Ablalarım, Kardeşlerim Hepinizin Ramazanı Mübarek Olsun. RABBIM Tüm Dualarımızı Kabul Etsin. 2 Senelik Evliyim Ben ve Eşim 2 Senedir Yaklaşık Bebek İstiyoruz. Ankara Etlik Zübeyde Hanıma Gitmiştik Geçen Sene ve Herhangi Bir Soruna Rastlanmadı. Bugün Özel Ortadogu Hastanesine Gittik ,Genel Muayene İçin, Adetim 2 gün gecikti ,perşembe gece çamaşırıma 2 damla kadar koyu kahverengi akıntı gelmişti. Şüphelendim çünkü 2 hafta soğan kürü yaptım ve çok sık idrara çıkıyordum,bugun karnımdan ultrason ile yumurtaliklarima rahmime baktı Doktorum , Rahmim de kalınlasma olduğunu söyledi. Suphelendik. Kan verdim hemen ve az önce doktorum gebe olduğumu söyledi. Buraya yazmak istedim. Ben soğan kurunun ve stresin çok etkili olduğunu düşünüyorum. Şimdi doktorum folik asite başlattı, düşük önleyici ilaç verdi birde guatr ilacı verdi hafif guatr varmış bende. Doktorum Op. Dr. Hande Kaçar Balaban , muayene ücreti 250 tl, dünya tatlısı bir doktor ve çok bilgili alanında gerçekten uzman bundan sonra yola onunla devam edeceğiz. Heyecanımı mutluluğumu buradan sizinle paylaşmak istedim. Bebek isteyen herkese dua ediyorum, sizde dua edin lütfen. RABBIM hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HAMİLEYİMMM ,BUGUN ÖGRENDIM
- Konu Sahibi Semaskk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebeyim #hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Nisan 2022
- 81
- 29
- 8
- 30
Amiin insALLAH, hayır yani belkide yasamisimdir ama insan umudumu kaybedince konduramiyor. Yada çok yeni olduğu için henüz belirti vermemiş olabilir. Sol göğsümde hassasiyet ve ağrı olurdu adetten bir kaç gün önce, yine o ağrı var. Zaten adetle çok aynı olduğu için belirtiler anlamak zor gerçekten. InsALLAH tez zamanda sizin de güzel haberlerinizi alırız. Ben 2 hafta boyunca sabah aç karna ve gece yatmadan önce soğan suyu kaynatıp içtim. Vitaminler aldım içtim. Ve umudumu yitirdim aklımdan çıkardım ALLAH ne zaman derse o zaman olacak demekki dedim ve öyle de oldu gerçekten, ne yapıyorsanız zevkle yapin bebek düşünerek yapmayın strese sokmayın stres herseyin başı çünkü kendimden biliyorumAllah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin Bizde bes aydir deniyoruz daha nasip olmadi idrar disinda bi belirti yasamadiniz mi
- 1 Nisan 2022
- 81
- 29
- 8
- 30
Soğan suyunu duymamistim denerim :) aklımdan çıkaramıyorum zaman geçtikce bir sorun mu var acaba diye daha çok strese giriyorum bi sonraki ay da olmazsa hastaneye gitcez bakalım. Tesekkür ederimAmiin insALLAH, hayır yani belkide yasamisimdir ama insan umudumu kaybedince konduramiyor. Yada çok yeni olduğu için henüz belirti vermemiş olabilir. Sol göğsümde hassasiyet ve ağrı olurdu adetten bir kaç gün önce, yine o ağrı var. Zaten adetle çok aynı olduğu için belirtiler anlamak zor gerçekten. InsALLAH tez zamanda sizin de güzel haberlerinizi alırız. Ben 2 hafta boyunca sabah aç karna ve gece yatmadan önce soğan suyu kaynatıp içtim. Vitaminler aldım içtim. Ve umudumu yitirdim aklımdan çıkardım ALLAH ne zaman derse o zaman olacak demekki dedim ve öyle de oldu gerçekten, ne yapıyorsanız zevkle yapin bebek düşünerek yapmayın strese sokmayın stres herseyin başı çünkü kendimden biliyorum
Mutlaka deneyin ibrahim saracoglu nün kürü daha iyi olur ,strese sokmayın kendinizi gercektenSoğan suyunu duymamistim denerim :) aklımdan çıkaramıyorum zaman geçtikce bir sorun mu var acaba diye daha çok strese giriyorum bi sonraki ay da olmazsa hastaneye gitcez bakalım. Tesekkür ederim
Maşallah canım Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahAblalarım, Kardeşlerim Hepinizin Ramazanı Mübarek Olsun. RABBIM Tüm Dualarımızı Kabul Etsin. 2 Senelik Evliyim Ben ve Eşim 2 Senedir Yaklaşık Bebek İstiyoruz. Ankara Etlik Zübeyde Hanıma Gitmiştik Geçen Sene ve Herhangi Bir Soruna Rastlanmadı. Bugün Özel Ortadogu Hastanesine Gittik ,Genel Muayene İçin, Adetim 2 gün gecikti ,perşembe gece çamaşırıma 2 damla kadar koyu kahverengi akıntı gelmişti. Şüphelendim çünkü 2 hafta soğan kürü yaptım ve çok sık idrara çıkıyordum,bugun karnımdan ultrason ile yumurtaliklarima rahmime baktı Doktorum , Rahmim de kalınlasma olduğunu söyledi. Suphelendik. Kan verdim hemen ve az önce doktorum gebe olduğumu söyledi. Buraya yazmak istedim. Ben soğan kurunun ve stresin çok etkili olduğunu düşünüyorum. Şimdi doktorum folik asite başlattı, düşük önleyici ilaç verdi birde guatr ilacı verdi hafif guatr varmış bende. Doktorum Op. Dr. Hande Kaçar Balaban , muayene ücreti 250 tl, dünya tatlısı bir doktor ve çok bilgili alanında gerçekten uzman bundan sonra yola onunla devam edeceğiz. Heyecanımı mutluluğumu buradan sizinle paylaşmak istedim. Bebek isteyen herkese dua ediyorum, sizde dua edin lütfen. RABBIM hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Amiin ALLAH razı olsun, RABBIM isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatliMaşallah canım Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
- 9 Mayıs 2022
- 436
- 382
- 18
- 30
Hayırlı olsun çok sevindimmm. Peki soğan suyunu sadece bir ay mı denedim ben geçen ay ramazandan dolayı sadece gece içtim o ay adetim gecikti bu ay düzenli içmeyi düşünüyorum da hiç başlamasam mı. Adet bitiminden altı gün geçti bugün daha karar veremedim boşuna hormonlarımı bozmak istemiyorum bi yandan da artık çocuk istiyorum bir sene oldu
14 Gün boyunca sabah aç karna ve gece yatmadan içtim 1 bardak. Ya ALLAH in takdiri onu tabi kesin olarak bilemem ama etkisi çok olduğunu düşünüyorum ben. İsterseniz 1 ay durun sonra tekrar deneyin sabah akşam olarakHayırlı olsun çok sevindimmm. Peki soğan suyunu sadece bir ay mı denedim ben geçen ay ramazandan dolayı sadece gece içtim o ay adetim gecikti bu ay düzenli içmeyi düşünüyorum da hiç başlamasam mı. Adet bitiminden altı gün geçti bugün daha karar veremedim boşuna hormonlarımı bozmak istemiyorum bi yandan da artık çocuk istiyorum bir sene oldu
- 9 Mayıs 2022
- 436
- 382
- 18
- 30
Teşekkür ederim aynen diğer ay denemekte fayda var14 Gün boyunca sabah aç karna ve gece yatmadan içtim 1 bardak. Ya ALLAH in takdiri onu tabi kesin olarak bilemem ama etkisi çok olduğunu düşünüyorum ben. İsterseniz 1 ay durun sonra tekrar deneyin sabah akşam olarak
- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
Sema canım tebrikler belirtin var miydi canim ya şöyle bir şey olmuştu gebeliktenmis dedin mi14 Gün boyunca sabah aç karna ve gece yatmadan içtim 1 bardak. Ya ALLAH in takdiri onu tabi kesin olarak bilemem ama etkisi çok olduğunu düşünüyorum ben. İsterseniz 1 ay durun sonra tekrar deneyin sabah akşam olarak
Cok sık tuvalete gidiyordum bildiğim tek belirtim oydu birde adet günüm den 1 gün önce gece lekelenmem olmuştu meğer yerleşme kanamasiymisSema canım tebrikler belirtin var miydi canim ya şöyle bir şey olmuştu gebeliktenmis dedin mi