- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallah o konu sahte mi bilmem ama madem o karaları bağladı sende bağla çik esra erola rezil et..Merhaba
Henüz 3 aylık hamileyim 17 yasında evlendim ilk baslarda Bi sorun yoktu daha sonrasında şiddet basladı her defasında soz vermişti pisman oldugumu soylemişti ve hiç bişey yok mus gibi devam ettik bu boyle 3 sene surdu ama son altı aydır bosanma kararı almıstık kesin olarak bosanacaktık ama bazı sebeplerden dolayı erteleme iz gerekiyordu ve anlaşmaya calısıyoduk yada ben anlamaya calısıyoduk bilmiyorum
Simdi hamıleyım ve neredeyse bir aydır eve aksamları gec geliyor yada hiç gelmiyor içtigini ve arkadasiyla birlikte oldugumu soylüyor normaldede evde duramazdı ama simdi bildiğin kaciyor artık kafasına gore takılacagini kimseye hesap vermiyceginş faln soyuluyor ve sosyal medyadan bikac kizla konusuyor konıstugu kıizlardan birisi bize yakın belkide onunla aldatıyor benı
telofonuna dokunma miyorum bile zaten şifresini de bilmiyorum
Ne yapıcagımı bilmiyorum cok kotu durumdayım lutfen akıl verın neyapmalıyım hamileyimdeee
Bundan sonra gözünüzü açın biraz.510 demeden atın kenara ve ne olursa olsun iş lazım. Kavga etmeyin, sevmeyin.Ailemin ya ina gidemem artık ve hiçbir gelirim yok cocuga kendime nasil bakıcam
Nerden biliyosun belki herif cahilin teki ve "karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmiim de ben her haltı yerken dışarı çıkamasın" diye düşünerek kondomu deldi. Sürpriz değil bence. Ben herşeyden şüphe ederimBosanma kararı aldık ama yınede belki düzelir ümüdü vardı ve korunuyoduk sürpriz oldu
Bu ne pasiflik be arkadaşım, nasıl bu kadar yüz verirsin eve gelmeyen adamdan bide çocuk yaparsan bi gece eve gelmesin bak bakalım ertesi gün anahtarı o kapıyı açıyor mu biraz kendine güven biraz otoriteni koru bu nedir ya sonra olan çoluk çocuğa oluyor. Karı koca bu demek değil bi kadın bu kadar da kendini kullandırıp çıkmaza girip sonra çözümü başka yerde aramamalı. Kendine gel silkelen evine sana sadık oluyorsa olsun olmuyorsa gencecik kızsın taşı sıksan suyu çıkar,Merhaba
Henüz 3 aylık hamileyim 17 yasında evlendim ilk baslarda Bi sorun yoktu daha sonrasında şiddet basladı her defasında soz vermişti pisman oldugumu soylemişti ve hiç bişey yok mus gibi devam ettik bu boyle 3 sene surdu ama son altı aydır bosanma kararı almıstık kesin olarak bosanacaktık ama bazı sebeplerden dolayı erteleme iz gerekiyordu ve anlaşmaya calısıyoduk yada ben anlamaya calısıyoduk bilmiyorum
Simdi hamıleyım ve neredeyse bir aydır eve aksamları gec geliyor yada hiç gelmiyor içtigini ve arkadasiyla birlikte oldugumu soylüyor normaldede evde duramazdı ama simdi bildiğin kaciyor artık kafasına gore takılacagini kimseye hesap vermiyceginş faln soyuluyor ve sosyal medyadan bikac kizla konusuyor konıstugu kıizlardan birisi bize yakın belkide onunla aldatıyor benı
Ne yapıcagımı bilmiyorum cok kotu durumdayım lutfen akıl verın neyapmalıyım hamileyimdeee
Zaten olacağı o. Bebek doğar, sorunlar çoğalır, yine boşanma eşiğine gelinir ve bir çocuk daha yapılır.bebeğine kardeş yap...
Daha kac aylik evliyken sizi doven bir adamin koynuna nasil girip hamile kalabiliyorsunuz anlamiyorum ben. Ne sana ne o kocan olan adama birsey olacak. Sadece ortadaki bebege olacak olan. Hamile kalinca herseyin duzelecegine inanan kadinlardansaniz o en buyuk yalan bence. Rabbim daha dogmamis bebeginizin yardimcisi olsun.Merhaba
Bu tavsiyeleriniz gerçek değil, değil mi? İnşallah ironidir.. Çok şaşırdımKaç haftalik hamilesin?
Gebeliği sonlandırmayı düşünebilirsin.
Yok yapamam dersen, dogum yap, bebeği babasına bırak, babanın evine dön.
Okulunu tamamla, işini gücünü eline al,
Sonra çocuğuna beni affet, küçüktüm diye yalvar.
Bu tavsiyeleriniz gerçek değil, değil mi? İnşallah ironidir.. Çok şaşırdım
12 haftalık hamileyim 10 hafta once olması gerekıomusKüretaja ne kadar zaman kaldı?