- 23 Ekim 2009
- 540
- 152
- 323
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
- #1.281
Biliyorum canım haklısın ama içim içimi yiyor. Lekelenme geri döndü. Peçeteye sildiğimde pıhtı gibi geliyor kahverengi damar damar uzayan bi yapısı var. Daha önce böyle bişey yaşamadım çok tedirginim canım.
Biliyorum canım haklısın ama içim içimi yiyor. Lekelenme geri döndü. Peçeteye sildiğimde pıhtı gibi geliyor kahverengi damar damar uzayan bi yapısı var. Daha önce böyle bişey yaşamadım çok tedirginim canım.
Kızlar.. Sadece odaklanmayı bırakın ne olur. Cok zor oldugunu bılıyorum ama inanın dusunmeyı bıraktıgınızda olucak. Bende sızın gıbıydım. Ne zaman tarıh hesaplamayı bıraktım hamıle kaldım. Şimdi 23. Haftadayım. Okuyunca yazdıklarınızı cok üzüldüm. O sebeple müdahil oluyorum. Hayırlı haberlerle ınşallah. Sevgiler
Canım ben 8 ayın 2 ayında oluruna bırakıp düşünmedim. Birinde kimyasal gebelik geçirdim, diğeri de bu ay işte bak karşıma bu pıhtılar çıktı. Ben de şaşırdım nasıl davranacağımı.
Bugün doktora gitsem iyi olucak sanırım. Kist olmasından endişeliyim.
Bebişini sağlıkla kucağına almanı dilerim canım Allah bize de o günleri yaşatır inşallah.
Kızlar.. Sadece odaklanmayı bırakın ne olur. Cok zor oldugunu bılıyorum ama inanın dusunmeyı bıraktıgınızda olucak. Bende sızın gıbıydım. Ne zaman tarıh hesaplamayı bıraktım hamıle kaldım. Şimdi 23. Haftadayım. Okuyunca yazdıklarınızı cok üzüldüm. O sebeple müdahil oluyorum. Hayırlı haberlerle ınşallah. Sevgiler
Herşey bebiş içinhele bi gelsin bebişimiz bi daha kocişler zor bulur bizi haha çook yalvarırlar sonra çook.
Bi dahaki aya artık canım bu sefer elimden kurtulamaz :) iyice sapık oldum adamın yüzünden ahahahah :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyyyy çok güldüm sabah sabah :)) ilahi sen. Haklısın valla canimcim parmagimda oynatcam:))
:)kızlar güldürdünüzbenı yaa iş yerındeyım ..delırdım galıba dıyorummm:)
Kafayı bozduk gördüğün gibi canım sonunda :))
aynen yaa :) düşünmemek lazımmm aslındaa ama her adetım yaklasıgında elımde olmadan stres yapıom
Kafayı bozduk gördüğün gibi canım sonunda :))
Eylemm benim durum değişmedi. Bugün 3. gün ve çok azar azar kahverengiler görmeye devam ediyorum. Doktora da gitmedim. Bekledim normal adete döner diye ama dönmedi. Ağrım yok, sadece göğüs uçlarım inanılmaz hassas, acıyor...
Aynen öyle oluyor canım. Bebek gelene kadar da bu böyle sürüp gidicek sanırım..
Ya canım sen niye duruyorsun hala. Okuldan izin al git hemen doktora. Bunu göre göre nasıl dayaniyosun. Kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah bir an önce git tamam mı haberini bekliyorum
Dün kahverengi lekelenme çok çok azalmıştı, bitiyor die doktora gitmekten vazgeçtim. Sabah aklıma esti ovulasyon testi yaptım 2. Çizgi 1. Kadar hatta daha koyu çıktı. Ne alakaysa..! Bugün ise lekelenme kırmızıya döndü ve normal kan gibi azar azar geliyor. Çıldırmak işten değil...
010712 ben de iki gün öncesinden adet oldum
sana da geçmiş olsun canımcım. havalar birden ısınınca mı böyle olduk acaba yahu. birlikte haziranı beklicez desene.
her ay hüsrana ugramak çok zor olsa da seninle konuşmak, paylaşmak yükümü hafifletiyor canım iyiki varsınve hayırlısıyla birlikte hamiş kalıcas inşallah :13:
Ayy ben de bilmiyorum niye böyle olduğunu. Artık sıkıldık dimi canım yaa. Moralim bile bozulmadi şu an zaten beklemiyodum biliyosun. Valla sen de iyi ki varsın kuzum inşallah. Pes etmek yok bu ay biraz karışım yapayım bari bayadir yapmam :))
Eylemm lekelerim devam ediyor ve kasığımda batmalar da başladı, bende az önce doktora gittim geldim. doktor beni bi güzel fırçaladı. 3 ay önce enfeksiyon mantar vardı ya bende, ilaç vermişti, kullandım ben bunları ve bi dahada gitmedim kontrole. nie gitmedim die bi azarladı beni! nerdeyse ağlıcaktım. ben de kemküm bişey diyemedim. ağrım sızım ve akıntım bitince iyileştim die gitmemiştim kontrole. ama mutlaka gitmeliymişim meğerse. kültür aldı yine ve gebelik testi istedi. bişeyler gördü ultrasonda, kimyasal gebelik olabilir yine dedi. :18: sonucu saat 20.30da öğrencem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?