• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyimmmm tüm belirtiler dogruymus

sevgicim bugunde gittim 69.55 di ya sali gunu bugunki deger 166.7 cikti
Çok iyi Maşallah doktorunla görüştün mü ya sana iki gün sonra tekrar yaptır der ama bana göre yeterli gibi yada bi tarih verir kese görmek için. Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin. Allah tamamına erdirsin

Çok iyi Maşallah doktorunla görüştün mü ya sana iki gün sonra tekrar yaptır der ama bana göre yeterli gibi yada bi tarih verir kese görmek için. Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin. Allah tamamına erdirsin
gittim canim testi o istemisti yazdim whatsppdan degeri degrriniz iyi hafta gelin dedi usg dedi ultrosun icin sanirim haftaya bugun giderimmm sanada soylemek istedimmm degrrim icin cok sevndm

Hayırlı olsun Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma inşallah adetime 3 gün kaldi gecen ay rahim filmi cekilmistim inşallah bu ay benim de bebis gelir dua edin bana kızlar:KK51:

Amin Perşembe veya cumaya kadar olur

Arkadaşlar merhaba,

Ben 27 günde bir adet oluyorum, 4 aydır denemelerimiz neticesinde başarılı bir sonuç alamadık, benimde iyice psikolojim bozuldu, 6 aydır da Folic1 kullanıyorum.
Forumlardan ClearBlue ovülasyon testi ni çok araştırdım , sonunda dayanamadım aldım , içinde 10 adet test çubuğu bulunuyor. 139 liraydı. 9. günde yanıp sönen gülen yüzü gördük, 10.gündede sabit bir gülen yüz :) 30 ağustos-3 Eylül hergece birlikte olduk, sonrasında da beklemeye geçtik.
Bugün itibariyle adet olmama 8 gün var, bu 8 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Lütfen benim için dua edin bu ay da kırmızı kart görmek istemiyorum.
Rabbim isteyen herkezi çocuk sahibi yapsın inşallah , kimseyi aratmasın. benim içinde dua edin lütfen, hamilelerin duası kabul olurmuş.

bu topic bana da uğurlu gelecek gibi hissediyorum, bazı topikler çok karamsar içim sıkıldı, ama böyle olumlu yorumlar okuyunca bana da moral oldu, darısı bu ay başıma inşallah..

Arkadaşlar merhaba,

Ben 27 günde bir adet oluyorum, 4 aydır denemelerimiz neticesinde başarılı bir sonuç alamadık, benimde iyice psikolojim bozuldu, 6 aydır da Folic1 kullanıyorum.
Forumlardan ClearBlue ovülasyon testi ni çok araştırdım , sonunda dayanamadım aldım , içinde 10 adet test çubuğu bulunuyor. 139 liraydı. 9. günde yanıp sönen gülen yüzü gördük, 10.gündede sabit bir gülen yüz :) 30 ağustos-3 Eylül hergece birlikte olduk, sonrasında da beklemeye geçtik.
Bugün itibariyle adet olmama 8 gün var, bu 8 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Lütfen benim için dua edin bu ay da kırmızı kart görmek istemiyorum.
Rabbim isteyen herkezi çocuk sahibi yapsın inşallah , kimseyi aratmasın. benim içinde dua edin lütfen, hamilelerin duası kabul olurmuş.

bu topic bana da uğurlu gelecek gibi hissediyorum, bazı topikler çok karamsar içim sıkıldı, ama böyle olumlu yorumlar okuyunca bana da moral oldu, darısı bu ay başıma inşallah..

insaallah hamilesinizdir..sunu asla unutmayın bunun caresı gercekten sabır etmek..ben tam 1 yıl bekledim..hıc problem olmadıgı halde sadece stres yasadım ama rabbim en sonun da nasip etti..sadece sabret..ve dua et..Rabbim ins yuzunu güldürür..

Cok dogru herkezde ayni seyi soyluyor ama insan sakin olamiyor malesef cok kafama takiyorum, ne yaparsam yapayim aklim hep acaba bu ay hamile kalir miyim da 4 aydir olmuyoda zaten, hadi denk getiremedik dedim, yumurtam sadece 24 saat yasiyormus biz o kiymetli gunu yakalayamadik dedim , ama bu ay ovulasyon testinde koca bi gulen yuz gordum, psikopatliktan onada inanmadim gittim farkli bi markaninkini aldim, onda da cift cizgi cikti. Bu seferde olmazsa nasil uzulurum yaaa

insaallah hamilesinizdir..sunu asla unutmayın bunun caresı gercekten sabır etmek..ben tam 1 yıl bekledim..hıc problem olmadıgı halde sadece stres yasadım ama rabbim en sonun da nasip etti..sadece sabret..ve dua et..Rabbim ins yuzunu güldürür..

Bu arada Allah sag saglim kucaginiza almayida nasip etsin..masallah
Allah nazardan saklasin

hayırlısı olsun cnm inş istedigin gibi olur ve bir hafta sonra kesin sonuc olur bence ayn belirtiler bende de var benim adet tarihim 9 unda bekliyorum işte bakalm hayrlsı rabbim isteyen herkese versin..ayrca sürekli aclık hissinde oldu mu içim kıyılyor sanki :KK43:

adet oldun mu ? İnşallah olmamışsındır

Hayirli olsun allahm olmayanlarada versin , canim sn yni hamissin sanada soraym , bnim adetime tam 10 gün var ve bel agrim ve genital bölgemde agri var , peynir kesigi gbi akntm ve kokuya karşi hassasytlestm 3 aydr beklyrz ya bunlar belirti olblrmi

Arkadaşlar merhaba,

Arkadaşlar merhaba,

bende 15 gün sonrasını bekliyorum. inşlah ikimizde güzel haberler alırız :)

Bu arada Allah sag saglim kucaginiza almayida nasip etsin..masallah
Allah nazardan saklasin

amin ıns..cok tesekkür ederim..bu duyguyu cok ıyı biliyorum..ama en basiti sunu yapım o gunleri unutun herseyi oluruna bırakın..ben gercekten bunu pes ettgm zaman yaptım artık denkmı geldi bılmyrm ama oldu...takma demek kolay bunu yapmak ımkansız..cok fazla sey okumayın bu da cok stres yapyr..Allahım kalbınıze göre versin ıns...

Back
X