- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Bende cok istiyorum ama maalesef :-(
. ayımdayım bende. Kızlar 1 aydır kasık agrım var önce adet olcam ondandır diyordum oldum bitti gitti 1 hafta geçti üstündenn hala ağrım var. Afedersiniz birde cok aşırı akıntım var beyaz. Agrım olurdu ama bu kadar uzun sürmezdi. 2 3 günde geçerdi bu resmen iki büklüm ediyor neden olabilir acaba?
ben g..g.yordan aldım canım 20 ovulasyon testi +6 gebelik testi 19.90bu ay kullanıyorum ve ilk kez dün gördüm çift çizgiyi ..hadi hayırlısı
Arkadaşlar sizdede oluyomu böyle benim göğsümde sıkınca süt geliyo adet günüme yakın oluyo ildi
Bu g..g açilimi ne yardimci olursanidi
bana da öyle geliyor ama emin olamadım. neyse ki ovulasyon testlerim bitmemiş, bu ay kullanayım en iyisi öyle emin olayım.010712 muhtemelen öyledir kuzum yoksa Dr telefon aç numarasi varsa sor bi. Ama mantıklı olan odur heralde dimi adet ne zaman başladiysa o sayılır
Kızlar benim adetim bugün bitti. Bişi sorucam ben ovulasyonu yine 26 günde bir adet oluyor gibi mi hesaplıcam yani 13. günüm mü ovulasyon yine? Biraz kafam karıştı, 4 gün geç adet oldum ya şimdi bu adetin ilk gününden itibaren saycam dimi?
Evet evet kuzum. Benm de gecikince sökülen ilk günümü sayıyrm. Yine eskiye göre hesapla yani
Eczanede de var ama pahalı canım tanesi 5 liradan ama internette 26 tanesi 20 lira civarı. Testi Hergün yapman gerektiği için çok sayıda alman şart. O yüzdende pahalıya geliyor. Ben de gittigidiyordan aldım. Eşinin kartı ödünç alYa bişey sorcam bu ovulasyon testlerini ben hiç kullanmadım da gormedim de. Az önce gitti gidiyordan baktım ama kartla alındığı için alamadım. Her eczanede satılır mi bu merak ettim ben de kullanmak istiyorum bu ay.
Doktor tahlilelrini yaptimi. Prolaktinin yüksek olabkr bu da engel bak. Ilac veriyorlar
Poliskistik over hastasiyim ben 14 yasinda adet oldum sadece ilk 2 ay duzenli oldum suan 22 yasindayim yani sekiz senedir 6 ayda bi oluodum dogum kontrol haplari kullandim sokturuculer kullandim ama duzene girmedi bi turlu zaten girmeside imkansizmis 3 4 ay adet olmayinca sokturucu iciom sokuluom ama su kadarini soyliyim cok zor bi durum
Noldu kuzum niye dertlendin şimdi. Hani sabırla beklicektik, kafamıza takmıcaktıkYine hüsran. Icim acıyo
Noldu kuzum niye dertlendin şimdi. Hani sabırla beklicektik, kafamıza takmıcaktıkben sizden güç alıyorum bak koyverme kendini. Bebişimizi kucağımıza aldığımızda bugünleri anımsayıp boşa üzülmüşüm dicez. Meleklerimiz sadece gelicekle zamanı bekliyorlar, biz ise sabırsızlanıyorz işte, anne yüreği :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?