Ablalarım, Kardeşlerim Hepinizin Ramazanı Mübarek Olsun. RABBIM Tüm Dualarımızı Kabul Etsin. 2 Senelik Evliyim Ben ve Eşim 2 Senedir Yaklaşık Bebek İstiyoruz. Ankara Etlik Zübeyde Hanıma Gitmiştik Geçen Sene ve Herhangi Bir Soruna Rastlanmadı. Bugün Özel Ortadogu Hastanesine Gittik ,Genel Muayene İçin, Adetim 2 gün gecikti ,perşembe gece çamaşırıma 2 damla kadar koyu kahverengi akıntı gelmişti. Şüphelendim çünkü 2 hafta soğan kürü yaptım ve çok sık idrara çıkıyordum,bugun karnımdan ultrason ile yumurtaliklarima rahmime baktı Doktorum , Rahmim de kalınlasma olduğunu söyledi. Suphelendik. Kan verdim hemen ve az önce doktorum gebe olduğumu söyledi. Buraya yazmak istedim. Ben soğan kurunun ve stresin çok etkili olduğunu düşünüyorum. Şimdi doktorum folik asite başlattı, düşük önleyici ilaç verdi birde guatr ilacı verdi hafif guatr varmış bende. Doktorum Op. Dr. Hande Kaçar Balaban , muayene ücreti 250 tl, dünya tatlısı bir doktor ve çok bilgili alanında gerçekten uzman bundan sonra yola onunla devam edeceğiz. Heyecanımı mutluluğumu buradan sizinle paylaşmak istedim. Bebek isteyen herkese dua ediyorum, sizde dua edin lütfen. RABBIM hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.