S Sudeyksl Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2022 73 15 18 20 9 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sudeyksl #1 Mrb kizlar ben bişey sorucam test yaptım pozitif çıktı adetim 3 gün gecikti sizce ne zaman kan vermem gerekiyo bide adeten kaç gün sonra doktora gidilmesi gerekiyo
Mrb kizlar ben bişey sorucam test yaptım pozitif çıktı adetim 3 gün gecikti sizce ne zaman kan vermem gerekiyo bide adeten kaç gün sonra doktora gidilmesi gerekiyo
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.020 En iyi cevaplar 3 80.974 528 9 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sudeyksl #2 2 günde 1 kan verip artışa bakmanız lazım. Şimdi verin geç döllenme değilse 1 haftaya keseyi görürsünüz muhtemelen doktora gidip
2 günde 1 kan verip artışa bakmanız lazım. Şimdi verin geç döllenme değilse 1 haftaya keseyi görürsünüz muhtemelen doktora gidip
S Sudeyksl Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2022 73 15 18 20 10 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sudeyksl #3 Orangegreysky .!.: 2 günde 1 kan verip artışa bakmanız lazım. Şimdi verin geç döllenme değilse 1 haftaya keseyi görürsünüz muhtemelen doktora gidip Genişletmek için tıkla... Ya bugün kan verdim kanda çıkmadı anlamadım kaç tane test yaptım pozitif çıktı adetim de 4 gün gecikti niye böyle oldu bilmem
Orangegreysky .!.: 2 günde 1 kan verip artışa bakmanız lazım. Şimdi verin geç döllenme değilse 1 haftaya keseyi görürsünüz muhtemelen doktora gidip Genişletmek için tıkla... Ya bugün kan verdim kanda çıkmadı anlamadım kaç tane test yaptım pozitif çıktı adetim de 4 gün gecikti niye böyle oldu bilmem
O Orangegreysky Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2022 25.020 En iyi cevaplar 3 80.974 528 10 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sudeyksl #4 Sudeyksl .!.: Ya bugün kan verdim kanda çıkmadı anlamadım kaç tane test yaptım pozitif çıktı adetim de 4 gün gecikti niye böyle oldu bilmem Genişletmek için tıkla... Kaç çıktı? Testlerinizde hemen mi çıktı çizgiler
Sudeyksl .!.: Ya bugün kan verdim kanda çıkmadı anlamadım kaç tane test yaptım pozitif çıktı adetim de 4 gün gecikti niye böyle oldu bilmem Genişletmek için tıkla... Kaç çıktı? Testlerinizde hemen mi çıktı çizgiler
S Sudeyksl Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2022 73 15 18 20 11 Mayıs 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sudeyksl #5 Orangegreysky .!.: Kaç çıktı? Testlerinizde hemen mi çıktı çizgiler Genişletmek için tıkla... Regl oldum
Orangegreysky .!.: Kaç çıktı? Testlerinizde hemen mi çıktı çizgiler Genişletmek için tıkla... Regl oldum