hamileyimmmm

ebrizm

Prenses Beril in annesi
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
2.133
14
Büyük allahım banada kısmet etti hamileyim arkadaşlar:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: allah burda mücadele eden tüm arkadaşlarıma kısmet etsin inşallahhhhh.

canım inan çoks evindim rabbim uzun ömürlü etsin saglık sıhhat versin güç versin hem sana hem bebegine rabbim kcuagında göreyi nasip etsin bereketli kılsın ömürünü amin tebriklerrrrrrrrrr:hooray::hooray::hooray::nazar:a.s.:sm_cool:Şeniz

Allah hepimize bunu yaşatsın ve sonuna kadar sağlıkla kucağımıza almayı tattırsın inşallah saranur.

arkadaşım tebrik ederim rabbim hayırlı ve sağklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin yaşasın bir savaşçı daha kazandı darısı bizim başımıza inşalallah

Inanmiyorum yaa ne guzel bir haber bu,ebrizm belki cok fazla cevap yazmadim ama seni ve diger arkadslari takip ediyordum hep,cok sevindim,allah saglikla kucagina almayi nasip etsin,hayirli ugurlu olsun...her hamile haberinde gozlerim doluyor sevincten,allahim bana ve diger arkadslarada nasip eder insallah.

arkadaşım tebrik ederim rabbim hayırlı ve sağklı bir şekilde kucağınada almayı nasip etsin yaşasın bir savaşçı daha kazandı darısı bizim başımıza inşalallah

amin duaların ve dileklerinde binlerce kez teşekkürler ve dualarınızı eksik etmeyin sağlıkla dünyaya getirmek kısmet olsun.

canım tebrikler allah sağlıklarla bebişini kucağına almayı nasip etsin bu ara çok hamile kalan var görünce çok mutlu oluyorum allah tüm isteyenlere nasip etsin işallah:teytey:

Inanmiyorum yaa ne guzel bir haber bu,ebrizm belki cok fazla cevap yazmadim ama seni ve diger arkadslari takip ediyordum hep,cok sevindim,allah saglikla kucagina almayi nasip etsin,hayirli ugurlu olsun...

çok daha güzel haberleri birlikte yaşamak kısmet olur inşallah

allah tamamina erdirsin basari hikayelerini okumak cok güzel oluyor bende senin kadar mutlu oldum inan cünkü okadar sabir isteyen bi tedaviki bu allah herkese sabir versin ve yüzünü güldürsün bu yolda emek verenlerin

Büyük allahım banada kısmet etti hamileyim arkadaşlar:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: allah burda mücadele eden tüm arkadaşlarıma kısmet etsin inşallahhhhh.

tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeer. allahım kucağına almayı nasip eder inşallah.

canım çok sevindim inşallah ALLAH TAMAMINA erdirsin tam transfer arefesinde çok iyi geldi bu haber darısı bizim başımıza

canım tebrikler.... inşallah sağlıklı doğum haberini de alırız.
sevgiler,

tebrikler allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım

tebrikler canım... :nazar: allah sağlıcakla kucağına lmayı nasip etsin inşallah... allah bu duyguyu bizlere de tattırsın inşallah...

canım hayırlı olsun tebrik ededrim sag salim kucagına almayı nasip etsin mevlam uzun saglıklı ömürler versin :nazar::nazar:allahım olmayan biz kullarınada nasip et yarabbima.s.

ne güzel bir haber .......hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
başardın darısı başımıza ve hayırlısı ile kacakla inşallah

X