• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim :)

Demetti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
30
0
86
Kocaeli
Merhaba Kızlar ,Ben geçtiğimiz günlerde evde test yaptım, fazla beklemeden çöpe attım. ertesi günde çöpleri toplarken farkettim 2 çizgi çıkmış. Hemen bir test daha aldım o da 2 çizgi çıktı, adet günüm de daha gelmemişti. çok istediğim için arada bir yapıyordum evde. Akşamında doktora gittim beta hcg me baktılar 46.1 çıktı. hamilesin dedi doktor, ama 2 gün sonra tekrar yaptır dedi. yaptırdım bu kez de 138.1 çıktı. normal giden bir gebelik dedi 3 hafta sonra utrasona gir dedi. bütün bunların üzerinden 1 hafta geçti ve şuanda fena şekilde gribim. akşam doktora gitmek istiyorum. daha ayakta duracak halim yok iş yerindeyim. acaba bebek görünür mü ? bana belki dış gebeliktir diyerek korkuttlular beni :(( bugün itibari ile adetimin üzerinden 4 gün geçti. hesaplıyorum hamilelik testinden 4 hafta 3 günlük bebek çıkıyor. bana bir akıl verin nolur :(( bugün gitsem çıkar mı bebek utrasonda ?

Hayirli olsun oncelikle bacim ♥
Bana da dis gebelik demislerdi gittogimde kdsemide gormustum...
Oglum 5 ay 5 gnluk kucagimda su an ♥♥♥
Ben senin yerinde olsam az daha beklerdim kalp atisinisinida duymak icin ♥
Sakin ilac kullanma ... gecmis olsun...
Dogal yollara basvur tedavi icin....
Ayrica gebelik yeni oldugu icin ksse gorunmeyebilir....
Vajinadan bakarak gorur belki ama sen karindan baktirirsin daha iyi olur ♥

Hayirli olsun oncelikle bacim ♥
Bana da dis gebelik demislerdi gittogimde kdsemide gormustum...
Oglum 5 ay 5 gnluk kucagimda su an ♥♥♥
Ben senin yerinde olsam az daha beklerdim kalp atisinisinida duymak icin ♥
Sakin ilac kullanma ... gecmis olsun...
Dogal yollara basvur tedavi icin....
Ayrica gebelik yeni oldugu icin ksse gorunmeyebilir....
Vajinadan bakarak gorur belki ama sen karindan baktirirsin daha iyi olur

çok sabırsız ve korkağım şuanda canım :((( şimdi belli olmaz mı diyorsun utrasonda :(

Son düzenleme:
Canm reglime kaç gün vardı test yaptığında bu arada doktora gittinmi

Back