hamileyimmmm diye yazmak istiyorum

Bazen etrafıma bakıyorum allahım sanki bir tek benim çocuğum yok sanki :KK43: sonra burdaki mesajları okuyup diyorum ki yalnız değilim demekki normal bu yaşadıklarım, allahım bir gün bizede nasip edecek. herkes gibi bizimde evlatlarımız olacak diyip umutlanıyorum :emir_bebek::anneadayı:
inşallah tabiki olucaz hiç üzülme enerjiyle çalışmalara devam ::)

ama maalesef yazamıyorum evet biliyorum çok erken ne bu acelen diyeceksiniz ama napıyım anne olmak istiyorum çünkü çocuklarımla arkadaş olmak en dinç zamanlarımı onlarla geçirmek istiyorum çok mu şey istiyorum:)
24 yaşındayım ve 6 aylık evliyim adet döngüm 28 gün ve hiç bi zaman geçikmez ilk kez geçikti tam 4 gün hevesle adet günümden başlayarak her gün idrar testi yaptım fakat sonuç - :KK12: ümitlenmek yada kendimi etkilemek istemiyorum streste yapmıyorum ama nerdesin kırmızı madem negatif demektende kendimi alamıyorum
ümit etmek ve beklemek şu sıralar en tahammül edemediğim duygular imdatttttt :KK69:
bi test var ovalasyn mu ne adini net soyleyemiyorum hamile kalmaya birebir yardimci oluyor onu deniyebilirsinnnn :))

X