"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Canim adetlerin düzenliyse kesin yap.benim 1gecse hemen yaparim ama hic geçmedi daha.inşallah hamilesindir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BNMDE ADETIM COK DUSENLI BUGUN 4GUN GECTI DUN TEST YAPTIM NEGATIF OLMASSAm pazartesı kandan baktırcm cnm bekle derım bn

Arkadaslar sat im 8 nisan bat im ise 1. Mayis. Nisan ayinin 17 sinden beri gögus hassasiyeti yasiyorum. Goguslerim cok sizliyor ve yanma hissi var. Ucundan baslayip gogsun tamamina yayiliyor. Sut gelince bir sizi olurya ayni onun gibi. Hamilelik icin cok erken daha yumurtlama gununde bile degilim. Cok endiseleniyorum neden kaynaklaniyor olabilir sizce?

Arkadaslar sat im 8 nisan bat im ise 10 Mayis. Nisan ayinin 17 sinden beri gögus hassasiyeti yasiyorum. Goguslerim cok sizliyor ve yanma hissi var. Ucundan baslayip gogsun tamamina yayiliyor. Sut gelince bir sizi olurya ayni onun gibi. Hamilelik icin cok erken daha yumurtlama gununde bile degilim. Cok endiseleniyorum neden kaynaklaniyor olabilir sizce?

prolaktin hormonun yükselmiş olmasın canım. doktora gidip hormon testi yaptır bakalım.

Arkadaşlar benim genital bölgemde kaşıntı var çok korkuyorum hamile kalmama engel olursa diye adetime 1hafta kaldı sizce etkiler mi bu kaşıntı beni

Canim adetlerin düzenliyse kesin yap.benim 1gecse hemen yaparim ama hic geçmedi daha.inşallah hamilesindir

Adetlerim her ay gecer 1-2 hafta gecikme olur ben bu ay sogan kuru yaptim oyuzden acele ediyorum canm yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizce hamile olma ihtimali olabilir mi? Erken yumurtlama gibi bir durum soz konusu olabilir mi acaba? Prolaktin hormonu nedensiz yukselir mi?

Stresten yükseliyormuş canım bildiğim kadarıyla ve hamileliğe engel oluyormuş. Elbette hamile olma ihtimalinde var canım ama anlattığına göre hormonal bir durum gibi geldi bana.

Arkadaşlar benim genital bölgemde kaşıntı var çok korkuyorum hamile kalmama engel olursa diye adetime 1hafta kaldı sizce etkiler mi bu kaşıntı beni

Mantar enfeksiyonu geçiriyorsun canım ve gebe kalırsan bebeğe geçme ihtimali varmış. Bende 2 ay önce atlattım canım ordan biliyorum. Sen doktoruna git smear testi yaptır. Sonucu 10 gün içinde belli oluyor. Sonra 1 hafta ilaç tedavisi görüyorsun. Geçmiş olsun.

Canim ama su an da kullansam ilaç hamileysem zararli olmaz mi. Ya nerden cikti bu mantar şimdi. Çok moralin bozuldu.ama belki bi kaç güne kendiliğinden gecer

Canım Allah korusun mantar veya enfeksiyon olabilir mutlaka dr gitmeni tavsiye ederim. Eğer böyle bi sorun varsa gebeliğe engel oluyor. Umarım yoktur tabi ama rahatsız ediyorsa mutlaka git

Canim ama su an da kullansam ilaç hamileysem zararli olmaz mi. Ya nerden cikti bu mantar şimdi. Çok moralin bozuldu.ama belki bi kaç güne kendiliğinden gecer

Canım büyütecek birşey değil. Tedavisi haftada 2 hapla oluyor. Eger tahlil sonucunda mantar çıkarsa zaten doktor adet olduğunda ilaca başlatıyor. Hamileysen kullanamazsın. Kendiliğinden geçen birşey değil malesef bir mikroarganizma bu ve öldürmeden geçmez. Geçer diye bekleyip yayılmasına sebep olma, biran önce doktora git, önce gebelik testi sonra smear yaptır. Gebeysen zaten smear yapılmaz zararlı. Adetine az kalmış eğer hamileysen kan tahlilinde çıkar. Geçmiş olsun, takma kafana, hayırlısı.

Doktora gidersen öğrenebilirsin ancak bunu. Eğer enfeksiyon durumun varsa ve hamileysen zaten Dr gereken tedavi yöntemini uygular. Ama şunu diyeyim eğer böyle bir hastalığın varsa inşallah hamile değilsindir çünkü düşük riski çok oluyormuş Allah korusun

2 gun adet gecikmesi neticesinde bugun dayanamayip idrar testi yaptim, negatif... neyse uzulmemeye calisicam....

Peki acaba her kasinti mantar midir.üzüldüm ya simdi.kan testinde 1hafta varken belli olur mu ki of kafam karisti.belki kasintidir öylesine olamaz mi arkadaşlar

Canim ya hamileysem o Zaman test falan da yapamaz doktor. Yarin aricam zaten ama çok tedirgin oldum ya

Endiselenme bence. Kimse teshis koymamali buradan. Bikac gunluk kasintiyi onemseme. Psikolojik de olabilur, bana da oluyor arada. Smear testimde temuz cikmisti.

2 ay onceki jinekolog muayenemde bende de pko cikti. Ama olsun umudumuzu yitirmeyelim canim.

Umudumu yitirmiyorum ama icim sikiliyor artik haftaya doktora gidicem bakalim nediycek uzun bi aradan sonra testler kontroller nasil cikicak umarim bebis icin hemen baslarlar..ama anlamdigim sey hala akinti var belkide bi sorun vardir kac gundur dusun dusun kafayi yiorum testi herhangi bi saatte yapmistim acaba yarin sabah tekrar mi yapsam bilemiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…