Hamileyimmm

Sendende
Belirtin varmıydı varsa nelerdi hadi anlat lütfen
1 hafta önceden cok sancılı adet ağrısı çektim canım bugun test yapmadan önce de vardı hafif agrım bugun sabah bulantım başladı öğürme aksama kadar sürdü birde ruh değişimi sürekli aglayasim geliyordu durduk yere. He bide 4 gun once gerilirken uyku sırasında kramp girdi cok kötü bi sekilde adet sancisi gibi degildi ama

Insallah cok sagolun

Anladim tesekkur ederim tebrikler Allahim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallahh hayirli evlat olsun =)

Tesekkür ederim kucagınıza almak nasip olsun

Sağolun ❤ Geçen ay 16 sında adet oldum ne kadar oluyor hic anlayamıyorum ya
5 haftalık canım Hatta gebe okulunda bize tahmini doğum tarihi nasıl hesaplanır öğretmişlerdi. Son adet tarihine 6 ekliyosun 3 ay geri geliyosun. Yani bebişin Allahın izniyle 22 Ekim civarı sağlıkla gelir inşallah

Peki göğüs hassasiyetin var mı adetten önce oluyor muydu

Insallah Allah razı olsun cok sevindim

Tahmini 4 haftalık Allah kucağına alıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin güzel anneeeeee Tebrik ederim

Canım benımde boyleydı ama 2 haftalıktı sanırım değerin yüksekliğiyle alakalı hayırlısı olsun son adet tarıhının ılk gununden say o kadar haftalık hamılesın oyle sayılıyor yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…