"HAMİLEYİMMMMM" diye haykırmak için iç çekenler...

Aynen ya beklemeye geçtik de insallah bişeyler olur artık. Allahtan Günlerimiz aynı da destek oluyoruz :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen ya beklemeye geçtik de insallah bişeyler olur artık. Allahtan Günlerimiz aynı da destek oluyoruz :))

evet canımcım birlikte bekleşelim, yalnız bırakma beni :126:
bu sabah 7 de uyanmıştım sonra yine uyudum o sırada rüya gördüm. 3, 4 yaşlarında bir kız ve bir erkek çocuğunu seviyordum, yanaklarından öpüyordum. benim değil başkasının çocuklarıymış ama çok sevimliydiler, iyi geldi çocuk kokusu ohh mis gibiydi bizim de olsun, bizim de olsun.....

Ayy canım benim yaa ne güzel inşallah gerçek olur da kendi bebeğini seversin. Allahım bize de nasip etsin insallah

Ayy canım benim yaa ne güzel inşallah gerçek olur da kendi bebeğini seversin. Allahım bize de nasip etsin insallah
inşallah canım inşallahhh...
bugün temizlik yapmam gerek aslında koltukların çekilip altlarının silinmesi gerek ama bir umut var ya bebişimle ilgili içimde, o yüzden hiç bişeye elimi süremiyorum. kocama dedim akşama çeker misin koltukları diye. bizim bebiş gelene kadar evimiz kokuşacak

Hahahahhahah bence de hiç dokunma ben de ağır is yapmıyorum elimden geldiğince.

benim de ayın 30 u adet günüm.ben de beklemeye çekildim an itibariyle:)inşallah hepimiz güzel haberler veririz arkadaşlar..

benim de ayın 30 u adet günüm.ben de beklemeye çekildim an itibariyle:)inşallah hepimiz güzel haberler veririz arkadaşlar..

Hadi insallah cnm nasıl hissediyorsun

Hadi insallah cnm nasıl hissediyorsun

2-3 gün önce olan ağrılarımın hepsi geçti.hiç bşr bilerti yok durumumda.bilmiyorum iyi bir şey mi kötü birşey mi?hem umutlu hem umutsuz.bazen heyecanlı..sen nasıl hissediyorsun canım var mı hiç ağrın sızın?

canım seninle sanırm aynı giünelere denk gelecek bat gübü.benim en son 1 nisandı.ağrılarım geçti şimdi hiç bir ağrım sızım kalmadı.sanırım vücutta yorgun düştü:)

gözünaydınnnn:81: Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. ne kadar süredir istiyordun canım, nasıl başardın paylaşır mısın

Gozunaydinnnn :)) tebriklerr cnm darisi bzlere olsun insallhh

amin canım çok teşekkür ederim çok güzel bi duygu rabbim sizede nasip etsin inşallah.ben hiç korunmadım evlendikten sonra ama olmuyordu annemin 5 sene çocuğu olmamış 2 gebeliktede tedaviyle olmuş bunun korkusuyla ben 3 ayda kontrollerime başladım klomen çatlama iğnesi vs 3. klomenimde oldu belki daha erken olacaktı ama doktor inanın çook önemli. o yüzden hekiminizi iyi seçin.konyadan arkadaşlar varsa özel selçuklu da nil okur var ilk aydan gebe kaldım.tabi bunun dışında bu forumunda çok faydası oldu arkadaşlardan biri bi macun paylaşmış çok eskilerden kalma adını hatırlamıyorum aklıma gelince paylaşırım o macunu yedim ve yine bu forumda gördüğüm elmaya bi sure okuyorsun o elmayı ikie bölüp birini eşine diğerinide kendin yiyorsun.ben marttaki adetim bitti elmayı yaptım sonra ilişki oldu.macunda adetten 1 hafta sonra başladım adet bitiminden 14. güne kadar eşimede keçiboynuzu çayı içirdim.Çok şükür rabbim karşılığını verdi.elmanın ve macunun linkini bulunca ayriyeten paylaşırım arkadaşlar.üstünkörü anlatım bu şekilde.

Çocuğu Olmayanlar İçin Merhaba,çok yakın bir ahbabımızın komşusu uzun zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyormuş.Hanımın babası umreye gittiğinde,tanımadığı bir zat yanına gelip,durumu hiç bilmediği halde,bir dua terkibi veriyor ve çocuklarınız bunu mutlaka uygulasın diye nasihatte bulunuyor.Hakikaten,bu dua vesilesiyle çocuğu olmayan hanım hemen o ay hamile kalıyor.İlgilenenler için uygulama şöyle:Kuranı Kerimdeki İbrahim suresi 33. ayetten(ve ataküm ile başlayan ayet) 43. ayete kadar olan kısım(259.sayfanın tamamına denk geliyormuş) 9 kişi tarafından 9'ar defa,yani toplamda 81 defa bir elmaya(aynı elmaya) okunuyor.Karı-koca elmayı ortadan ikiye bölerek yiyor.İnşallah evlat sahibi olmak isteyenlere vesile olur.
'ALINTI'

Son düzenleme:
9 farkli kisinin mi okumasi lazim ? Ayni kisiler okusa olmuyormu ? 9 kisi nerden bulcaz istedgimi soylemedmki bn fazla kisiye (

9 farkli kisinin mi okumasi lazim ? Ayni kisiler okusa olmuyormu ? 9 kisi nerden bulcaz istedgimi soylemedmki bn fazla kisiye (
valla canım bende söylemedim de okadar kişiye annem bi oturma gününde komşularına söylemiş onlarda okumuşlar saolsunlar..

Benim hiç yoktu ağrım bu ay ama bugün karnımda hafif batmalar var. Sanki bu ay iyi şeyler düşünüyordum ama niye birden umutsuzluğa kapildim

Benim hiç yoktu ağrım bu ay ama bugün karnımda hafif batmalar var. Sanki bu ay iyi şeyler düşünüyordum ama niye birden umutsuzluğa kapildim
Aaaa canım umudumuzu adet görene dek kaybetmicez ama düşünme öyle. Ben sürekli kendimi telkin ediyorum inanki günde kaç defa umutsuzluğun eşiğine gelip dönüyorum bi bilsen. Bebişimiz gelene kadar yılmadan beklices başka çare yok.

Selam arkadaşlar batıma 5 gün var aralıklı sol kasığımda batmalar oluyor. Varmı bunu yaşıyan??

Selam arkadaşlar batıma 5 gün var aralıklı sol kasığımda batmalar oluyor. Varmı bunu yaşıyan??

Var canım :) buradaki hemen herkez yaşamıştır bu batmaları. Fakat ne yazık ki bebişle sonuçlanmadı. Hamile kalmak isteyince psikolojimiz vücudumuza oyun oynuyor ve gebelik belirtisi olan şeyler hissettiriyor. İnşallah seninki bebişin habercisidir, fakat kendini çok şartlandırma, her sonuca hazırlıklı ol, üzülme. Bu ay olmaz bidahaki ay olur. Allah ne zaman kısmet ederse )))

Allah razı olsun haklısın , hamile arkaşların fikrini alayım demiştim .. Ben önümüzdeki ay başi tüp bebeğe tedavısıne başlıyorum allahımin izniyle .. O yüzden tedaviye başlamadan önce bir supriz mi var ki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…