorla bi konusucam bakalım illa çektir derse çektiricem. şöyle de bi durum var aslında ben doktora nie bebeğim olmuyor dediğimde o hep 1 senen dolmadı daha dur bakalım olur diyordu. acele eden benim yani kocam da doktor da 1 senenin geçmesinden yana. ama bana göre 9 aydır olmaması yeterince tedirgin edici:18: şurda 3 ay kalmış 1 sene olmasına. off ben mi çok aceleciyim anlamadım ki:26:
Hayır canım aceleci değilsin bence.ben de aynı senin gibi düşünüyorum. Bizimkine de 2 ay kaldı. Boş yere zaman kaybı yani olmuyo işte ne yapsak da olmuyo. Niye bekleyelim ki dimi
Aynen senin durumundym canm ben de. Benm de 9 ay oldu ben de onmzdeki ay bi engel olmazsq klomen baslick doktorum. Ama inan ki bizm stresimzdn olmadığına inanmaya basladm. Bi arkdsm da daha yeni istemwye başladı hemen olduben anlamiyrm bu pat diye olanlar ((
Benim de bütün arkadaşlarımın istedikleri an hemen oldu. İstatistiklere göre bi kadının 1 yılda hamile kalma olasılığı %80 miş. Biz geri kalan %20deyiz😞 haliyle panik olduk. Olmuyor işte ve olmadığı her ay stresimiz daha da artıyor ve bu da kötü etkiliyor tabi. Kısır bi döngüye girdik sanki. Hayırlısı olsun hepimiz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?