- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
- Konu Sahibi sadevehuzurlu
-
Tabikide hamilelikten dolayi.. Benimde oyleydi ama 5-6 . aydan sonra dokulmuyo..Kızlar daha 6 haftalık hamileyim ama avuç avuç dökülüyor saçlarım bir ilgisi olabilir mi hamilelikle?
Geçen hafta dr.um rutin testleri yaptı kan sayımım vitaminim normal
Teşekkür ederim canımCanim ilk hamileligimde bende ayni sorunu yasadim doguma girdigimde saclarim popomun altindaydi dogumdan sonra daha cok dokuluyor drum bana kestirmemi onerdi gercektende faydasi oluyor azaliyor kestirince..
sarımsaklı şampuan kullan.ben kullanıyorum.kokmuyo.benimde dökülüyodu dökülmesi durdu güçlendiKızlar daha 6 haftalık hamileyim ama avuç avuç dökülüyor saçlarım bir ilgisi olabilir mi hamilelikle?
Geçen hafta dr.um rutin testleri yaptı kan sayımım vitaminim normal
Tamam canım sağol deneyeyim inşallahsarımsaklı şampuan kullan.ben kullanıyorum.kokmuyo.benimde dökülüyodu dökülmesi durdu güçlendi
Ayy hadi inşallah :)Benimde ilk 3 ay çok dökülmüştü. 3. ayın sonunda neredeyse tamamen dökülme durdu☺
Aaa çok enteresan doğrusu ben bu kadar döküleceğini bilmezdimCanım bende sadece saç dökülse iyi. Ne kaş kaldı ne kirpik. Komşunun düğününe giderken rimel süremeyip oturup ağladım. Neyseki ilk hamileliğimde de böyle olmuştu. Sonradan çıktı yine. Yelpaze kirpikli bir oğlan doğurdum :) annede eksilenler bebişe geçiyor galiba :)
Benimde kafamın belli bölgeleri kel oldu resmen 6 haftalığım daha bu gidişle caillou gibi olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?