• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim :))))

hulya48

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
56
3
6
İngiltere
hepinize merhaba :)) iki yillik ugrasi ve bir erken dusuk sonunda hamileyimmmm :))) 5 hafta 2 gunluk. allahim cok mutluyum insallah bebek isteyen herkez bebefini eline alir. Hepinizi cokkk seviyorum :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tbrkler cnm allh isteyen herkeze nasip etsin simdi nekadarlik bwbegin

hepinize merhaba :)) iki yillik ugrasi ve bir erken dusuk sonunda hamileyimmmm :))) 5 hafta 2 gunluk. allahim cok mutluyum insallah bebek isteyen herkez bebefini eline alir. Hepinizi cokkk seviyorum :))

tebrik ederim umarım sağlıklı olur bebeğin
darısı sevgilimi ikna edip evlenebilirsem benim başıma :16:

Allah tamamina erdirsin... ham hayirli hem salih bir evlat olur insallah...
Bende nerdeyse 3,5 yillik ugras sonunda hamile kaldim tup bebek ilaclara ragmen kendiliginden gebe kaldim :)) son 4 gun beklemedeyim

tebrik ederim umarım sağlıklı olur bebeğin
darısı sevgilimi ikna edip evlenebilirsem benim başıma :16:

canım saglıklı bi hamilelik diliyorum sana yeni uye oldum dayanamadım yazmak istedim

öncelikle hamiş olanlarımıza saglıklı sıhhatli hamilelikler, olmayanlarımızada sabırlı gunler ve hayırlı gelicek hamilelikler diliyorum.. benim buraya uye olma hikayem biras garip surekli burayı netten takip edip bi gun hamile olursam uye olup bende yazıcam demiştim ogun bugune kısmetmiş belirtilerimi yazmak istiyorum belki biraz olsun benim gibi takipçilere yardımcılıgım olur .. benim ilk belirtim vucut ısımdı çunku hep usuyen biriyimdir ama bu ısı adetime yakın dustu bende herhalde yumurtalama donemimde oldu bişey yok dedim :34: adetime bi hafta kala af edersiniz kabız olmuştum ve her vc ye gittigimde göbegimin sol tarafında batma oluyordu ben de zorlamıyordum kendimi canım şirin şeylerden çok erik istiyordu arasıra oluyor hala , goguslerim hafif dolgun ama agrı yokve ayaklarım çok üşüyor gceleri özellikle en önemlisi ben adetime bi hafta kala idrar testi kullandım negatif cıkmıştı günümden 3 gün geçince anında pozitif çıktı , bide kirpik olayı var tabi arkadaşım kirpiklerime bakıp bence sende ayrı bi guzellik var demişti kasık agrılarını adet sancılrını halen yaşıyorum inşallah hayırlı ve saglıklı bi hamişlik yaşarım sizleri tanımadan seviyorummmmmm:16:

Tebrikler saglikli bi gebelik gecirirsiniz ins. Bende idrar testi yaptim ikincisi silik cikti,yarin kan testi yaptiricam darisi basima :)

herkese merhabalar, kızlar 12+2 günlük hamileyim 3-4 gün önce devlet hast. rutin kontrole gittim.
doktor ultrasonda' seni korkutmak istemem ama bebegin dili dışarda biraz büyük görünüyor.' dedi tekrar baktı bu seferde' suan normal yanılmış olabilrim görüntü yanılgısı olabilir.' dedi.
bugun ozel hast. gittim doktor '5-6 cm.lik cocugun dilini nasıl görmüş o doktor! herşey gayet normal.'dedi.
bundan sonra devlet hastanesine gitmekten vazgectim ozele gidicim:) pahalı ama benim ilk bebeşim olcak:)
bu arada devletteki de ozeldeki de 'bu kız cocugu olur' dediler.şükürler olsun ne bulantım ne kusmam ne baş dönmesi hiçbirini yasamadım sadece başım bazen çok ağrıyor.
benim gibi erkenden cinsiyet tahmini yapılan hamileler varmı içinizde sonuç ne oldu meraktan ölüciğim :))
eşim dahil herkes erkek istiyordu bende dahil ama sağlıklı olsun eli ayağı duzgun olsunda Allah ne verirse kabulumuzdur artık napalım yapcak bişi yok:)):52:

herkese merhabalar, kızlar 12+2 günlük hamileyim 3-4 gün önce devlet hast. rutin kontrole gittim.
doktor ultrasonda' seni korkutmak istemem ama bebegin dili dışarda biraz büyük görünüyor.' dedi tekrar baktı bu seferde' suan normal yanılmış olabilrim görüntü yanılgısı olabilir.' dedi.
bugun ozel hast. gittim doktor '5-6 cm.lik cocugun dilini nasıl görmüş o doktor! herşey gayet normal.'dedi.
bundan sonra devlet hastanesine gitmekten vazgectim ozele gidicim:) pahalı ama benim ilk bebeşim olcak:)
bu arada devletteki de ozeldeki de 'bu kız cocugu olur' dediler.şükürler olsun ne bulantım ne kusmam ne baş dönmesi hiçbirini yasamadım sadece başım bazen çok ağrıyor.
benim gibi erkenden cinsiyet tahmini yapılan hamileler varmı içinizde sonuç ne oldu meraktan ölüciğim :))
eşim dahil herkes erkek istiyordu bende dahil ama sağlıklı olsun eli ayağı duzgun olsunda Allah ne verirse kabulumuzdur artık napalım yapcak bişi yok:)):52:

benim tek hayalim kız bebektir ya çok tatlı oluyorlar kızlar saçlarını şekilden şekile sokarsın kıyafetler alırsın pembe pembe ama daha yeni olduğu için tahmin belki de yanlıştır :16:

Kizlar slm bn yni uyeyim bn 7 aylk ewlym 4 ay once bi dsuk yptm 3 aydr kornmuyorz ve bu ay yumurtlma gnlerimi hep takip ettm ve iliskide blundk gun asiri snra adetime 2 hfta kla kaskta sisme ve agri oldu arada hff bel sancisi gogslerde sisme oldu en son adet trhim 4 mys ve bnm adete 4 5 gun kala sanki adet oluyormsm gbi akinti karn agrsi sol kask agrsi bel agrsi oldu suan dha olmadim adet dongum 28 29 gunde bi 4 gun once test yptm ngtfti snra bktm silik golge belirms acaba hmle olablrmiyim ????

Mrb kan testi yaptırın bir kanda ne hemen çıkıyor😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tebrikler cnm mas mas masallah diyorum ins sag selamet alirsin kucagina😉

Saglik ve afiyette kal 🌹

Tebrikler allah herkesin gonlunde ne varsa versin rabbim 6 aydir deniyoruz cumartesi adet olmam lazimdi olmadim kan testi yaptirdim yok cikti 5 gun gecti adetim hala tik yok strstten sanirim ama 18 gundur kasik agrisi beni mahvetti ne yapacagimi bilmiyorum 5 hun daha olmzsam doktora gidecem ve adet sokturucu kullandigim halde olmadigim icin telas yapiyorum hapin bittigi 14 gun oldu off kafayi yicem

Annelik cok guzel bir duygu.
O ilk kucagima aldigim gun tarif edilemez.
Insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz.

Back