• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim ve kocam sanırım benı aldatıyor ne yapmalıyım lutfen yardım edin

Telefonun şifresini dahi bilmiyorsunuz ama sosyal medyadan kızlarla konuştuğunu biliyorsunuz? Sosyal medyadan kızlarla konuştuğunu biliyorsunuz ama aldatılıp aldatılmadığınızdan emin değilsiniz? Hem şiddet görüyorsunuz hem de çocuk yapıyorsunuz? Vallahi ben bu konudan hiçbirşey anlamadım.
Gelen mesajlar şifre girmeden bildirim cubugunda goruyorum ve kendısı de utanmadan kızın gozleri güzel dıye itaraf etti bulusup bulusmadıklarından emin degilim artı ben onu cok sevdim hep ümidim vardi düzelicek diye dahada kötü oldu

17 yasinda evlenmek nedir be ablacim?hadi evlendin e adam sorunlu evlilikte rayinda gitmiyor,cocuk neden?Ayril desek yapar misin yapamaz misin bilmiyoruz,bulundugun ortam,kosullarin nasil?kusura bakma ama ya bosanirsin,yok yapamam dersen de oturucaksin evinde bir mucizeyle esinin adam olmasini bekleyeceksin,ya da bir kac sene disini sik calis,oku ,para biriktir ayril.Ailen yokmu senin?nasil o yasta evlenmene nasil razi geldiler?suan bosanmak istesen sahip cikarlar mi?
Cocuk olmasaydı belki artık gidemem aileme

Peki boşanmayı ertelemenizin nedeni neydi. Boşanma kararı aldığıniz biriyle normal bir evlilik hayatı sürdürmenin açıklamasını kendimce yapamadım çünkü.

Bu kadar zor durumda kaldığınıza göre, sığınacak kimseniz ya da işiniz yoktur diye düşünüyorum.

Bence ihaneti görmezden gelip, adamdan ümidi kesip, kavga ortamından kaçınıp, köprüyü geçene kadar dayı deyin. Biraz birikim yapın, iş sahibi olmaya çalışın. Yoksa sığınma evinden başka çözüm yok sanırım. O heriften koca ya da baba olmaz.

Aileniz yanınızda ise, arkanıza bakmadan kaçın.
Evet olmazmış olur sandım

Peki boşanmayı ertelemenizin nedeni neydi. Boşanma kararı aldığıniz biriyle normal bir evlilik hayatı sürdürmenin açıklamasını kendimce yapamadım çünkü.
onun ailesi devam etmeye zorladılar lafta adam ediceklerdi Oyle dediler bende ümitlendim seviyordum ama sevmek yetmiyor işte

Ilk şiddette bitecekti arkadaşım bu iş. Ama artık olan olmuş. Aldatıyorsada temiz bir sayfa açıp ayrılacaksın çocuğun babası olarak kalacak sadece. Arkanda ailen varsa çok daha kolay. Asla ezik duruma düşme kendi hakkını yedirtme bence.
Ailemin ya ina gidemem artık ve hiçbir gelirim yok cocuga kendime nasil bakıcam

onun ailesi devam etmeye zorladılar lafta adam ediceklerdi Oyle dediler bende ümitlendim seviyordum ama sevmek yetmiyor işte
Kesinlikle yetmiyor. Çocuğunuz için de pişmanlık duymayin. Belki o sizin hayata tutunma amacınız olur sizi cesaretlendirir. Boşanmak için adım attıktan sonrası gelir. Boşandıktan sonra devlet kurumlarına başvurun iş arayın. İlk etapta iş begenmemezlik yapmadan çalışın. Sonra yavaş yavaş hayatınızı düzene koyarsiniz devlet şimdi çalışan annelerin çocukları için kreş yardımı yapıyor. Hiç ihtiyacı olmadığı halde bu yardımı alan insanlar var çevremde onlar alacağına gerçek ihtiyaç sahipleri almış olur.

Yaa bolanacağın adamla nasıl sevişebildin de çocuk yaptın,bu kk’da boşanacam demen yeterli,hamile olduğunu zaten herkes tahmin edebilirdi.artık öyle oluyor galiba,boşanmadan bi hamile kalma kafası

Merhaba
Henüz 3 aylık hamileyim 17 yasında evlendim ilk baslarda Bi sorun yoktu daha sonrasında şiddet basladı her defasında soz vermişti pisman oldugumu soylemişti ve hiç bişey yok mus gibi devam ettik bu boyle 3 sene surdu ama son altı aydır bosanma kararı almıstık kesin olarak bosanacaktık ama bazı sebeplerden dolayı erteleme iz gerekiyordu ve anlaşmaya calısıyoduk yada ben anlamaya calısıyoduk bilmiyorum
Simdi hamıleyım ve neredeyse bir aydır eve aksamları gec geliyor yada hiç gelmiyor içtigini ve arkadasiyla birlikte oldugumu soylüyor normaldede evde duramazdı ama simdi bildiğin kaciyor artık kafasına gore takılacagini kimseye hesap vermiyceginş faln soyuluyor ve sosyal medyadan bikac kizla konusuyor konıstugu kıizlardan birisi bize yakın belkide onunla aldatıyor benı
telofonuna dokunma miyorum bile zaten şifresini de bilmiyorum
Ne yapıcagımı bilmiyorum cok kotu durumdayım lutfen akıl verın neyapmalıyım hamileyimdeee
Merhaba
Henüz 3 aylık hamileyim 17 yasında evlendim ilk baslarda Bi sorun yoktu daha sonrasında şiddet basladı her defasında soz vermişti pisman oldugumu soylemişti ve hiç bişey yok mus gibi devam ettik bu boyle 3 sene surdu ama son altı aydır bosanma kararı almıstık kesin olarak bosanacaktık ama bazı sebeplerden dolayı erteleme iz gerekiyordu ve anlaşmaya calısıyoduk yada ben anlamaya calısıyoduk bilmiyorum
Simdi hamıleyım ve neredeyse bir aydır eve aksamları gec geliyor yada hiç gelmiyor içtigini ve arkadasiyla birlikte oldugumu soylüyor normaldede evde duramazdı ama simdi bildiğin kaciyor artık kafasına gore takılacagini kimseye hesap vermiyceginş faln soyuluyor ve sosyal medyadan bikac kizla konusuyor konıstugu kıizlardan birisi bize yakın belkide onunla aldatıyor benı
Ne yapıcagımı bilmiyorum cok kotu durumdayım lutfen akıl verın neyapmalıyım hamileyimdeee
bebeğine kardeş yap...

Allah’ın sopası yok valla kusura bakma ama böyle bi adamdan nasıl çocuk yaparsın ?
Hamileisn sen şimdi boşan desek de boşanmazsın?
Çok üzüldüm durumuna Allah yardım etsin ne diyim

Şiddet gördüğünüz bir adamla nasıl seks yapabiliyorsunuz?Gerçekten adam psikolojik sorunlu,sizi de etkilemiş.Yazık yapmayın.Nafaka alıp boşanın.

Merhaba
Çok erken evlebmjssinjz bunu söylemeden baslayamam. Eşinizi alın karşınıza kararlı bi şekilde konuşun hislerinizi anlatın ondan beklentilerinjzj anlatın eşler arasında şifre vs olmaz hesap sormak vs olmaz çünkü ona hesap sormak denmez. Baktınız olmuyor zararın neresinden dönersen kardir

Ablacım ben biraz ters düşünüyorum. Sana yapabileceği en büyük kötülük şiddetin her türlüsü ve değersizlik duygusunu hissettirmesi. Bunlara katlanmışsın, üstüne hamilesin ve hala o psikopatın başka biriyle görüşüp görüşmediğini dert ediyorsun. Sana bunları yaşatan kişi aldatsa ne olur aldatmasa ne olur?

Şunu kafandan çıkarma. Aldatsa sana asla bir şey yapamaz. Kendi günaha girer kendi kirlenir, onuru haysiyeti şerefi kirlenir. Ve bir an önce kurtulmaya bak o manyaktan.

Merhaba
Çocukta şimdi kesin kazayla olmuştur siz istemiyosunzdr oluvermiştr. İnsan boşanacagı birinden neden çocuk Yaparki yoksa? şiddet gördüğü birinden:işsiz:

17 yaşında evlilik, kötü giden evliliğe bebek. Zincirleme kaza gibi. Boşanacaksın ablacım ne yapabilirsin başka?

Söylenecek ne kalmış ki?

Basit bir tartışmada bile el ele tutuşası gelmez insanın.
Siz şiddet gördüğünüz, boşanmaya karar verdiğiniz adamla nasıl bir hisle birlikte olup çocuk yaptınız anlamıyorum.

Ya ailenizin yanına dönüp boşanacaksınız ya da oturup 3-5 sene çocuğun büyümesini bekleyip, işe girip boşanacaksınız.
Ama bu süreçte duramayıp ikinciyi üçüncüyü doğurma olasılığınız yüksek gibi...

E canım biliyorsun işte aldatıyor konuşuyomuş ya , Allah yardımcın olsun yaşın çok küçük olduğu için böylesin bence ailen keşke arkanda olsa

Back