• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim!

cemredst

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
20
0
6
İstanbul
arkadaslar 3 hftalık hamileyim ve evli degilim malesef dunyanın boyle guzel bıseyını bu kadar kotu bı sekıle yasadım ve sımdı bebegı aldırmam gerek ne yapacagım bilmiyorum

arkadaslar 3 hftalık hamileyim ve evli degilim malesef dunyanın boyle guzel bıseyını bu kadar kotu bı sekıle yasadım ve sımdı bebegı aldırmam gerek ne yapacagım bilmiyorum

aH BE CANIM NİYE KORUNMADIN ÖNLEMİNİ ALMADIN DİYECEĞİM İŞ İŞTEN GEÇMİŞ.
GERÇEKTEN ÇOK KIZIYORUM SENİN GİBİLERE AMA KINAMIYORUM KESİNLİKLE. KIZGINLIĞIM ÜZÜNTÜMDEN SADECE.
YAPILACAK İKİ SEÇENEK VAR YA ERKEK ARKADAŞINLA BİR AN EVVEL EVLENİP ÇOCUĞUNU DOĞURACAKSIN YA DA DİLİM VARMIYOR AMA ALDIRACAKSIN ORTASI YOK MALESEF.
BİR DAHA DA BÖYLE BİR SORUMSUZLUK YAPMA.

bence herkesın ıslamı ogrenıp ona gore yasaması lazım butun muslumanların boyle olmaması lazım dı ama olmus hakkında hayırlısı olsun ama ben cook uzuluyorum boyle seylerı duyunca evlenme ımkanın varsa evlen bence bırcok kadın bebek ıster olmaz ıste ne bılıyım ALLAHım dogru yoldan sasrtmasın hele genc kızzları genc erkeklerı

ben kimseye değil de o doğmamış bebeğe sabiye acıyorum yazık :20:o bebek için canını vermek isteyen insanlar var... yıllarca tedavi görüpte varını yoğunu harcayan insanlar var...bir ihmalsizlik bir cana sebep olacak yazık çook yazık....

Back