- 15 Ekim 2019
- 397
- 123
- 103
- 30
- Konu Sahibi ahsenduhaa
-
Kızlar hamileyimBu akşam yaptım yarın kan testi yaptıracam adetim 2 gün geçti acaba kac haftalık olabilir tahminen? Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle. Bu güzel duyguları isteyen herkes tatsın tez zaman da inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun ❤Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sağolun ❤ Geçen ay 16 sında adet oldum ne kadar oluyor hic anlayamıyorum yaHayırlı olsun son adet tarihinden hesaplanıyor kaç haftalık hamile olduğun☺
4 haftalik suan canim son adetten hesaplaniyorKızlar hamileyimBu akşam yaptım yarın kan testi yaptıracam adetim 2 gün geçti acaba kac haftalık olabilir tahminen? Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarım sizinle. Bu güzel duyguları isteyen herkes tatsın tez zaman da inşallah
Gözünüzaydın hayırlı evlat olsun hayırlı anne baba olun
[/QUOTE
Amin inşallah Allah razı olsun ❤Gözünüzaydın hayırlı evlat olsun hayırlı anne baba olun
Bende cok şaşırdım net çıkmasınaÇocuk doğdu doğacak canım
Tabi ki hamilesin tebrikler
2 ay ust üste 16 sında oldum canımHer ay 16 sinda mi oluyosun
Tam 4 hafta 2 gunluk o zaman canim2 ay ust üste 16 sında oldum canım
SendendeAmin inşallah Allah razı olsun ❤
1 hafta önceden cok sancılı adet ağrısı çektim canım bugun test yapmadan önce de vardı hafif agrım bugun sabah bulantım başladı öğürme aksama kadar sürdü birde ruh değişimi sürekli aglayasim geliyordu durduk yere. He bide 4 gun once gerilirken uyku sırasında kramp girdi cok kötü bi sekilde adet sancisi gibi degildi amaBelirtiniz neydi aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?