- Konu Sahibi papatyasevilir
-
- #1.121
Arkadaşim benim iki günüm geçiyor test yapsam belli olurmu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim adetlerin düzenliyse kesin yap.benim 1gecse hemen yaparim ama hic geçmedi daha.inşallah hamilesindir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar sat im 8 nisan bat im ise 10 Mayis. Nisan ayinin 17 sinden beri gögus hassasiyeti yasiyorum. Goguslerim cok sizliyor ve yanma hissi var. Ucundan baslayip gogsun tamamina yayiliyor. Sut gelince bir sizi olurya ayni onun gibi. Hamilelik icin cok erken daha yumurtlama gununde bile degilim. Cok endiseleniyorum neden kaynaklaniyor olabilir sizce?
Sizce hamile olma ihtimali olabilir mi? Erken yumurtlama gibi bir durum soz konusu olabilir mi acaba? Prolaktin hormonu nedensiz yukselir mi?prolaktin hormonun yükselmiş olmasın canım. doktora gidip hormon testi yaptır bakalım.
Canim adetlerin düzenliyse kesin yap.benim 1gecse hemen yaparim ama hic geçmedi daha.inşallah hamilesindir
Sizce hamile olma ihtimali olabilir mi? Erken yumurtlama gibi bir durum soz konusu olabilir mi acaba? Prolaktin hormonu nedensiz yukselir mi?
Arkadaşlar benim genital bölgemde kaşıntı var çok korkuyorum hamile kalmama engel olursa diye adetime 1hafta kaldı sizce etkiler mi bu kaşıntı beni
Mantar enfeksiyonu geçiriyorsun canım ve gebe kalırsan bebeğe geçme ihtimali varmış. Bende 2 ay önce atlattım canım ordan biliyorum. Sen doktoruna git smear testi yaptır. Sonucu 10 gün içinde belli oluyor. Sonra 1 hafta ilaç tedavisi görüyorsun. Geçmiş olsun.
Arkadaşlar benim genital bölgemde kaşıntı var çok korkuyorum hamile kalmama engel olursa diye adetime 1hafta kaldı sizce etkiler mi bu kaşıntı beni
Canim ama su an da kullansam ilaç hamileysem zararli olmaz mi. Ya nerden cikti bu mantar şimdi. Çok moralin bozuldu.ama belki bi kaç güne kendiliğinden gecer
Canim ama su an da kullansam ilaç hamileysem zararli olmaz mi. Ya nerden cikti bu mantar şimdi. Çok moralin bozuldu.ama belki bi kaç güne kendiliğinden gecer
2 ay onceki jinekolog muayenemde bende de pko cikti. Ama olsun umudumuzu yitirmeyelim canim.Adetlerim duzensiz pko yum
Doktora gidersen öğrenebilirsin ancak bunu. Eğer enfeksiyon durumun varsa ve hamileysen zaten Dr gereken tedavi yöntemini uygular. Ama şunu diyeyim eğer böyle bir hastalığın varsa inşallah hamile değilsindir çünkü düşük riski çok oluyormuş Allah korusun
Mantar enfeksiyonu geçiriyorsun canım ve gebe kalırsan bebeğe geçme ihtimali varmış. Bende 2 ay önce atlattım canım ordan biliyorum. Sen doktoruna git smear testi yaptır. Sonucu 10 gün içinde belli oluyor. Sonra 1 hafta ilaç tedavisi görüyorsun. Geçmiş olsun.
Peki acaba her kasinti mantar midir.üzüldüm ya simdi.kan testinde 1hafta varken belli olur mu ki of kafam karisti.belki kasintidir öylesine olamaz mi arkadaşlar
2 ay onceki jinekolog muayenemde bende de pko cikti. Ama olsun umudumuzu yitirmeyelim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?