- 12 Ağustos 2014
- 190
- 122
- 83
- 44
- Konu Sahibi Yesilperiii
son 4 gunu bekliyorum adetimin geçmesi için cok heyecanlıyım inşallah hamileyimdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son 4 gunu bekliyorum adetimin geçmesi için cok heyecanlıyım inşallah hamileyimdir
bende goğuslerde hassasiyet var dokunamıyorum. bir kac gun once bel agrım vardı ama gectı. gecen ay 12 sınde regl oldum normalde bugun yarın olmam lazım. hıc duzensız adet olmadım hayatımda. ıdrar testı ıcın erken dıye okudum hep beklıyorum kı tam gunu gecsınHadi hayırlısı diyelim benimde son 7
İnşallah hepimizin dilekleri kabul olur..şu 1 hafta geçsin de rahatlayalım.
Sende ne gibi belirtiler var? Benim 2 gündür gögüslerimin yanlarında ağrım var, adet ağrısı gibi geldi, moralim bozuldu, ama bazılarıda adet ağrısıyla gebelik ağrısı aynı diyor, bakalım
bende goğuslerde hassasiyet var dokunamıyorum. bir kac gun once bel agrım vardı ama gectı. gecen ay 12 sınde regl oldum normalde bugun yarın olmam lazım. hıc duzensız adet olmadım hayatımda. ıdrar testı ıcın erken dıye okudum hep beklıyorum kı tam gunu gecsın
Valla aslinda yeni basladik daha eger olursa buyuk sans olacakBenimde sat 22 agustos 16 sında olmam gerekiyor, son 7 deyim..bende sadece gogus agrısı var oda adet öncesi ağrıyo benziyorkarnımda da sanki gaz varmıs gibi bi şişlik.. Ne zamandan beri deniyorsunuz?
benim sat 27 ağustos, şimdi 24 eylülü bekliyoruminşallah , senin sat nedir ? benim 22 ağustos. benim son 1 hafta :)
ben
benim sat 27 ağustos, şimdi 24 eylülü bekliyorum
Dün yatarken eşim bana ateşin var dedi, ben de üşüyordum, derece ,ile ölçt ben hiç bişey demeden 37 çıktı. bugün kaıdn doğuma igttim smear testi falan yaptı, 1 hafta ilişki yasak ama bundan öncekilerde tutmuş mudur ki, aynı batmalar bended e var adetime de 8 gün var:) antibiyotik ve fitilde verdi, folik asitte.kizlar dun adet gunumdu bugun kan testi oldum 69.5 ciktii aradim doktoru gebesin ama cok yeni dedi.. 2 gun sonra tekrar yapcaz ve degerlerime bakicaz.... sizce 69.5 azmi?
Tüm belirtileri yazmak istiyorum cünku ben cok bakmistim bu siteye... öncelikle iliskiden 1 hafta sonra kasik batmam oldu karnim agriyordu acayip sisti gaz dolu oldum resmensonra 1 agustos adet günümdü 2 gün kasik batmalari yasadim..bel agrisindan öldüm anlatamam goguslerimij sadece ucu agriyodu, koyulasmisti, kalinlasmisti... ve o dediginiz damarlar vardi... aksamlari usuyordum hemde vucudum esimin soylemiyle cok sicakti... test yapmistim dun negatifti ama bugun pozitifi gordum cok yenide olsa hamileyimmmmmmm
Benim de burnum akiyor bogazim agriyor ama ilac alamiyorum hamileyimdir diyeHadi hayırlısı bakalım, inşallah hepimiz hamileyizdir..benim iki gündür dişim çok ağrıyordu, 1 haftadırda diş etlerim kanıyor.. Bugun dayanamadım dişçiye gittim, hamilelik şüphemin oldugunu da söyledim, dişin çürümüş ya kanal tedavisi yada kaplama yapıcaz ama ben 4. Ay bitmeden dişine bişey yapamam, o vebalin altına giremem dedi
Bende emin olmadan bişey diyemedim, hiç bişey yaptırmadan çıktım
kizlar dun adet gunumdu bugun kan testi oldum 69.5 ciktii aradim doktoru gebesin ama cok yeni dedi.. 2 gun sonra tekrar yapcaz ve degerlerime bakicaz.... sizce 69.5 azmi?
Tüm belirtileri yazmak istiyorum cünku ben cok bakmistim bu siteye... öncelikle iliskiden 1 hafta sonra kasik batmam oldu karnim agriyordu acayip sisti gaz dolu oldum resmensonra 1 agustos adet günümdü 2 gün kasik batmalari yasadim..bel agrisindan öldüm anlatamam goguslerimij sadece ucu agriyodu, koyulasmisti, kalinlasmisti... ve o dediginiz damarlar vardi... aksamlari usuyordum hemde vucudum esimin soylemiyle cok sicakti... test yapmistim dun negatifti ama bugun pozitifi gordum cok yenide olsa hamileyimmmmmmm
adet oldun mu ? İnşallah olmamışsındır
idrar testi alsana cnm ? kasiginda ani batma fln varmi yani her adetin duzenlimi? adet olucagin zaman vucudunda ki agri hamileykende benziyor ama farklar var ve bunu sen anlayabilirsinarkadaşlar benim adetim geçikti 8 eylülde olmam gerekiyordu 2 gün geçti eşimde çocuk çok istiyor. onada hastalandığımı söyledim hamile değilsem ümitlenmesin ,üzülmesin diye yalan söyledim. şimdi ben de üşütme ,karında ağrı, 3 haftadan bu yana ateş var ben farkında değilim ama eşim öyle söylüyor hatta eşime dokunamıyorum elini tutsam terliyor. sence hamilemiyim. kasıklarımda ağrı falan hiç bir şekilde yok ne yapmalıyım birazda korkuyorum. birde boğazım sürekli kaşınıyor.
idrar testi alsana cnm ? kasiginda ani batma fln varmi yani her adetin duzenlimi? adet olucagin zaman vucudunda ki agri hamileykende benziyor ama farklar var ve bunu sen anlayabilirsin
silikse hamilesindir canim git kan vermeye:)idrar testi aldım şimdi yaptım ama ikinci çizgi silik cıktı sabah yaptım. kasığımda ani batma yok her adetim de düzenli degil her adetimide yazıyorum ama 3 gün gecikti kendimi hiç adet olacakmışım gibi hissetmiyorum çünkü adet olacağım zaman ben anlıyorum tedbirimi alıyorum. adet olacağım zaman karın ağrısı olurdu birde bikini bölğesindede terleme olurdu şimdi sadece karında ağrı var.
silikse hamilesindir canim git kan vermeye:)
neden ki? aslinda bende hic aklinda yokken esimin soylemleriyle dusundm cokda severim cocuklari simdii biraz daha karnim buyusunde tekmelesin diyorummm rabbim isteyen herkese nasip etsinben de öyle düşünüyorum ama iyice emin olmak istiyorum. pazartesi günü gidip yaptırrım artık ama ben hamilelik den korkuyorum. nasıl olcak bilmiyorum.
neden ki? aslinda bende hic aklinda yokken esimin soylemleriyle dusundm cokda severim cocuklari simdii biraz daha karnim buyusunde tekmelesin diyorummm rabbim isteyen herkese nasip etsin