ama maalesef yazamıyorum evet biliyorum çok erken ne bu acelen diyeceksiniz ama napıyım anne olmak istiyorum çünkü çocuklarımla arkadaş olmak en dinç zamanlarımı onlarla geçirmek istiyorum çok mu şey istiyorum:)
24 yaşındayım ve 6 aylık evliyim adet döngüm 28 gün ve hiç bi zaman geçikmez ilk kez geçikti tam 4 gün hevesle adet günümden başlayarak her gün idrar testi yaptım fakat sonuç -ümitlenmek yada kendimi etkilemek istemiyorum streste yapmıyorum ama nerdesin kırmızı madem negatif demektende kendimi alamıyorum
ümit etmek ve beklemek şu sıralar en tahammül edemediğim duygular imdatttttt
aminnnn :) rabbim zamanını karar kılmıştır elden bişey gelmez beklemekten başkaMERHABA TATLIM
ben o duyguyu 9 aydır yaşıyorum, doktorlar bi problem olmadığını söylüyor, ama her ay adet zamanım yaklaşınca heyecanlanmadan yapamıyorum, sonuç HÜSRAN. Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah yanında bize de :)
inşallah çok güzel haberler alırız ya hepimizde hamiş olalım inşallahende bekliyorum dört aydır ama sabretmekten başka bişey gelmiyor elden maalesef
amin canım inşaallahinşallah çok güzel haberler alırız ya hepimizde hamiş olalım inşallah
Aynı yaştaymışız bak seninle seni çok çok iyi anlıyorum bende beklemede olduğum için işallh biz ve bizim gibi bekleyen ve isteyen herkese nasip eder inşallah rabbim Allah büyükama maalesef yazamıyorum evet biliyorum çok erken ne bu acelen diyeceksiniz ama napıyım anne olmak istiyorum çünkü çocuklarımla arkadaş olmak en dinç zamanlarımı onlarla geçirmek istiyorum çok mu şey istiyorum:)
24 yaşındayım ve 6 aylık evliyim adet döngüm 28 gün ve hiç bi zaman geçikmez ilk kez geçikti tam 4 gün hevesle adet günümden başlayarak her gün idrar testi yaptım fakat sonuç -ümitlenmek yada kendimi etkilemek istemiyorum streste yapmıyorum ama nerdesin kırmızı madem negatif demektende kendimi alamıyorum
ümit etmek ve beklemek şu sıralar en tahammül edemediğim duygular imdatttttt
belirtilerin var mı canım ben her ay hamile gibi triplerdeyim:)Aynı yaştaymışız bak seninle seni çok çok iyi anlıyorum bende beklemede olduğum için işallh biz ve bizim gibi bekleyen ve isteyen herkese nasip eder inşallah rabbim Allah büyük
Her ay göğüslerim şişer her an adet olcakmışım gibi karnım ağrır kasıklarım batar sonrası hüsran ama bu ay adet günümü 8gun geçti hiç geçmediği için şuphelendim iştebelirtilerin var mı canım ben her ay hamile gibi triplerdeyim:)
inşallah ya hamiş olursanız yazın burayainşallah kızlar en kısa zamanda yazarız buraya bende beklemedeyim ilk gebeliğim sevinemeden sonlandırıldı 10 ay geçti üstünden umarım en kısa zamanda bu güzel haberi paylaşırız sevdiklerimizle
benimde adetim 4 gün geçti çok ümitleniyorum tutamıyorum kendimi ilk kez geldi başıma hiç gecikmezsdi inşallah sonu hamilelikle sonuçlanır hepimiiznHer ay göğüslerim şişer her an adet olcakmışım gibi karnım ağrır kasıklarım batar sonrası hüsran ama bu ay adet günümü 8gun geçti hiç geçmediği için şuphelendim işte
aminnnnnnn inşallah Allah hepimizin kucağını doldursunbenimde adetim 4 gün geçti çok ümitleniyorum tutamıyorum kendimi ilk kez geldi başıma hiç gecikmezsdi inşallah sonu hamilelikle sonuçlanır hepimiizn
canım idrar testi yaptın mı hiçaminnnnnnn inşallah Allah hepimizin kucağını doldursun
Yok maalesef cesaret edip de yapamadım o tek çizgiyi görmekten bıktımcanım idrar testi yaptın mı hiç
sabırlısın gerçekten ben adet günümden beri her gün yapıyorum hep negatif :) artık kırmızıyı bekliyorum napıyım ölede yok bölede ama belki bi umutYok maalesef cesaret edip de yapamadım o tek çizgiyi görmekten bıktım
Geç dollenmede olabilir hiç geçmezdi diyosunsabırlısın gerçekten ben adet günümden beri her gün yapıyorum hep negatif :) artık kırmızıyı bekliyorum napıyım ölede yok bölede ama belki bi umut