Hamileyim

Feride22

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
49
11
8
28
Merhabalar öncelikle 6 hafta 5 günlük hamileyim kanamam var 3 günde 1 pruloton vuruluyorum hergun 3 tane duphaston kullanıyorum 2 tane progestan fitil kullanıyorum ama kanamalarim ara ara geçip devam ediyor dün akşam üzeri yine kanamam oldu doktora gittik doktor kese altında kanama alanın çok dedi kesenin şekli bozulmaya başlamış dedi kalbi atıyor yapacak Bi şey beklucez dedi proluton iğne yaptı gönderdi böyle olup düzelen sağlıkla bebeğini kucağına alan var mı başka Bir doktora daha mı gitsem acaba sizce çok korkuyorum

Öncelikle geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider olması gereken tüm tedavi yöntemleri uygulanıyor diye düşünüyorum. Benimde başıma geldiğinden. Bu süreçte dinlenmeye özen gösterin. Benim doktorum hamileliği boyunca kanamayla devam eden gebelerim oldu demişti. İçinizi ferah tutun sağlıklıysa sizi bırakmayacaktır zaten bol bol dua edin :)

Bende aynısını yaşadım birebirr 1hafta kanama geçirirken hamile olduğumu ögrendim benim kese etrafında cok vardı asırı derece doktorum düşebilirde düşmeyedebilirde dedi sağlıkliysa herzaman tutunur bebek ben 2 hafta geçirdim kanama proluton iğne progestan iğne vuruldum düzenli hep ama sağlıklıydı demekki tutundu benim sizinde allahınn izniyle sağlıklıysa tutunur sen içini ferah tut bençok kanama geçirdim aksine bide bihafta doktora gitmeden hamile olduğumu bilmeden regl gördüm meğersem düsük sebebiydi çok şükür sağlıklıymış tutundu herkes kanamayla öğreniyor hamileliğini allahın izniyle senin de tutunacak bol bol dinlen hiç biriş bile yapma ben hep oturdum wc koltuk koltukwc oldu benim 3 ay boyunca hiçbirşey yapmadım ağır şeyler kaldırma afedersin gerekirse ev boh götürsün sen dinlenmeye bak ve güzelce beslen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…