- Konu Sahibi papatyasevilir
-
batmalar sancın veya başka bir belirtin var mı.Gerçi hoş kiminde hiç bir belirti olmadan 9 ay sonra doğuyo ya.
ayy hadi inş.gerçekten anlıyorsun resmen doğuyo içine hamile olduğun.test yaptığım günün sabahı su içince midem bulanmıştı ki daha 4 gün vardı regl'me.Bir de bulantılı bi hamilelik geçirmiyorum.Resmen test yap ben burdayım demeye getirmiş gibiDarısı başınıza inş.Sırf bu stresle kalmıyo sonrası daha stres geçio kapl atışlarıydı gelişimiydi yok kan sonuclarımda bişe cıkar mı,ne yiyip ne içicem.Bi de kanamam oldu 3 hafta yattım sırf stres anne olmaya yeltenmekten başlıyor daha.
aynen öylee bnm de böyleydii.aayy hadi inş.belirtiler ilk gögüslerde başlıyor kızlar başka şeylere takılmayın.heee bi de rimel sürerken kirpiklerim yapıştı birbirine ayrılmadı topak topak olmuştu çok garip
cok uykum oluo ve bıtkın hıssedıorum kendımı onun dısında bı belırtı hıssedemedım
cnm benim de bgn 11. haftama girdim sorma başından beri deli dehşet halsizlik ve uyku var ama onun yanında regl olcakmısım gibi batmalar gerilmeler gögüste acımalar filan hele uçlarında.şimdi yavaştan azalmaya başladı.olabilir neden olmasın, cok stres yapmayın demiyorum elde değil biliyorum ama yaptıkça olmuyo.
Sonuc cikmadimi canm noldu
yardımcı oldugun ıcın cok tesekkur ederımmm belirsizlık ınsanı mahfedıo psıkolojim bozuldu resmen
Sonuclari aldim kizlar...ama bisry cikmadi...ama doktor mu olumsuz anlamina gelmez dedi....bir kac gun sonra tekrar gel dedi tabi adetim gelmezse...
inşallah canım ya inşallah bu ay tutar etrafımda okadar çok hamile varki..istemiyorum düşünmüyorum diyen herkes hamile kaldı..ben hep istiyodum ama ertelemek zorunda kaldık...en sona ben kaldım..olsun hayırlı zamanda olsunda yinede...
sağolasın canım verdiğin bilgiler için..18. gün koyu çıktığında hemen belirginleşti birde 1 dk sürmedi..diğer günler 5-6 dakikada çıkıyodu vede hayalet gibi çıkıyolardı..inşallah günü tutturmuşuzdur ve inşallah içeride bebek için hücre oluşumları başlamıştır
Ne demek ben de girdim paylaştım sıkıntılarımı, olsun diye uğraşanlardandım.yataktan hemen kalkmadım,diktim havaya ayaklarımı pedal çevirdim filan inanmadığım halde ama demekki işe yarıyormuş hareketini hızlandırıyor demekki spermlerin.
Hayırlısı olsun üzülmee, en beklemediğin anda olur hep.o psikoloji hiç düzelmiyo hala aynı stres devam ediyo bu sefer merak,endişe,tedirginliğe bırakıyo acabalar devam yanii.
Allh herkesin gönlüne göre versin inş tutmuştur bu kanaman da yerleşmedir.
Âmin guZel duaların için cok saol umarım rabbım herkesin gönlüne göre verır
İnşallah bekledigin sonucu alırsın arkadaşım .. Haberleselim her durumda..
Kan testi yapan 2 arkadasss sonuc noldu ses verinn
Canim benim testte bisey cikmadi...ama doktorum bu negatif anlamina gelmrz dedi...biraz daha bekleyelim dedi ayin 4-5 gibi tekrar gel dedi...bilmiyorum hayirlisi neyse o olsun..
Moralini bozmak istemem ama cok erken daha...biraz bekle...benim bile kan testinde cikmadi doktorum beklemem gerektigini soledi....dolu dolu bir ay olmasi lazimmis kimileri icin bole olurmus kimileti de bir gun gecse test yapsa cikarmis..nasip artik12GÜNÜM KALDI REGLE. ACABA TEST YAPSAMMI????boşuna ne umutlanmış ne umutlandırmış olurum
size deneyimlerinden bahsetmek istedim.ateş ölçme yöntemini ( her sabah 7 gibi yataktan kalkmadan ateş ölçüp yazılır regl olacagım günden 1 gün önce 36.3 e düşer bnm ateş düşmedi 36.7 de seyretti hep,tabii en az bi kaç ay kendi ateş derecenizi bulmanız lazım) ve ovülasyon testini kullandım ve 2 ay öncesinden başlayıp, günde 1 tane folic kullandım.9.10.12.14.17.19. günler ilişkiye girerek hamile kaldım 13.günde yumurtam çatladı ( en koyu çizgi) yumurtamın çatladığı gün akıntım şeffaf ve fazla oldu kasıklarım aşırı derecede batıyordu ve o batma bu zamana kadar sürdü.''13. günden'' 1 hafta sonra gögüs uçlarımda inanılmaz derecede acıma oldu dokunulduğu zaman kopmuş gibi resmen, hüngür hüngür ağladığımı biliyorum meğerse tutunmuş bebişim.regl olmadan 4 gün öncesinde de idrar testinde bayagı belirgin çift çizgiyi gördüm.
Herkese bol şans,hamile olanlara Allah sağlıkla kucaklarına almasını nasip etsin,isteyenlerin karnını boş bırakmasın inş.
1.5 senelik evli ve 6 aydır bebek dileyen biri olarak artık şu tür başlık açmak istiyorum.
"hamileyim peki şimdi ne olacak ??""ayyy kızlarrr bizim de bebişlerimiz kucaklarımızı doldursa ne iyi olurdu dimiiiiiiii
12GÜNÜM KALDI REGLE. ACABA TEST YAPSAMMI????boşuna ne umutlanmış ne umutlandırmış olurum
bismillahhiç gülesim yoktu kız az sabırlı ol 3 gün kala yapsan neysede 12 gün kala olmaz çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?