Merhaba Kızlar ,Ben geçtiğimiz günlerde evde test yaptım, fazla beklemeden çöpe attım. ertesi günde çöpleri toplarken farkettim 2 çizgi çıkmış. Hemen bir test daha aldım o da 2 çizgi çıktı, adet günüm de daha gelmemişti. çok istediğim için arada bir yapıyordum evde. Akşamında doktora gittim beta hcg me baktılar 46.1 çıktı. hamilesin dedi doktor, ama 2 gün sonra tekrar yaptır dedi. yaptırdım bu kez de 138.1 çıktı. normal giden bir gebelik dedi 3 hafta sonra utrasona gir dedi. bütün bunların üzerinden 1 hafta geçti ve şuanda fena şekilde gribim. akşam doktora gitmek istiyorum. daha ayakta duracak halim yok iş yerindeyim. acaba bebek görünür mü ? bana belki dış gebeliktir diyerek korkuttlular beni ( bugün itibari ile adetimin üzerinden 4 gün geçti. hesaplıyorum hamilelik testinden 4 hafta 3 günlük bebek çıkıyor. bana bir akıl verin nolur ( bugün gitsem çıkar mı bebek utrasonda ?
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Hamileyim :)
- Konu Sahibi Demetti
- Başlangıç Tarihi