Ay aynı resmenHayırlı uğurlu olsun canım rabbim daim etsin. Bende hiç beklemediğim ayda oldu o kadar uğraşmama rağmen:) ve tesadüf öğrendim ilaç içecektim test yapim dedim çift çizgi :) birde sürekli evli kuzenimin düğününü görüyordum gelinlikli takılı falan ben onu beklerken kendime çıktı
Doktor yumurta oluşmamış dedi klomene rapmen ama nasip işteHayirli olsun.2 kayiptan sonra hamilligim var benimde hic umudum yoktu. Doktor yumurtanin catladigini anlamamis mi. Nasip iste :) Saglikla kucaklarimiza alalim insaallah :))
Doktora gitmeden olmuyor ya doktor biley yapmasa bile umutlanıyor insan pozitif oluypr git bence ve inş en kısa zamanda güzel haberler alırsınTebrikk ederimm :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Böyle konular bizlere de çok umut oluyor..
Benim de adet dönemim değişti hep erken oluyorum.
Kasımda doktora gidecektim.. iyice kararım kesinlesti
Ayy cnmmm suan bu belirtiler bende var. Hayırlısı☺☺ senin adinada coooook sevindim. Rabbim tamamina erdirsin insallah sag salim kucagina almayi nasip etsinkızlar şimdi size hikayemi baştan sona yazacağım. Kesinlikle umut olsun diye
Şöyle başlıyayım.Şubatta başladık denemelere ve 6 aydır düzenli olan adetlerim korunmayı bırakıktan sonra bozuldu.45-50-55 uzadı gitti.Tabii kpss sınavı çalışmaları var,onun stresi vs. 4ay sonra doktora gittim kan testime baktı pco ara form,ama çok etkilemez. Erken daha 6. Ayı bekleyelim dedi. 6.ay oldu gittim yeniden.Tabii sınavım bitmiş,stres azalmış. Klomen verdi ve 5 gün kullan 5 gün geçsin gel dedi.adetin 11.günü gittim yumurta oluşmamış 16. Gün gel dedi. 16.gğne kadar bikaç kere incir kaynattım incir yedim falan.Gittim yeniden baktı yumurta oluşmamış bazen dirençli vakalar olabiliyor.bu saatten sonra yumurta olsa da takibi zor artık gelecek aya bakalım, Gelecek ay daha güçlü ilaç başlıycaz dedi. Eve geldim tabii ağla ağla... sanki hiç çocuğum olmayacak gibi düşündüm. Bugün annemin getirdiği bitki çayını içmeden önce bintest yapayım garantileyim kendimi dedim.Sonuçta her şey Allahtan. Bi baktım 2. Çizgi. İnanamadım elim ayağım titredi kan testi verdim beta hcg 1080 çıktı. Ve şuan gebe olduğumu idrak etmeye çalışıyorum.Demek istediğim umudunuzu kesmeyinBelirtilerimi de yazayım.10 gün önce göğüslerim ağırmaya başladı ama ben ihtimal vermediğim için bu ay erken adet olacam diye seviniyordum. 1 hafta akıntım oldu hep ve bugün de aşırı sol kasık ağrısı adet olcakmışım gibi ağrı.Ve gece gördüğüm rüyada gelinlik giymiştim,kollarımda boynumda hep altın takı vardı. rüya yorumlaması da sizden
Çoook teşekkür ederim canım inş ben hayırlısı ile sağ salim kucağıma alırım sana da nasip olurAyy cnmmm suan bu belirtiler bende var. Hayırlısı☺☺ senin adinada coooook sevindim. Rabbim tamamina erdirsin insallah sag salim kucagina almayi nasip etsin
Amin cnm bnm. İnşallah. Ama o kadar guzel yazmissin ki insani cok guzel duygulara yönlendiriyor. Ümit veriyor ve kafamiza takilan ne varsa cevaplıyor☺☺☺ "mercimeginle" sana guzel bir hamilelik diliyorum❤Çoook teşekkür ederim canım inş ben hayırlısı ile sağ salim kucağıma alırım sana da nasip olur
Yaa çok teşekkür ederim ben bu gebe kalmaya çalıştığım süreçte hep kadınlar kulubündeydim,bir gün olursam gebe umut olcam ben de diyordumAmin cnm bnm. İnşallah. Ama o kadar guzel yazmissin ki insani cok guzel duygulara yönlendiriyor. Ümit veriyor ve kafamiza takilan ne varsa cevaplıyor☺☺☺ "mercimeginle" sana guzel bir hamilelik diliyorum❤
link atabiliyor musunuzGözünüz aydin 2019 haziran anneleri topigine bekleriz:)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...gebelik-takibi.1092574/page-258#post-57557035Tabii
link atabiliyor musunuz
kızlar şimdi size hikayemi baştan sona yazacağım. Kesinlikle umut olsun diye
Şöyle başlıyayım.Şubatta başladık denemelere ve 6 aydır düzenli olan adetlerim korunmayı bırakıktan sonra bozuldu.45-50-55 uzadı gitti.Tabii kpss sınavı çalışmaları var,onun stresi vs. 4ay sonra doktora gittim kan testime baktı pco ara form,ama çok etkilemez. Erken daha 6. Ayı bekleyelim dedi. 6.ay oldu gittim yeniden.Tabii sınavım bitmiş,stres azalmış. Klomen verdi ve 5 gün kullan 5 gün geçsin gel dedi.adetin 11.günü gittim yumurta oluşmamış 16. Gün gel dedi. 16.gğne kadar bikaç kere incir kaynattım incir yedim falan.Gittim yeniden baktı yumurta oluşmamış bazen dirençli vakalar olabiliyor.bu saatten sonra yumurta olsa da takibi zor artık gelecek aya bakalım, Gelecek ay daha güçlü ilaç başlıycaz dedi. Eve geldim tabii ağla ağla... sanki hiç çocuğum olmayacak gibi düşündüm. Bugün annemin getirdiği bitki çayını içmeden önce bintest yapayım garantileyim kendimi dedim.Sonuçta her şey Allahtan. Bi baktım 2. Çizgi. İnanamadım elim ayağım titredi kan testi verdim beta hcg 1080 çıktı. Ve şuan gebe olduğumu idrak etmeye çalışıyorum.Demek istediğim umudunuzu kesmeyinBelirtilerimi de yazayım.10 gün önce göğüslerim ağırmaya başladı ama ben ihtimal vermediğim için bu ay erken adet olacam diye seviniyordum. 1 hafta akıntım oldu hep ve bugün de aşırı sol kasık ağrısı adet olcakmışım gibi ağrı.Ve gece gördüğüm rüyada gelinlik giymiştim,kollarımda boynumda hep altın takı vardı. rüya yorumlaması da sizden
İnş hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağımıza almak nasip olur inşşşş. Kese gördün mü canım kaç mm idi kese ve sen kaç haftalıksınTebrik ederim tatlımmm :)) Yakın zamanlarda doğum yapacağız seninle demek ki :) Belki de aynı gün de olur, kim bilir :)
Klomenin kaçıncı ayında ?Bu arada ben de pcoyum ve klomenle kaldim :)
3. AyimdiKlomenin kaçıncı ayında ?
İnşallah canım :)) Ptesi günü gittim doktora, kese oluşmamış henüz ama haftaya geldiğinde görürüz kesin dediİnş hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağımıza almak nasip olur inşşşş. Kese gördün mü canım kaç mm idi kese ve sen kaç haftalıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?