• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim yani sanirim:)

aysegul34

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
3.371
928
363
İstanbul
Merhaba kızlar şuan ne yazacagimi ne diyeceğimi tam bilemiyorum. Çok değişik duygular içindeyim. Cift çizgiyi gördüm sonunda ama gene endişeler bitmiyor kanda da çıkacakmı değerler yükselecek mi kese kalp atışı falan ister istemez fazla düşünüyorum . Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin olmayan hak eden herkese tez zaman da versin inşallah

Belirtilere gelirsek
Bu ay bata 1 hafta kala grip oldum
Burun tıkanıklığı ağız kuruması falan oldu ona bağladım ben hep
1 gün sanki ne yesem acim öyle açlık ki sanki dünyaları yesem doymam:)

Başka bir gün sofrayı kurdum bu sefer canim hiç bir şey istemedi yemek topladım hepsini.

3 gündür akşam yemeğin den sonra hafif hafif hep migdem bulandı

Adet ağrısı gibi kasiklarim da ince ince ağrı var ama her zaman ki ağrılarıma göre çok çok az arada yokluyor sadece

Bazen bir ateş basıyor bazen üşüyorum

Daha 2 3 gündür göğüslerimin ucu aciyor baya

Kabızlık falan olmadi . Öyle aman aman bi belirtim olmadi yani . O yüzden kendimi hala hamile gibi hissetmiyorum . Cuma kan vermeye gideceğim inşallah güzel haberler alırım. Hepinizi seviyorum :)
IMG-20180925-WA0002.jpg
IMG-20180925-WA0001.jpg

Son düzenleme:
Tebrik ederim.Endişlerin normal bence ama mutluluğunu gölgelemesine izin verme.İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

Tebrikler canim o endiseler 9 ay surecek daha ))) saglikla kucagina al :anneadayı:
Tesekkurler canim . Evet orası da öyle sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi önemli degil:)
Hayırlı olsun canım darısı bana inşallah tüm isteyenlere.. :) bol bol duanı et sen Allahın izniyle hiçbir şey olmaz sağ sağlim kavuşursun meleğine

Teşekkürler canim Allah tüm isteyenlere tez zamanda verir inşallah. Amin inşallah

Hayırlı olsun canım İnan ki o endişeler biç bitmiyor. Ne olursa olsun keyfini çıkarmaya bak❤️

Hayırlı olsun Allah bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin olmayanlarada nasip etsin. İnşallah

Hayırlı olsun canım İnan ki o endişeler biç bitmiyor. Ne olursa olsun keyfini çıkarmaya bak❤️
Teşekkür ederim . Aynen doğru söylüyorsun çok mutluyum senelerdir daha evlenmeden :)beri hayalim bir kız çocuğuydu . En azından ona bir adım yaklaştım saglikli olsunda insallah. Su cumayi bi atlatsam kanda da gorsem bakalim:)

Hayırlı olsun Allah bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin olmayanlarada nasip etsin. İnşallah
amin inşallah zaten hayali bile çok güzel:) isteyen herkese rabbim tez zaman da versin insallah

Merhaba kızlar şuan ne yazacagimi ne diyeceğimi tam bilemiyorum. Çok değişik duygular içindeyim. Cift çizgiyi gördüm sonunda ama gene endişeler bitmiyor kanda da çıkacakmı değerler yükselecek mi kese kalp atışı falan ister istemez fazla düşünüyorum . Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin olmayan hak eden herkese tez zaman da versin inşallah

Belirtilere gelirsek
Bu ay bata 1 hafta kala grip oldum
Burun tıkanıklığı ağız kuruması falan oldu ona bağladım ben hep
1 gün sanki ne yesem acim öyle açlık ki sanki dünyaları yesem doymam:)

Başka bir gün sofrayı kurdum bu sefer canim hiç bir şey istemedi yemek topladım hepsini.

3 gündür akşam yemeğin den sonra hafif hafif hep migdem bulandı

Adet ağrısı gibi kasiklarim da ince ince ağrı var ama her zaman ki ağrılarıma göre çok çok az arada yokluyor sadece

Bazen bir ateş basıyor bazen üşüyorum

Daha 2 3 gündür göğüslerimin ucu aciyor baya

Kabızlık falan olmadi . Öyle aman aman bi belirtim olmadi yani . O yüzden kendimi hala hamile gibi hissetmiyorum . Cuma kan vermeye gideceğim inşallah güzel haberler alırım. Hepinizi seviyorum :)Eki Görüntüle 2192089 Eki Görüntüle 2192090
Hayırlı olsun öncelikle inşaallah sağ salim kavuşursun meleğine :)) testi kaç gün gecikince yaptın??

Hayırlı olsun öncelikle inşaallah sağ salim kavuşursun meleğine :)) testi kaç gün gecikince yaptın??
Teşekkür ederim :) aminnn inşallah. Bugün 4. Günün de gece 4 te kalkıp yaptım:)

Hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
Çok teşekkürler amin insallah
Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza da alın inşallah:anne:

Teşekkür ederim canım inşallah

HAYIRLI OLSUN ALLAH SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞINIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN İNŞALLAH...

Şuan valla tokum canim bir şey istemiyor ama bir yandan da sanki migdem eziliyor açlıktan değişik bir şey:) annemler kayinvalidem falan bizde ilk defa belim ağrıdi ayakta durmaktan . Içim Içime de sığmıyor ama cuma testi bekleyeceğim söylemek icin

Teşekkürler canim . Endişe var ama mutluluk daha çok :) Inşallah arada girip yazayım diye açtım zaten konuyu . Cuma da inşalla h yazarım

cnm haziran annelerine katilsana testin pozitif artik hamilesin guvenilir marka testi sonucta kopkoyu cizgi :) orda sohbet ederiz senle tarihlerimiz ayni olur nerdeyse ikizler burcu olur inşallah yavrularimiz

Back