kızlar hemen konuya girim
saçımda röfle vardı şimdi bir karış dipleirm çıktı sımsıyah hamıle olunca korkuyorum boyamaya aranıza saçını boyayan varmıydı yada ne bılım hınt kınası bıle olur ne yapabılırım bana bır akıl verıırmısınız
1 ay önce doğum yaptım, hamileyken ik haftalarda özellikle bu boyatma konusuna takılıyor insan.. kendini daha kötü hissediyor.. iki hamileliğimde de yaşadım:) uzun süre bitkisel boyalar bunun üzerine yazılmış konular araştırdım ama boyatmadım:) bir kuaför ikna etmişti beni.. kına bile sürme saçına demişti..ama şimdi boyatma isteği duymaya başladım yine:)
zararı ne olur kesinlik gösteren bişey yok ama ben boyatma derim kendini bir süre sonra daha güzel hissedeceksin göbüşle, kimse saçına takılmayacak emin ol
canım zararlı deniyosa vardır bi sebebi bence risk almaya değmez bebişini düşün ondan onemli değil ya ...hayırla kurtuluruz inşallah.. sonra da doooğru röfleye
ben de hamileyken boyatmadım, hızla uzuyordu saçlarım, kestirip kendi rengime döndüm, ilk 6 ay da yoğun bir şekilde emzirdiğim için boyatmadım, keşke de hiç boyatmasaydım doğal rengim çok güzeldi...