Hamileyim ve kocam sanırım benı aldatıyor ne yapmalıyım lutfen yardım edin

Filiz1020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
12
1
36
25
Merhaba
Henüz 3 aylık hamileyim 17 yasında evlendim ilk baslarda Bi sorun yoktu daha sonrasında şiddet basladı her defasında soz vermişti pisman oldugumu soylemişti ve hiç bişey yok mus gibi devam ettik bu boyle 3 sene surdu ama son altı aydır bosanma kararı almıstık kesin olarak bosanacaktık ama bazı sebeplerden dolayı erteleme iz gerekiyordu ve anlaşmaya calısıyoduk yada ben anlamaya calısıyoduk bilmiyorum
Simdi hamıleyım ve neredeyse bir aydır eve aksamları gec geliyor yada hiç gelmiyor içtigini ve arkadasiyla birlikte oldugumu soylüyor normaldede evde duramazdı ama simdi bildiğin kaciyor artık kafasına gore takılacagini kimseye hesap vermiyceginş faln soyuluyor ve sosyal medyadan bikac kizla konusuyor konıstugu kıizlardan birisi bize yakın belkide onunla aldatıyor benı
telofonuna dokunma miyorum bile zaten şifresini de bilmiyorum
Ne yapıcagımı bilmiyorum cok kotu durumdayım lutfen akıl verın neyapmalıyım hamileyimdeee

Ilk şiddette bitecekti arkadaşım bu iş. Ama artık olan olmuş. Aldatıyorsada temiz bir sayfa açıp ayrılacaksın çocuğun babası olarak kalacak sadece. Arkanda ailen varsa çok daha kolay. Asla ezik duruma düşme kendi hakkını yedirtme bence.

O bebeğe yazık sadece... olan o yavrucaklara oluyor...

Ne yapacan, oturup evde kocanın eve dönmesini bekliyecen. Çocuk yokken boşanamayan insan hamileyken boşanmaz. Benim de çilem bu deyip kaderine razı olacan.

Ayrıca boşanma kararı verip nasıl hamile kalıyorsunuz ben bunu hiç anlamıyorum.

Telefonun şifresini dahi bilmiyorsunuz ama sosyal medyadan kızlarla konuştuğunu biliyorsunuz? Sosyal medyadan kızlarla konuştuğunu biliyorsunuz ama aldatılıp aldatılmadığınızdan emin değilsiniz? Hem şiddet görüyorsunuz hem de çocuk yapıyorsunuz? Vallahi ben bu konudan hiçbirşey anlamadım.

Kusura bakmayın ama bu kadar ciddi sorunlarınız varken neden daha iyi korunmadınız ya da çocuk istediniz?kendinize acımamışsınız belli ki ama masum bir bebeğe neden acımadınız.bu saatten sonra yapacağınız en mantıklı şey acilen boşanmak ve çocuğunuzu aklı selim bir şekilde büyütmeniz olur.o masum bebeğe güzel bir hayat sunmak için elinizden gelenden fazlasını yapın öncelikle o adamı hayatınızdan çıkarın.Allah yavrunuzu korusun inş güzel bir şekilde büyütebilirsiniz.

17 yasinda evlenmek nedir be ablacim?hadi evlendin e adam sorunlu evlilikte rayinda gitmiyor,cocuk neden?Ayril desek yapar misin yapamaz misin bilmiyoruz,bulundugun ortam,kosullarin nasil?kusura bakma ama ya bosanirsin,yok yapamam dersen de oturucaksin evinde bir mucizeyle esinin adam olmasini bekleyeceksin,ya da bir kac sene disini sik calis,oku ,para biriktir ayril.Ailen yokmu senin?nasil o yasta evlenmene nasil razi geldiler?suan bosanmak istesen sahip cikarlar mi?

Bu kadar zor durumda kaldığınıza göre, sığınacak kimseniz ya da işiniz yoktur diye düşünüyorum.

Bence ihaneti görmezden gelip, adamdan ümidi kesip, kavga ortamından kaçınıp, köprüyü geçene kadar dayı deyin. Biraz birikim yapın, iş sahibi olmaya çalışın. Yoksa sığınma evinden başka çözüm yok sanırım. O heriften koca ya da baba olmaz.

Aileniz yanınızda ise, arkanıza bakmadan kaçın.

‘Evlat’ çok büyük bir sorumluluk.
Ki bence bu hayatta en büyük sorumluluk evlat sahibi olmak.
Böyle zor bir evlilikte hamile kalmak..
Düşünmek bile istemiyorum.
Nasıl yapacaksınız böyle biri ile?
Arkanızda birileri varsa ne bileyim ayaklarınız üzerinde durabilecekseniz gidin bir hayat kurun kendinize.
Geçmiş olsun..

17 yaşında evlenip, şiddete rağmen evliliği devam ettirip sonunda boşanmayı düşündüğünüz adamdan hamile kalma motivasyonunu nereden, nasıl buldunuz?

Ailemin ya ina gidemem bebek olmasaydı belki ama bebek var gidemem

Düzelir diye ümidim vardi ama düzelmiycegini yeni anloyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…