hamileyimmmm diye yazmak istiyorum

prens-es

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
134
110
33
ama maalesef yazamıyorum evet biliyorum çok erken ne bu acelen diyeceksiniz ama napıyım anne olmak istiyorum çünkü çocuklarımla arkadaş olmak en dinç zamanlarımı onlarla geçirmek istiyorum çok mu şey istiyorum:)
24 yaşındayım ve 6 aylık evliyim adet döngüm 28 gün ve hiç bi zaman geçikmez ilk kez geçikti tam 4 gün hevesle adet günümden başlayarak her gün idrar testi yaptım fakat sonuç - ümitlenmek yada kendimi etkilemek istemiyorum streste yapmıyorum ama nerdesin kırmızı madem negatif demektende kendimi alamıyorum
ümit etmek ve beklemek şu sıralar en tahammül edemediğim duygular imdatttttt

MERHABA TATLIM
ben o duyguyu 9 aydır yaşıyorum, doktorlar bi problem olmadığını söylüyor, ama her ay adet zamanım yaklaşınca heyecanlanmadan yapamıyorum, sonuç HÜSRAN. Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah yanında bize de :)

aminnnn :) rabbim zamanını karar kılmıştır elden bişey gelmez beklemekten başka

bende bekliyorum dört aydır ama sabretmekten başka bişey gelmiyor elden maalesef

Aynı yaştaymışız bak seninle seni çok çok iyi anlıyorum bende beklemede olduğum için işallh biz ve bizim gibi bekleyen ve isteyen herkese nasip eder inşallah rabbim Allah büyük

inşallah kızlar en kısa zamanda yazarız buraya bende beklemedeyim ilk gebeliğim sevinemeden sonlandırıldı 10 ay geçti üstünden umarım en kısa zamanda bu güzel haberi paylaşırız sevdiklerimizle

Aynı yaştaymışız bak seninle seni çok çok iyi anlıyorum bende beklemede olduğum için işallh biz ve bizim gibi bekleyen ve isteyen herkese nasip eder inşallah rabbim Allah büyük
belirtilerin var mı canım ben her ay hamile gibi triplerdeyim:)

bende 24 yaşındayım :) 1.5 senelık evlıyım yaklaşık 6 aydır korunmuyorduk ve ALLAHIMA ÜŞÜUR mücizem bu ay geldı :) ocakta olmam gerekirken olmadım...ama gectıgmız 5 ay gercekten bende her ay hadı olmıyım hasta dıye dıye yıpratıyordum kendımı hatta olmıcak heralde dıye trıbe gırdım çatlama ıgnesı vuruldum ama yokk tutmadı ...tamam dedım kasmıyorum ılgılenmıyorum hatta spora başlıyorum kılo verım barı dedım =))derkene o ayına hamıle kaldım o yuzden hiç kasmayın gerçekten kafanızdan çıkarttıgınız an ALLAH verıyo zaten vee bol bol dualarınızı eksık etmeyın ..inş en kısa zamanda hepınız hamiş kalırsınız ALLAHIMsaglıklı evlatlar nasıp etsın bize

belirtilerin var mı canım ben her ay hamile gibi triplerdeyim:)
Her ay göğüslerim şişer her an adet olcakmışım gibi karnım ağrır kasıklarım batar sonrası hüsran ama bu ay adet günümü 8gun geçti hiç geçmediği için şuphelendim işte

inşallah kızlar en kısa zamanda yazarız buraya bende beklemedeyim ilk gebeliğim sevinemeden sonlandırıldı 10 ay geçti üstünden umarım en kısa zamanda bu güzel haberi paylaşırız sevdiklerimizle
inşallah ya hamiş olursanız yazın buraya

Her ay göğüslerim şişer her an adet olcakmışım gibi karnım ağrır kasıklarım batar sonrası hüsran ama bu ay adet günümü 8gun geçti hiç geçmediği için şuphelendim işte
benimde adetim 4 gün geçti çok ümitleniyorum tutamıyorum kendimi ilk kez geldi başıma hiç gecikmezsdi inşallah sonu hamilelikle sonuçlanır hepimiizn

Bazen etrafıma bakıyorum allahım sanki bir tek benim çocuğum yok sanki sonra burdaki mesajları okuyup diyorum ki yalnız değilim demekki normal bu yaşadıklarım, allahım bir gün bizede nasip edecek. herkes gibi bizimde evlatlarımız olacak diyip umutlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…