hamileyim

masal_naz

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
1.086
14
358
İstanbul
çok şükür hamileyim 2.hamileliğim bu ilk bebeğimi kalbinin duması sonucu kaybettim bu ay rahim filminde rahimde yapışıklık olduğunu öğrendim doktor adet ol gel demişti tüplerim açık çıktı ve preseed kullandım filmden 4 gün sonra hamile kalmışım göğüslerimin acımasından ve ovülasyon testinin devamlı poziitif çıkmasından şüphelenip kanda baktırdım 25.günümde 104 dü 2 günde bi tekrarladım 235 ve bugünde 666 çıktı değerim bugün adetin 29.günü allah herkese nasip etsin şimdi aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum göğüslerim çok acıyodugerginlliği acıması hafifledi sizce neden olabilir inşalah bi problem olmaz kese görmeye 2 gün sonra gidicem ama ben paranoya oldum iyice devamlı göğüs ağrım geçiyo diye korkuyprum acaba adet günüm geldiği içinmi geçti yardım lütfenn

öncelikle hayırlı olsun panik yapma göğüs ağrıları ve şişmeleri zaman zaman azalıp artıcak bunda bişey yok korkma keyfini sür

Merhaba canim,

öncelikle ilk düsügün icin gecmis olsun ve yeni hamileligin icin tebrikler. Insallah bu sefer hersey yolunda gider canim.

Bende 2009 yili sonunda bir düsük yasadim, 7-8 haftalikti bebegim, gelismemisti ve o yüzden kendiliginden kanama ve agriyla birlikte düstü. Kürtaj olmak zorunda kaldim. Ondan sonra baya ara verdim. Ve bu yil Ocak ayinda yine hamileydim, test pozitif cikmisti, doktora kontrole gidene kadar 7-8 haftalikken yine düsük yaptim. Allaha sükür bu sefer kürtaj olmadim. Beterin beteri var diyerek hayirlisini diliyorum. Aradan 4 ay gecti simdi tekrar hamile kalmadan önce doktora gitmem gerek, ek hormon ve vitamin verecek sanirim...

Bugün randevu aldim, 15 Haziran icin - insallah bu sefer Rabbim yüzümüze gülecek.

Lütfen kalbini ferah tutmaya calis, her seyde bir hayir vardir elbet. Allaha emanet olun (sen ve bebegin) - sevgiler selamlar

canım sanada çok geçmiş olsun 2 yada 3 kez tekrarlayınca genetik araştırma yapıyorar sanırım ben istedim araştırlısın diye ama dr 1.cide araştırmıyoruz dedi yani aynı şeyi tekrar yaşamaya mecbur bırakıyorar inşallah seninde bebeğin gelir sağlıkla bırakmazz seni bidaha

hayırlı olsun allah tamamını erdirip kucağına sağlıkla almayıda nasip etsin inşallahinşallah herşey yolunda gider.......darısı başımızaaaaaa

mrb ablacım senin adına cok sevindim inşallah tez zamnda kucagına alırsın bir sorum olacaktı sana ben zaten bunun üstünede bir konu actımda aranızda yeniyim hamilelikten önce düzenli olan adetin şaştımı hiç??? yani erken veya gec geldigi oldumu şimdiden tşkler

canım 35 günde bir olurdum normalde son zamanlar 30 günde birde olmaya başlamıştım eskiler der zaten adet hep düzenli olup şaşmaya başlayınca çocuk arıyo rahim diye

evet canim 3-4 kere tekrarlarsa o zaman genetik arastirmayi yapiyorlar, sanirim zahmetli ve pahali oldugu icin böyle yapiyorlar. Bende söyledim doktorada bana öyle demislerdi. Ilk 2 düsükte bisey yapmiyorlar pek.

Malesef yasamak zorunda kaliyoruz o yikimlari. amin canim insallah bu sefer iyi tutunur bebis bana.. Sende dikkat et kendine...

selamlar

Merhaba, özelden mesaj atamıyorum.Cevapsız bırakmak istemedim seni. Olası tahmin ettiğin bi sonraki adet tarihinden 14 gün önce yani 30 günde bi regl oluyorsun 14. gün öncesi bu da adetinin bitiminden 16. gün demek oluyor ama riske atmamak için genelde 12. 14. 16. 18. günü boş geçmemek gerekir. Mesela benim 32. günde bir oluyorum ondan 14 geri gittimmi 18.gün ama ben 14.16.18. hatta 20. günü bile boş geçmemeye çalışıyorum. Bi de bazıları kasık ağrısından yada yumurtanın akı gibi gelen akıntıdan da anlayabiliyorlarmış. Umarım yardımcı olabilmişimdir arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…