Merhaba kızlar şuan ne yazacagimi ne diyeceğimi tam bilemiyorum. Çok değişik duygular içindeyim. Cift çizgiyi gördüm sonunda ama gene endişeler bitmiyor kanda da çıkacakmı değerler yükselecek mi kese kalp atışı falan ister istemez fazla düşünüyorum . Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin olmayan hak eden herkese tez zaman da versin inşallah
Belirtilere gelirsek
Bu ay bata 1 hafta kala grip oldum
Burun tıkanıklığı ağız kuruması falan oldu ona bağladım ben hep
1 gün sanki ne yesem acim öyle açlık ki sanki dünyaları yesem doymam:)
Başka bir gün sofrayı kurdum bu sefer canim hiç bir şey istemedi yemek topladım hepsini.
3 gündür akşam yemeğin den sonra hafif hafif hep migdem bulandı
Adet ağrısı gibi kasiklarim da ince ince ağrı var ama her zaman ki ağrılarıma göre çok çok az arada yokluyor sadece
Bazen bir ateş basıyor bazen üşüyorum
Daha 2 3 gündür göğüslerimin ucu aciyor baya
Kabızlık falan olmadi . Öyle aman aman bi belirtim olmadi yani . O yüzden kendimi hala hamile gibi hissetmiyorum . Cuma kan vermeye gideceğim inşallah güzel haberler alırım. Hepinizi seviyorum :)
Belirtilere gelirsek
Bu ay bata 1 hafta kala grip oldum
Burun tıkanıklığı ağız kuruması falan oldu ona bağladım ben hep
1 gün sanki ne yesem acim öyle açlık ki sanki dünyaları yesem doymam:)
Başka bir gün sofrayı kurdum bu sefer canim hiç bir şey istemedi yemek topladım hepsini.
3 gündür akşam yemeğin den sonra hafif hafif hep migdem bulandı
Adet ağrısı gibi kasiklarim da ince ince ağrı var ama her zaman ki ağrılarıma göre çok çok az arada yokluyor sadece
Bazen bir ateş basıyor bazen üşüyorum
Daha 2 3 gündür göğüslerimin ucu aciyor baya
Kabızlık falan olmadi . Öyle aman aman bi belirtim olmadi yani . O yüzden kendimi hala hamile gibi hissetmiyorum . Cuma kan vermeye gideceğim inşallah güzel haberler alırım. Hepinizi seviyorum :)
Son düzenleme: